IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 24. päiväKeskiviikko 24.12.2008 02:13

00:13 - Saatiin avaa ensimmäiset paketit tähän aikaan yötä. Mutsi tuli kahen ison jätesäkin kanssa ja anto ne meille. Se oli nähkääs se paketti. Avasin oman jätesäkkini salamannopeasti ripeillä sormilihaksillani ja huomasin, että siellä oli USKOMATTOMAN pehmee tyyny ja peitto. Pitää vissiin kohta mennä kokeilemaan miltä ne tuntuu (niinku nukkuessa).

(Ei tullu kokeiltua uutta peittoa ja tyynyä - vielä.)

6:15 - Äiteetä taitaa vähän jänskättää joulu. Se tuli tänne pienessä humalatilassa äsken höpöttämään mulle kaikenlaista. Juttua kinkusta, tortuista ja kysäs vielä perään, että miten sinne Helmi-clubiin (tms.) voi laittaa oman kuvansa, että pääsee vähän muokkaamaan hiuksiansa ja meikkausta. Sit faija heräs tuolla ja mutsi lähti tästä ja sanos: "Mä veän sitä lättyyn jos se rupee rähiseen.. Jaksa kuunnella ny mitään.." Kerkeshän se sinä aikana mitä se tossa istu ni juoda melkein mun limutkin.

(Nukahdin ja nukuin kivasti.)

13:23 - Täällä meillä on hirviästi porukkaa ja mä heräsin vasta. Yhet lähti joulusaunaan ja mä meen vissiin seuraavaks jos jaksan. Jouni kamppailee elämästä ja kuolemasta, koska ei saa tietokonettaan päälle. Datiksen painajainen - Tietokone ei toimi jouluna.

16:14 - Tossa kävin saunassa jokunen tunti sitten ja sitten syötiinkin jouluruokaa. Ai että oli hyvää. Saunassakin oli sopivan lämmin. Sitten avattiinkin lahjoja. Plaah. Meiän rutiinit ei enään oo samat kun ennen. Ennen lahjojen avaamista sai odottaa ja nyt sai niin helposti periksi ja saatiin lupa availla paketit. Sainhan mä ainakin seuraavaa:
- Partakone
- Paitoja
- Pussilakana-setti
- Karkkia
- Hajusteita

Sitten Tytiltä sain laukun (se on selvästikin huomannu mun puutteen) ja sit Fingerpori-bokserit ja hihattoman paidan, joka tosin ei toimi niinkun sen pitäis. :(

19:02 - Pelailtiin tuolla olkkarissa meiän uutta Trivial Pursuittia ja ihme kyllä, sain muutamaan kysymykseen jopa vastattua oikein! Täällä meiän huoneessa on pyöriny Wall-e -elokuva nyt muutamaan kertaan ympäri kun Aleksi aina alottaa sen kattomisen, mutta keksii sit kesken kaiken, että ahaa, Veskua vois olla kiva kiusata. Nyt se on läpsiny mua, jota oon sitä kieltäny jo useeseen otteeseen tekemästä ja sit se näki mainoksen, jossa miehel oli kieli ulkona ni se rupes leikkii sitä, mut se veti sen vähän pidemmälle: Se nuoli mun naamaa.

Aika jännä, että mutsi nukahti aika nopeesti sen jälkeen kun lahjat oltiin avattu ja nyt Jouni nukkuu omassa sängyssään, vaikka kello on vasta näinkin vähän.

19:14 - Faija kerto mulle hassun jutun, ehkä vahingossa, mutta kumminkin. Se osotti glögikattilaa ja sano: "Ota Vesku glögiä. Jos otat suoraan kattilasta niin siinä on vaan glögiä, mutta jos kaadat tosta viereisestä pullosta niin siitä tulee alkoholipitoista." Naurahdin.

22:29 - Kaikki meni. Äiti nukkumassa, faija menossa nukkumaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.