IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Aamulla heräsin noin 3 tunnin yöunien jälkeen, pistin näytön päälle ja suoraan galleriaan. Hyvinkää yhteisössä juttua Hyvinkäällä tapahtuneesta ammuskelusta. Hyvä tapa alottaa aamu. Aamupala kuitenkin naamaan ja pajalle.

Siellä sitten istuskelin ja ihmettelin, että miten mä voin jaksaa koko päivän muutaman tunnin yöunilla. No, sieltä työnjohtaja tuli sanomaan, että voisin lähtee keikalle Paavolaan. Lastattiin tavarat autoon ja matka kohti Paavolaa alko rattosasti kylmässä pikkubussissa.

Siel oli maalaushommia ja sit semmosta vasaran heilutusta. Ite en päässy maalaamaan ja tavallaan en ees ois halunnu. Oishan se voinu olla kivaa, mutta kun oli kalliit kledet päällä ni ei viittiny lähtee sotkee niitä. Vasarointi onnistu ihan kivasti ja saatiin listat paikalle Pajakouluun(?). Listat tosin loppu kesken ja jouduttiin lähtee pois sieltä siten, että työt oli vielä kesken. Onpahan sitten seuraavalla kerralla taas tekemistä. Ette muuten uskokaan miten nopeesti meni päivä siinä kun oli mukavaa puuhaa. No kuitenkin, takaisin pajalle.

Just alko kahvitauko sopivasti ku saavuttiin paikalle. Ainut ongelma oli, että kahvimukit oli loppu. Meiän piti oikeesti hakee niitä lisää, mutta mä jäin siitä porukasta pois, koska Tytti ja Susa tuli käväseen siinä pihalla ja me mentiin sitten Anttilaan. Pikanen kierros ja sitten takasin pajalle kahvia juomaan.

Oli ihan lepposa loppupäivä. Istuttiin vaan ja juotiin kahvia. Mä siinä kuuntelin ku nää juorus maailman menosta ja kaikesta muusta turhasta. Sitten päästiinkin kotiin ja täällä sitä sit ollaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.