IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Suomi-Viro-Suomi 2/2Keskiviikko 11.02.2009 17:51

Ruuan jälkeen me lähettiin hyttiin oleskelemaan. Ja siellä kun oleiltiin tarpeeks kauan ni sit mentiin kattomaan hienoa James Bond-showta. Ensin etittiin semmonen 10 minuuttia paikkaa sieltä ja aina onnistuttiin laskeutuu semmoseen mestaan missä tupakoitiin, joten jouduttiin taas vaihtamaan. No sit keksin lopulta siirtää yhtä tuolia ja sit Tytti keksi istua mun syliin ni nähtiin molemmat hyvin koko show. Siellä oli kiva heppu sen "lavan" vieressä. Semmonen eläkeläisvaari kosketteli kaikkii esiintyjiä siinä ja en usko, että viegraa enää tarvis loppuillasta jos seuralainen löytys. Kuten sanoin niin hieno show oli. En oo koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

Siitä shown loputtua lähettiin discoon istuskelee. Aikasemmin oltiin katottu videokuvaa siitä discolattiasta ja siellä oli koko illan tanssinu semmonen valkopaitanen mies. Kun mentiin sinne niin se ei ollu siellä, mutta sitten se tuli sinne ja tanssi senkun jatku. Istuskeltiin siellä hetki sitten ja ihmeteltiin. Sit me lähettiinkin vissiin takasin hyttiin ja sille tielle jäätiin.

Aamulla ei ois millään jaksanu herätä, koska oli vaan niin väsyny olo ja siellä hytissä oli pirun kylmä ja peiton alla lämmin. Mutta Tytti sit repi mut pois sängystä ja lähettiin aamupalalle heti ku oltiin puettu. Silmät ristissä piti vaeltaa heti aamusta pitkin laivan pitkiä käytäviä. Löydettiin kumminkin ihan hienosti perille semmoseen paikkaan kun Cafeteria. Syötiin pienet sämpylät/patongit/mitkälie ja otettiin Tripit siihen rinnalle. Oli härskin näköstä kattoa sitä telkkaria siellä, koska nainenkin oltiin dupattu miehen äänellä, hm. Aika nopeesti aamupalan jälkeen noustiin pois paatista.

Astuttiin Viron kalseaan ilmastoon. Se oli jollain tapaa kun Helsinki, mutta paljon, paljon köyhempi. Yks kauppakeskus löydettiin mihin sitten mentiin. Tytti tietenkin roudas mua ympäri naistenvaateliikkeitä ja kaikkea mahollista, mutta ei auttanu valittaa. Löydettiin me sieltä semmonenkin puoti missä Villezka ois voinu viihtyä hyvin. Afrikka-aiheisia puuesineitä, kuten norsuja yms. Villellä kun on niitä jo ennestään muutama. Sit mä kävin siellä jossain tavallisessa kaupassa ostamassa limun. Maksoin sen 500 kruunun setelillä ja se myyjä vissiin tympäänty siitä tai sitten Virossa on paljon huonompi kassapalvelu kun Suomessa, koska se laitto ne rahat semmoselle pöydälle mistä olin jo kulkenut ohi, vaikka se olis voinut antaa ne mulle käteen. Siitäkin iso miinus Virolle. Siinä sit hetki vielä kierreltiin kujia ja kulmia, kunnes eksyttiin takasin laivaan.

Laivalla me käytiin sitten Tax Freessa vähän kiertelemässä ja mä ostin 700 kruunulla karkkia. Eihän se siis Suomen rahassa oo iso summa, hmm, noin 50 euroa jos sitäkään. Mutta pitihän sitä tuliaisiin vähän tuhlata. Sit mentiin Tytin kanssa takasin jossain vaiheessa sinne Cafeteriaan, koska Tytin teki mieli maistaa sitä kakkua mitä siellä oli myynnissä. Mä ostin taas sämpylän, koska ei mulle yks sämpylä aamussa riitä ja aikasemmastakin oli jo monta tuntia. Syötiin se sämpylä pois ja sit maistettiin sitä kakkua. Oikeesti, en oo vissiin koskaan syöny missään niin hyvää kakkua kun mitä se oli. Ai jumpe!

Jossain vaiheessa sitten saavuttiin Suomeen ja me mentiin sinne laivan kärkeen ottamaan kuvia, koska sieltä näki niin kivasti ja aurinkokin paisto just hienosti siihen kärkeen. Hetki tän jälkeen haettiinkin tavarat hytistä ja noustiin rantaan.

Yritin siellä sitten nostaa rahaa automaatista, mutta se ei suostunu antaa mulle mitään vaan tarjos pelkkiä valkosia kuitteja mulle. Ei siin mitään sitten. Hypättiin autoon ja pyrähdettiin takasin Hyvinkäälle ja mut tuotiin ihan kotiovelle asti. Heti levitin karkit olkkariin ja näyttelin Jounille mun Virolaista rahaa, mutta Jouni tais omia sen.

Siinä se sitten olikin. Mulla ei ajatus oikein pysy kasassa, että jos vielä jotain tulee niin tuun tottakai kirjottamaan vielä lisääkin. Mutta tällä erää se oli tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.