IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

ÄrsykkeetTorstai 19.02.2009 00:52

Oon nyt törmännyt täällä galleriassa muutamaan todella ärsyttävään tapaan.

1.
Ensimmäisenä tämä varhaisteinien suosima "huomio_kaikille_ihkuille_kavereille"-tapa. Eihän siitä siis mulle mitään haittaa ole koitunut, mutta jostain syystä se ärsyttää. Huomioita asetellaan muka hienosti oman kuvan päälle ja jokaiseen jonkun kaverin nimi.

2.
Toisena tulee mieleen ensimmäiseen jollain tapaa liittyvä "kaikki_ihkut_kaverit_ihkuboksiin"-tapa. No eikai ihkuboksille ole mitään tiettyä käyttötarkotusta ja kaikki saa sen tilan käyttää miten haluaa, mutta jotenkin tämäkin ärsyttää. Miksi pitää todistella kaveruutta? Ja kelle sitä pitää todistella? Vai kasvaako ego siinä jotenkin kun voi laittaa laatikkoon 10 kaverin nimen? En vaan ymmärrä.

3.
Kolmantena tulee "mainostampa_etusivulle_itsensä_tilanneiden_profiileihin_rumaa_pärstääni"-tapa. Toinen tuhlaa rahaa siihen, että saisi kommentteja. Kommentteja saakin, mutta ne ei oo ihan niitä toivotuimpia. Tulee kaikki pikkuset taaperot ja heittää omaa nimimerkkiään ja perään tekstiä tyyliin: "kattokaa mun alastonkuvat".. Öö, ei voi jäädä kun ihmettelemään suu auki, että miten vitun tyhmiä ihmiset nykyään on?

4.
Neljäs on sitten semmonen kuin "menen_yhteisöihin_joista_en_pidä_ja_haukun_sen_jäseniä"-tapa. Tuli tässä tänään vastaan tuolla Karl Kani-yhteisössä semmonen napero, joka uhitteli siellä kaikille ja lopuksi perusti yhteisön tyyliin: "Kaikki itseään isommat vaatteet polttouuniin" tms. Joo, toki. Muakin ärsyttää pikkuteinit, jotka pukeutuu pillifarkkuihin ja käyttää cäppiä, mutta minkä mä sille voin? En mitään, joten nykysin en enää jaksa edes avata suutani vaan ärsyyntyneenä koitan katsoa toiseen suuntaan. Mutta jos ei oikeesti yhteisössä oo mitään mikä itteään kiinnostaa niin sen voi ihan hienosti kiertää.

5.
Viimeinen on sitten semmonen kun täällä on näitä maahanmuuttajia. Tää on outo tapa, koska ensin tullaan tänne haukkumaan suomalaisia homoiksi ja perustetaan yhteisöjä tyyliin: "Suomi somaleille" ja sitten itketään kun Suomessa on niin paljon muukalaisvihaa. Kutsuttakoon tätä tapaa nimellä "suomi_somaleille"-tavaksi.

Joo ja mä tiiän, että te random tyypit jotka tätä luette: Teitä ärsyttää minä. Onnea ja pitkää ikää. Päivän purkautuminen oli tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.