IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

PerseilyäKeskiviikko 22.04.2009 02:28

Joo, että oli muuten taas riemun täytteinen pajapäivä. Istuttiin siellä vaan suurinosa ajasta, koska ei jaksanu tehä mitään. Oli oikeesti jotain niin laiskaa, että ei tosikaan. Sen huomas myös kellon kulusta, koska kello ei edenny ku minuutin tunnissa - tai siltä se ainakin tuntu.

Päivän lopuks saatiin etätehtävät kahelle seuraavalle päivälle, koska meiän ei tarvii mennä pajalle. Siis muutenhan mä olisin jo nukkumassa, mutta kun tuli tämmönen "viikonloppu" ennen viikonloppua niin pitäähän aika käyttää viisaasti. Viisaasti koneella, tottakai.

Tytti ja Susanna kävi tänään kylässä. En kerro syytä, koska en ole varma, että haluuko ne mun kertovan kaikelle kansalle asiaa mitä ne täällä toimitti.

Sitten mä yritin vähän väkertää ton etätehtävän parissa, ettei tarviis näinä seuraavina vapaapäivinä käyttää kallista aikaa niiden tekoon, mutta sitten Ville pilas mun suunnitelmat. Se pyysi mut pelaamaan Wii:tä. Oikeestaan ei Wii:tä, koska pelataan sillä yleensä GameCube-pelejä. Ja siinähän mä sit heitin byysat jalkaan ja lähin dallaamaan Villen tönöö kohti.

Kattelin ensin ku Ville siinä pelaili Def Jam Vendettaa ja sai kuonoonsa oikein kunnolla. Sit käskin sitä keittää kahvia ja laittamaan Tony Hawkin American Wastelandin sisään. Ruvettiin siinä skeittaamaan sit ihan huolella, mutta ei toisiamme vastaan, koska Ville ties häviävänsä. Se onkin vissiin ainut peli missä mä olen Villeä parempi. Pelattiinpa siis kimpassa ja selvitettiin muutama Classic-mappi läpi.

Sit mä kävelin kotiin ja rupesin päässäni riimittelemään. En tiedä miksi, enkä muista mitä riimejä keksin, mutta sen tiiän, että meen nyt sänkyilemään. Hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.