IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

BB-merkintäTiistai 17.11.2009 02:13

Tämä BB:n tämän vuotinen kausi on mennyt multa aika täysillä ohi. En oo koskaan jaksanut raahautua television eteen, koska mulla on ollut parempaa tekemistä. BB on mulle vähän semmonen viimenen vaihtoehto, tyyliin, jos ei tule muuta siihen kellon aikaan niin sitten BB pyörimään.

En siis todellakaan omista mitään 24/7, koska se on ehkä turhempaa kun turhuus. Anteeksi vain ne, jotka sen ovat ostaneet tai saaneet jotain kummallista reittiä. Mutta kun tässä on oikeesti oma elämäkin elettävänä, niin miksi pitää tuhlata tunteja katsellen toisten ihmisten elämiä?

No joo. Siis asianihan oli nyt sellainen, että vaikka en ole BB:n ykkösfani, niin silti minulla on oma voittajasuosikki päätettynä. Oikeastaan se on ollut lähes alusta asti mun voittajasuosikki, koska samaistun helposti omaperäisiin persooniin. Tämän BB-kauden voittaa Esa A.

Toista Esan kaltaista ei ole taidettu BB:n historiassa nähdä. Vaikka kaveri ei paljoa puhukkaan niin ei se haittaa. Jotenkin tämän kaverin absolutismikin saa jopa mut haluamaan vähemmän viinaa - tosin siihen tilanteeseen en halua joutua, että olisin ainut selvä joissakin bileissä. Esa tosin kestää senkin erinomaisesti.

En osaa hirveesti perustella sitä, että minkä takia Esa A. voittaa, mutta jotenkin nyt olen vain samaistunut Esaan eniten koko talon väestä.

Jos Esa ei voita (tai pääse edes finaaliin), niin äänestystuloksia on muuteltu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.