IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun 18., 19. ja 20. luukku.Maanantai 21.12.2009 03:45

Tähän alkuun tahdon nyt kertoa, että olen hyvin pahoillani, etten ole jaksanut kirjoittaa pitkään aikaan ainuttakaan uutta luukkua. Nyt oon myöhässä jo kolme luukkua.

Perjantai oli jotenkin todella tylsä päivä, eikä siitä oikein osaa kertoa sanallakaan. No okei, otettiin alkulämmittely Villen synttäreiden kunniaksi. 4 miestä, 12 kaljaa. Ei siitä tullut tosin kun vihaseksi, mutta ei se oo niin nuukaa.
Tässä on teille tähän luukkuun pieni kuva minkä tein. Tämä on vain jokin omituinen otus minkä piirsin Paintilla. En oikeesti tiiä, että mikä oli alkuperänen tai lopullinen idea? Eikö ole aika söpö veijari?

Villen syntymäpäivä -spesiaali

Siirryttiin Jennan kanssa Villelle joskus illalla. Siellä se Ville vissiin glögiä keitteli. En ole aivan varma.

Sitten annettiin Villelle meiän ostama lahja. Ville repi sen auki kun nälkänen koira. PARTY ALIAS! En olis osannut kyllä odottaa, tuli ihan yllätyksenä mullekkin. Joululahjaksi pitää vissiin ostaa ihmisiä, jotka suostuu pelaamaan sitä meiän kanssa.

Sitten Joonaskin tuli sinne ja anto Villelle lahjansa. Ville repi senkin auki kun nälkänen koira. Sitten sen ilme kirkastu, "WOU! TÄLLÄST MÄ OON AINA HALUNNU!" Ville huudahti ja heitti samalla Aliaksen nurkkaan pölyttymään. Joonas oli ostanut Villelle Xbox 360-konsolille toisen ohjaimen.

Sitten siinä nautiskeltiin terästettyä glögiä ja Joonas innostu tekemään meille aika vahvoja paukkuja. Kyllähän me sitten hetki pelattiin myös Aliasta, koska me pakotettiin Ville siihen. Oli se ihan mukavaa, Joonaksella oli niin asialliset vastaukset kaikkeen, että hieman nauratti.

Sitten mä jossain vaiheessa siirryin keittiöön keittämään lisää glögiä, mutta en ollenkaan muista sen pohjimmaista syytä. Istuin yksin keittiössä glögikattila liedellä ja kauhalla sekottelin sitä siinä ja toisinaan otin maistiaisia, että onko se tarpeeks lämmintä.

Sitten kun Jenna lähti pois, kotiin, koska sille tuli vissiin huono olo. Olihan se sanonu, ettei se ihan terve ollukkaan, mutta en mä sit taas toisaalta osannu ymmärtää sitä siinä humalassa ja vinkusin luultavasti hirveesti ja plaah.

Menin takasin sisälle, otin huikan viinaa ja siihen se sitten jäi. Missä on loppuilta? Pieni haju olisi, että oltaisiin keittiössä istuttu ja jotenkin mulla on semmonen olo, että oon ollu siellä kokoajan äänessä, masentaen toisia. Mutta mitään varmaa muistikuvaa ei ole.

Sitten olinkin vissiin ehjänä päässyt kotiin, koska heräsin aamulla, yllätys yllätys, täysin ilman krapulaa.

Sunnuntai, pöh. Aamu oli yhtä kiusausta. Heräsin kokoajan sänkyjen välistä lattialta ja sitten mulla oli niin kuiva suu, että ei mitään rajaa. Kävin juomassa vettä, mutta tuntu siltä, että mun suu oli niin kuiva, että ei vesikään auttanut siihen. Päätin siis lähteä Valintataloon hakemaan vähän limua olemattomaan krapulaan.

Limu sitten kummallisen hyvin auttokin. Tosin mun huulet oli kuivunut kaulahuiviin kiinni ja meni hetki irrotellessa irronneita naruja huulista. No joo, ah, ei enään kuivaa suuta.

Sitten mulla alko olo silleen huononee iltaa mitä enemmän iltaa kohden mentiin. Lämpö pomppi 37,0-37,4 välillä. Olo oli todella kehno. Monta päivää nyt on ollu nuppi niin täynnä räkää, että ei oikein enään jaksais. Pää on kipeenä kokoajan kun ei jaksa mennä niistämään ja ryystää kaiken vaan takasin päähän.

Sitten illalla kattosin Savuna ilmaan-sarjan kaks jaksoa telkkarista. Se on oikeesti melko jännä sarja. Ja aina ne lopettaa sen toisen jakson silleen, että jää innoissaan odottamaan seuraavaa sunnuntaita, vaikka ei sunnuntaita kuulu odottaa! Sehän on ihan turha päivä.

Nyt kattosin äsken Shrek kolmosen ja yritin siinä samalla vähän nukkua, mutta huonoin tuloksin. Tän ku oon kirjottanu niin meen takasin kokeileen, mutta mitään en lupaa.

Öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.