IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Long time no see, long time no ABCTiistai 15.06.2010 17:38

Ajattelin, että kun en oo kirjotellut taas pitkään aikaan mitään järkevää tänne, niin jos vaikka nyt synnyttäis jonkun isomman tekstin - jota tunnetusti ei kukaan jaksa lukea.

Tänäänhän on tulee taas olemaan erittäin mukava päivä, koska Saara laittoi juuri viestiä, että enään 3 tuntia, niin nähdään. Sitä tässä siis odotellessa - pakko käyttää tämä ylimääräinen aika jotenkin, vaikka sitten kirjoitellen. Mutta tosiaan, tossa hetki sitten heräsin ja kävin tupakilla, hassua, ensin ilma oli melko aurinkoinen ja kun tumppasin tupakan ja kävin vähän siistimässä olohuonetta, tullessani takaisin keittiöön katsoin ulos ikkunasta ja aurinko oli hävinnyt ja tilalla oli vain vesisade. Typerää.

Hypätääs asiasta kukkaruukkuun. Kaikkihan tietää, vai tietääkö sittenkään, että mä olen hirveän addiktoitunut Facebook-peleihin. Se selvisi viime joulukuun neljäntenä päivänä kun laitoin merkinnän, jossa näkyi vähän leveleitä sun muuta. No, ajattelin vähän päivittää ja laittaa uudet levelit niistä peleistä, mitä vielä pelaan.

Vanhat (04.12.09):
Restaurant City, Mafia Wars ja Mobsters 2. Nyt kun tässä vilkuilen, niin en edes tiedä, miksi olen laittanut kuvan Restaurant Citystä.. Koska eihän siinä näy mitään leveleitä.. Kai muistan väärin ja tämä oli vain joku turha kuva muutenvaan.

Uudet (15.6.10):
Kuten huomaatte, Restaurant City on tippunut pois. En ole sitä kovin aktiivisesti jaksanut enään pelata. Mitä nyt silloin tällöin tylsyyspäissäni käyn vähän vilkuilemassa, mutta muuten ei kiinnosta. Mutta huomaatteko mikä nousu Mafia Warsissa? Levelistä 79, leveliin 351. On se hurjaa, eikö? Mobsters 2:kin on vähän semmonen, etten ole sitä oikein jaksanut hirveästi pelata.

Hmm, ja mitähän sitä vielä kirjoittelis.. No, oon tässä nyt pari viikkoa pelannut Sims 2:sta ja olen miettinyt, että pitäiskö taas ihan ajan kuluksi ja Sunnyn mieliksi alkaa kirjoittelemaan niitä tapahtumia ylös.. Toisaalta mietin, että aikunen mies ja innostuu Simssistä niin paljon.. Ei käy järkeen. Mutta kuluisihan se kesäloma tietenkin niinkin. Toisaalta oon nyt pelannut Simssiä sen verran runsaasti, että jaksaako tässä nyt enää ruveta leikkimään, hmm.

Niin ja muuten, tossa yks päivä selailin tätä mun omaa blogiani.. Siellä olisi ollut niin paljon poistettavaa tai muutettavaa, että en jaksanut enään koskea mihinkään. Antaa asioiden olla. Eihän kukaan kai päiväkirjastansakaan sivuja revi jos jokin asia on muuttunut suuresti? Vanhaa tekstiähän se on, joten olkoon siellä. Vanhaa ja vanhentunutta. btw, suosittelen lukemaan muutaman hauskan pilan sieltä, joista toinen ainakin onnistui hyvin ja toinen kaatui Googlen takia. Linkitetääs ne tähän:

- Tekko
- Tekko

Oliskohan tää merkintä nyt sitten tässä.. Tuntuu, että olen jo puinut kaikki elämää suuremmat asiat tässä läpi. Vai oliko vielä jotain? Vai eikö ollut? Vai pitäisikö puida vielä jotain? Vai eikö pitäisi? Eipä kai, joten päätän kirjoitukseni näihin pieniin laulunsanoihin:
"Onko olemassakaan parasta, saako köyhä varastaa?
Onko olemassa eilistä, onko se äijä minä, jonka nään peilistä?
Tekeekö mieli mulle tepposen, vai teenko sen minä ite?
Onko itsemurha ratkaisu, onko elämällä tarkoitus?
Miksi kyselen, tai ajattelen, löydänkö joskus vastauksen?"
np: Stepa - Kysymyksiä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.