IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

The Sims 2, olisiko taas sen aika?Perjantai 18.06.2010 00:41

Eli siis, joo.. Olen kohta 21-vuotias POJANkoltiainen Hyvinkäältä ja intohimoni on (tällähetkellä) The Sims 2:sen pelaaminen. Tänään päivällä kun heräsin, niin ajattelin, että voisi alottaa sen jonkinlaisen haasteen, mitä on netissä näkynyt pariin kertaan.

Loin siis aloitushahmokseni miehen. En itseäni, vaan nimesin sen jostain repimälläni nimellä. Muutin asumaan isoimmalle tontille, mitä pelistä löytyy ja alkupääomaksi jäi vaivaiset 4 800 simoleonia. Sillä siis piti rakentaa talo ja saada elämä pyörimään.

Ja piruvie, sillähän pystyi rakentamaan talon. Tosin, talo oli pieni ja kaikki mahdolliset huonekalut oli samassa huoneessa. Sitten hakeuduin töihin.

Ensimmäisestä työpaikasta tuli kenkää, koska otin riskin ja vastasin väärin. Toisesta työpaikasta tuli kenkää, koska otin riskin ja vastasin väärin. Kolmannen työpaikan sain pitää ja siellä sitä edelleen ollaankin. Työn taso on jo 10, eli siis huipulla ollaan. Raha juoksee ja juoksee.

Talokin on nykyään huomattavasti isompi ja siinä on nykyään jo autotallikin. Ja lapselle oma huone. Lapselle joka syntyi vähän ennen sitä, kun lopetin viime pelisession - pelisession, joka kesti n. 4-5 tuntia.

Nyt ajattelin mennä kasvattamaan lapsukaisesta uuden uraohjuksen ja kasvattaa talosta vielä isomman. Tosin, miksi vaivautua? Talo sisältää jo nyt kaiken tarvitsemani, niin mitä nyt enempää huoneita rakentamaan? No, täytynee katsoa mihin rahansa käyttää, vai käyttääkö mihinkään.

Nyt ajattelin taas lähteä pelaamaan. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.