IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Tosiaan..Perjantai 18.06.2010 08:30

Olipa taas mukavankaltainen yö. Kattelin tässä ihan kaikessa rauhassa elokuvaa "How High", jonka olen tosin katsonut kymmeniin kertoihin jo. Huomasin jossain välissä elokuvaa, että mulla on kattovalo päällä ja päätin sitten sammuttaa sen - ei niin mukavin seurauksin.

Valot oli kiinni ja pääsin takaisin sänkyyn, niin huomasin heti, että täällähän vilkkuu sinipunaset valot - hälytysajoneuvon valot. Heti sitten vähän kledjuja niskaan ja keittiön ikkunaan pällistelemään. Huomasin siinä ensimmäisenä paloauton, joka oltiin parkkeerattu pihalla olevan puska-aidan taakse autotielle. Sen jälkeen katsoin suoraan alas, niin eiköhän meidän rapun edessä seisonut ambulanssi.

Siinä sitten hirveässä hätätilassa päätin, joskus kolmen aikaan yöllä, soittaa alakertaan Maahiselle, että onko siel kaikki ok, ja et tietääks ne et mitä tääl on tapahtunut. Kunnossa olivat, mutta ei sieltäkään hirveesti tietoa herunut, koska herätin vissiin koko porukan. Mutta ei aikaakaan kun puhelun päätyttyä alkoi kuulumaan helikopterin ääniä - Medi-helihän se sieltä putkahti esille. Haki laskeutumispaikkaa vissiin tai jotain kun pyöri hetken aikaa ilmassa. Johonkin se vissiin sitten laskeutukin, mutta en tiedä sitten mihin.

Seisoskelin ikkunassa ja salakuuntelin ambulanssi-kuskia: "Sekakäyttöä.. Epilepsia lääkkeet ja viinaa ilmeisesti", olin kuulevinani. Eikä aikaakaan kun talosta kannettiin paareilla ulos ihmistä, joka ei näyttänyt oikein reagoivan mihinkään.

Jäi vaan häiritsemään se paloauto, enkä sen takia ole saanut nyt unta. Mietin vaan, että jos siellä nyt joku kytee tai jotain, ni kohtahan sitä roihutaan itekkin tulessa. Mutta ei auta, kai se on kohta mentävä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.