IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Taas Sims 2-merkintä.Maanantai 21.06.2010 05:33

Eli edellisellä kerralla kirjottelin vissiin siitä, että mun alkuhahmo sai ensimmäisen lapsensa ja tälleen. No, nyt on taas kerennyt tapahtumaan kaikenlaista.

Ensinnäkin, tämä pienen pieni lapsukainen on nykyään karvanaamainen mies, joka omistaa koko talon, koska hänen isällään ja äidillään tuli pieni riita, eräänlaisesta pelehdintä-tuokiosta toisen naisen kanssa. Riidan päätteeksi äiti-hahmo muutti pois kotoota ja isukki jäi yksin lapsensa kanssa.

No, tämä kenen kanssa isukki jäi kiinni pelehdinnästä muutti hetken päästä taloon ja näin lapsukainen sai uuden äitipuolen. En tosin tykännyt siitäkään naisesta, niin lukitsin sen reiättömään huoneeseen ja raukkaparka taisi nälkään kuolla.

Olipa siinä vielä semmonenkin, että tämän jälkeen tämä isä-hahmo iski taas uuden naisen - joka oli aikaisemmin murtautunut kyseiseen asuntoon ja yrittänyt vohkia irtaimistoa. Mutta tiedättekö mitä? En jaksanut sitäkään naista, koska hovimestarilla oli jotain sitä vastaan ja aina kun hovimestari oli paikalla, tämä soitti poliisit paikalle ja minähän siitä sain sitten 500 simoleonin sakon, koska kutsuin muka poliisit turhaan paikalle. Pistin siis senkin akan pihalle.

No, eipä mennyt kauaa kun lapsukainen tuli teini-ikään ja alkoi olemaan sen verran iso poika jo, että oli aika periä koko omaisuus. Niinpä tämä isä-hahmo meni kuolemaan vanhuuteen. Teinipoika jäi yksin asumaan isoon taloon.

Nykyään tämä teinipoika on jo aikuinen mies ja yrittää luoda uraa jalkapalloilijana. Kuntopisteet täysillä, koska oli pakko treenata ne kun poika-hahmo tuppasi syömään liikaa ja paisui kuin pullataikina.

Kaikenlisäksi tällä uudella talonomistajalla on nykyään vaimo ja toinen nainen kierroksessa - jatkaa siis isänsä jalanjälkiä. Lasta ei ole vielä siunaantunut, mutta eiköhän sekin kohta ala järjestyä kun tuntuu niitä naisiakin riittävän.

Niin ja muuten, tämän uuden talonomistajan, eli poika-hahmon naisystävä on poliisipäällikkö ja he tutustuivat lapsina koulussa ja tietenkin tämä naishenkilö päätti tulla kyläilemään.

Eli, nyt mennään siis vasta toisessa sukupolvessa, mutta saas nähdä miten pitkälle jaksan. 10 sukupolvea olisi tarkoitus, mutta jaa.. Kahdessakin mennyt ikuisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.