IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Suhteellisen friikkiä..Lauantai 28.05.2011 03:55

Hei te.. No, te juuri.

Tiedän mitä tarkoittaa déjà vu, mutta teille, jotka ette tiedä niin tässä lainaus Wikipediasta:

Déjà vu (myös déjà-vu; ranskaa, suomeksi 'jo nähty') eli entiselämys tarkoittaa tuttuuden tunnetta jossakin tilanteessa; henkilö tuntee kokeneensa nykyisen tilanteen jo aiemminkin.

Ja jos mieleesi nousi mietteitä, ja päälimmäisenä sellainen, että mitähän se Tekko nyt taas sepustaa. No, voin kertoa teille, että koin tässä äsken ehkä elämäni friikeimmän déjà vun.

255px-On_Stranger_Tides_Poster.jpg

Kaikkihan tietää, että Pirates of the Caribbean-elokuvasarjalta on tullut taas uusi elokuva. Ensi-ilta Suomessa 18. toukokuuta 2011, eli en ole voinut nähdä kyseistä elokuvaa aiemmin. Tai jos olisin, niin muistaisin kyllä suhteellisen hyvin kaikki tapahtumat.

Mutta elokuvan loppupuolella on kohtaus, joka tapahtuu, no.. Jonkinlaisessa pimeässä maastossa (en viitsi valaista, koska saattaa olla ihmisiä, jotka eivät kyseistä elokuvaa ole vielä katsoneet). No, se kohtaus alkoi ja vähän alun jälkeen huomasin, että oon nähnyt tän kohan joskus aikasemminkin. Rupesin siinä sit miettii, et hei.. Nään koko leffan ekaa kertaa?

Tilanne vaan jatku ja jatku ja kun sitä siinä seurailin, niin kaikki kohdat tuntui tutuilta. Ihan uskomattoman pitkään tuntui, kun oisin tiennyt mitä elokuvassa seuraavaksi tapahtuu.. Todella mielenkiintoinen, mutta toisaalta myös hieman spooky tilanne.

Tosi friikkiä jatkoa ihmisille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.