IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Iski inspiraatio kirjoittaaPerjantai 12.07.2013 13:14

Jatkan siis tänne muutamalla sanalla. En samoista aiheista, enkä välttämättä oikeestaan mistään aiheista. Aattelin vaan lähinnä, että tätä kautta saattaisin saavuttaa vähän isomman yleisörynnäkön kun vaan mainostamalla Facebookissa kavereilleni.

Vaikka siis onhan täälläkin tuo linkki mun blogiin ollut jo vaikka kuinka kauan, niin haluaisin silti muistuttaa sen olemassa olosta ja siitä, että se on tällä hetkellä taas suhteellisen aktiivinen.

En tiedä kuinka kauan, mutta yritän parhaani.

Jos tahtoo kirjottaa paljon ja aktiivisesti, niin siihen tarvitaan muita ihmisiä. Ei ihminen jaksa kirjottaa itselleen, vaikka se yleensä on mun tarkoituksena ollutkin. Mä haluan jakaa mun pään sisältöä muille ja saada nega- tai positiivista palautetta niistä. Sitä kun ei vaan yksinkertaisesti tule.

Joten jos tätä merkintää lukee joku, ja haluaa lukea mun elämästä, mun ajatuksista tai kaikesta turhasta enemmän, niin tässä on mitä mahtavin linkki: Terveisin, Tekko

Menkää sinne, lukekaa vähän, jos ei kiinnosta niin sille en mahda mitään. Jos kiinnostaa, niin kommenttia. Nii, tai pitäähän sitä kommenttia laittaa vaikka ei kiinnostaisikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.