IRC-Galleria

Temetheus

Temetheus

Vihdoin otan itsestänikin selvää!

Viime ajoistani.Torstai 16.09.2010 17:50

PÄÄTIN, ET ALAN KÄYTTÄÄ TAAS ENEMMÄN IRC-GALLERIAA JA VÄHEMMÄN NAAMAKIRJAA, KOSKA TÄTÄ KÄYTTÄÄ VITUSTI SIISTEJÄ TYYPPEJÄ!

Voisin kirjata tähän nopeasti viime ajan kuulumisia, koska olen vahtimassa pikkuveljeäni vanhempieni luona:

- Meen ensi maanantaina a-klinikalle aloittamaan konkreettiset (ei-minusta-riippuvaiset) toimenpiteet päihdeongelmani hoitamiseen. Mä olen tosiaan bentsokoukussa ollut jo aika pitkään.

- Asun omassa kämpässä avopuolisoni kanssa, mutta se varmaan muuttaa lähikuukausina omaan kämppään, ihan meidän parisuhteen hyväksi; ettei tukahduteta toisiamme.

- Oon tiedostellut viime kuukausina läheisriippuvuuttani, ja se on ajoittain tosi tuskallista, mutta on palkinnut paljon!

- Mun ja mutsin välit on parantuneet ihan sikana, puhutaan rehellisemmin ja avoimemmin asioista kuin (ehkä) koskaan sitten lapsuusaikojen.

- Kun tiedostin kuinka masentunut olen ja kuinka aloin kyynistyä elämään, mä olen löytänyt, antanut ja saanut iloa ja rakkautta paljon, kiitos siitä kaikelle!

- Mä en ole enää niin saamaton, selvinpäin oleminen on helpompaa kuin ikinä ja mä oon joogannut paljon, ja käytäntö on muutenkin alkanut iskostua mun tajuntaan aika kutkuttavasti. Runoja, kitaransoittoa, pyöräilyä, terveellistä ruoanlaittoa ja pitkiä kävelylenkkejä.

- Haluaisin nähdä tie2-ihmisiä joskus, ja alkaa kirjoitella foorumille. Sen mä teen tänään!

JATKUU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.