IRC-Galleria

TenKaze

TenKaze

Loveless start ~ Loveless end.

ShamePerjantai 11.01.2013 07:45

Sit kun ei enää oo mitää isompaa. On vaan pientä sirpaletta siellä täällä. Kuvittele vaikka olevasi 60 ja ullakollasi on laatikollinen valokuvia. Kattelet niitä ja kylläpä oli elämä. Ja taas huominen tuntuu hyvältä.
No omalla kohalla ne on lasisia sirpaleita. Helvetin teräviä vieläpä osa. Mielessä.

Kiinnostus kaikkeen vaan... Loppuu. Sellanen hiipuva pulssi. Enään ei oo tullu ku vaan asioita jotka pitää mielenkiintoo, päivistä-kuukauteen. Asioita jotka haluaa vain saada tehdyksi ennen primääriä, sen ohella.

Sitten sitä on loppujen lopuksi vain lukossa.

Pistää miettimään kohtaloa, kun jos ei oikeesti ole juuri sillä hetkellä asiaa/asioita joka/jotka pitäisi/vät hengissä. Jotain ihan helvetin pientä ilmaantuu, että ehkä nyt vielä huominen. Kuten vaikka unista todellisuudessa tapahtuvat de'ja vut. Tapahtuman jotain erityistäkö? Onko tämä elämä jo kerran eletty? Vai liekö aivojen piilevät voimat tulevaisuuden laskemisessa pilkun tarkkuudella.

Viimeaikoina vaan alkanu hävettämään olla ihminen. Ihmisyys. Tosin jos olisin vyötiäinen, lisko tai susi. En tiedä hävettäisikö, ei siis ihmisyys vaan liskosuus, vyötiäisyys, susisuus. Osaavatko ne ajatella näinkin monimutkaisesti. Veikkaan, että helpompaa kyllä olisi. Ei niillä ainakaan näin hankalaa järjestelmää ole.

Miksi näen..? kuulen..? tunnen..?
Mitä on olla toinen ihminen..?
Miksi todistamassa juuri tätä aikakautta..?

Missä se oma sietoraja sitten loppujen lopuksi menee, kun kaikki on vain pilkkimistä. Miten päässä haiden kaltaisesta uteliaisuudesta. Sulkea ydintoimintoja. Aina sitä sanoo metsälle kun ei jaksa. Mutta huomenna toteat jaksoit kuitenkin. Mitä on jaksaminen, kauanko sitä ylipäätään voi jaksaa. Moni sortunut vähemmästäkin, miksei sitten itse vaikka sitä haluaisikn. Moni sanoo, että se on vain päätös. Koko elämä on toistaiseksi ollut päätöksiä ja teräsovien paiskautumista naamalle. Sadistista kidutusta josta ei vain pääse pois. Vai onko sittenkin olemassa, valoa? Mikään hohde ei tosin ole kestänyt yli sormien lukumäärän.

________________________________________

~ How do I know for sure that any of this is real, when everything feels so surreal..?
"Oh snap, son! I hear a train comii~ing!
10, 9..! *kshhh* I got bored..."
~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.