IRC-Galleria

Terrified

Terrified

"If I could find you now things would get better, we could leave this town and run forever." Saa toki tutustua. : )
Ilta on noussut taivaanrannan välille ja kaikkialla on aivan hiljaista lukuun ottamatta tuota musiikin soimista. Hetki tallentuu muistoon syvälle sisimpäämme, kun katsomme toisiamme. Kumpikaan ei puhu sanaakaan, koska side on niin vahva, että sanojakaan ei enää tarvita. Puiden humina valtaa tilan ja tuuli puhaltaa. Kylmä? Se tunne kestää vain hetken, kunnes se on poissa. Suljet silmäsi, kunnes avaat ne uudelleen. Saatat tuntea käsivarret ympärilläsi pitämässä sinua lämpimänä välittämättä ollenkaan omasta olotilastaan.
Olette niin lähellä toisianne, että saatat tuntea toisen hengityksen tahdin ja jopa sydämen voimakkaan tykytyksen. Katseet kohtaavat ja pysähtyvät uudelleen noihin kauniisiin sinisiin silmiin. Kädet koskettavat hellästi ruskeita hiuksiasi ja silmät laulavat.
"Mitä, jos et ole täällä enää huomenna?", siniset silmät kysyvät ja nostavat esille hyvin suoran katseen. Tuo katse paljastaa enemmän kuin mikään muu sana. Siinä heijastuu tuskaa, surua ja pelkoa. Myös odotuksen tunne näkyy tilanteesta, kun katseet kohtaavat uudemman kerran.
"Miksi en olisi?", rauhallinen ääni yrittää vapauttaa tilaan jonkinlaista rentoutuneisuutta, mutta täysin turhaan. Siniset silmät eivät ole selvästikään tyytyväisiä vastaukseesi, jonka annat. Niillä on jotain hyvin tärkeätä kerrottavaa sinulle.
"Mikään ei säily ikuisesti. Minä hetkenä hyvänsä sinä voit olla jo poissa!", epätoivoinen huuto valtaa tilan. Huudossa on niin paljon pelkoa, että se jähmettäää kuulijansa. Hetken on taas aivan hiljaista, kunnes peili särkyy.
"Minä lupaan sinulle", rauhallinen vastaus kuuluu ja niin hetki on vihdoin ohi. Nopea suudelma lopettaa tilanteen ja kaksi polkua lähtevät kulkemaan eri suuntiin kohti huomista lupausta.

Aika kuluu hiljaa, kun siniset silmät vain istuvat lammen rannassa katsellen auringonlaskua. Tänään oli se aika, kun lupaus tulisi täytettäväksi. Aika kului eikä vastausta kuulunut, mutta tyttö vain istui. Aurinko oli jo laskemassa kovaa vauhtia alas, mutta luottamus pysyi. Askeleet kuuluivat hiljaisesti ja tyttö kääntyi. Katseet kohtasivat ja hymy nousi molempien kasvoille, tilanne olisi heidän viimeinen katseensa. Poika juoksi tyttöään kohti sen minkä jaloistaan pääsi tajuamatta sen olevan liian myöhäistä. Hetkeä myöhemmin maailma pysähtyi, kaikki ympäristö oli pysähtynyt lukuun ottamatta kohti ajavaa autoa. Tuo auto ajoi yli sadan kilometrin tuntivauhtia välittämättä mitään.
Valtava tömähdys kuului auton osuessa kohteeseensa. Kierähdys ja sen voima oli valtava ja niin kova vauhti oli tappava. Itkevät siniset silmät nousivat pintaan juostessaan kohti toivoaan autoilijan kaahatessa pois. Valtava meteli täytti ympäristön sekunniksi toisen katsoessa noita sinisiä silmiä vielä viimeisen kerran.

Rakastan sinua.
Kse - Still beats your name
http://www.youtube.com/watch?v=0a6tktJzLcE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.