IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Terroriquez

Terroriquez

Olenko vanhus tässä paikassa? :D

Rakas päiväkirja!!!!!!1Lauantai 06.05.2006 01:32

Ei vittu oikeesti, mul on nii mielenkiintonen perjantai ilta et päätin et mä rupeen kirjottaa päiväkirjaa kosk eihän tätä nyt kukaa ikinä lue muuta ku mä (tai tuskin mäkää) ni mitäs sil sillo mitää välii on... On sit jtn tekemistä ku on 50 vuotias ja tulee duunista (maalaamasta) himaan ni voi sit nauraa kui vitun tyhmä sitä ihminen voi olla...

Dr Dre - Big Ego's

Joo-o, oli taas oikee vitun kiva 8 tuntinen työpäivä.. Eka vittu ylös 6 aikaa ja eilen mennyt nukkuu vast 11 ja vitun 7 tunnin yöunet ei vittu riitä näin pitkäl äijäl saatana sentää.. No sit mentiin Kodjalaa ja oli muuten nii pirun kylmää, ette vaa tiedä sitä saatana ku nukutte sillo viel (kenel mahdan sanoo?!).
No sit siinä 8 - 10 aikaa olikin ihan sopiva lämpötila ainakin ku keikkus siel alumiinitelineil ja tuuppas öljymaalii (TEHO sävy: 2619 a.k.a kartanonkeltainen) seinää.
Mut shit siin 10 jälkee ku se herra Aurinko kiipes sieltä sinne vähän ylemmäs ni voi helvetin perkele et oli kuumaa. Se seinä oli viel etelä puolel eli aurinko paistoi suoraan siihen koko ajan ku ollaa töissä ja sit toinen et siihen ei sopinut tuuli lainkaa, ei vittu tipan tippaa... Sekä viel sit se, et ku se aurinko paistaa suoraa siihen seinää ni se maali täytyy tasottaa ni vitun nopeesti ku muuten se jämähtää siihen paksulta ja rupee kermoittumaa.
Aamulla Jukka kävi hakemas nosturin Ukist ku se oli vähän isompi omakotitalo (tai kartano?!?!) ni siihen tarvitaa sellastakin...
No kello iski puol kakstoista ja käytiin syömäs ja tultiin bäkkii ja tollee hikoiles se koko päivä vierähti ja talon isäntä siin kävi välil jtn läppää heittääs sekä talon koira, Poika, kävi morjestaas välil...
No onneks kello iski siinä sitten 3 ja päästiin alottamaa vkl, tai nii, no ei se vieläkää oo alkanut mun osalta mitenkää ku kirjotan tällästä sontaa, ja viel vapaaehtoisesti..
Saunassa kävin jo heti ku pääsin duunist ja join kaks olutta ja tarjosin yhden mutsil. Nakkilaan piti lähteä mun beibe-be-beiben luo Näggilää mut ei tultuu sinnekää sit mentyy.
Pikkubroidin kans käytiin kaupas hakees sipsii ja dippii mut ku äsken söin niit ni nekin maistui ihan paskoilt. Nurtti tos on koko päivän jtn sekoillu (as usually).
Ei kai täs mitiih, meenpä kohta nukkuu ku ollut raskas viikko. Täytyy yrittää huomen kirjottaa...

Fat Joe - My Fofo
Nas - The Message
Jay-Z - Snoopy Track-_-_-_-Riku-_-_-_-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.