IRC-Galleria

Thaurnil

Thaurnil

Glóir do Dhia sna harda, agus ar talamh síocháin do lucht a pháirte.

13.03.2010Lauantai 13.03.2010 18:48

SDP:n Piia Viitanen vaatii Suvi Lindenin eroa mediamaksun kuoppaamisen tiimoilta. Johan pomppas, tama vain laski luottamustani sosiaalidemokraatteihin. Suvi Linden osoitti edes pienta selkarankaa poikkeamalla hyvaveli-kerhon sisalla sovitusta linjasta nuijia mediamaksu lapi kansan tahtoa kuuntelematta (vaikka epailen etta tahan mediamaksun kuoppaamiseen liittyy se pikkujuttu, etta se nuijitaan pakolla lapi heti vaalien jalkeen) niin SDP vaatii viestintaministerin eroa.

En ole mikaan Linden-fani, kiitos internetin sensuurilakien, mutta huomioon otettakoon se pikkujuttu etta internetin sensuurilait ovat alunperinkin oikeastaan SDP:n tekosia. Susanna Huovinen (sdp) oli sensuurilain alkuperainen arkkitehti, ja hanta komppasi mm. Matti Ahde, joka kannatti nettipokerin sensuuria. (syysta etta Ahde on Veikkauksen paajehuja, ja Veikkaus itseasiassa on pistamassa omaa nettipokerisaittia pystyyn, poliittisella pelilla eliminoidaan kilpailijat)

Lieneeko taman viimeisen tempun takana se, etta YLE tunnetusti on Suomen Sosiaalidemokraattisen Puolueen epavirallinen aanenkannattaja? Lisaa avoimuutta, kiitos. Nytpahan tiedan mita puoluetta EN aanesta seuraavissa vaaleissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.