IRC-Galleria

Thaurnil

Thaurnil

Glóir do Dhia sna harda, agus ar talamh síocháin do lucht a pháirte.

1.8.2008Perjantai 01.08.2008 10:16

Viimeyön raidailuja...

Zul'Aman
- Jan'alai

Nyt enää Hex Lord Malacrass & Zul'jin itselläni kaatamatta vaikka kilta onkin ne aikapäivää sitten tehnyt jo moneen otteeseen. Toivottavasti nekin kaatuvat lähipäivinä. Eilen tehtiin lähinnä speedrun, kolme ekaa timed-eventin arkkua saatiin kasaan.

"There's Frost on the Graves and the Monuments, but The Taverns Are Warm In Town. People curse the Government, and Shovel Hot Food down. The Lights are out in City Hall, the Castle and the Keep.
The Moon shines down upon it all, the Legless and asleep."

- Mark Knopfler, "What It Is?"

30.7.2008Keskiviikko 30.07.2008 07:15

Perkeleen ninjalootterit... nojoo, mutta päivän lainaus.

"Now you're a good surveyor, Dixon. But I swear you'll make me mad. The West will kill us both,
you gullible Geordie lad. You talk of liberty, how can America be free? A Geordie and a baker's boy,
in the forests of the Iroquois..."

- Mark Knopfler (Sailing to Philadelphia)

28.7.2008Maanantai 28.07.2008 19:12

Kommentti vapaaehtoisesta lapsettomuudesta: monet sanovat että länsimaissa tarvitaan lisää lapsia, sillä kehitysmaiden syntyvyys on paljon suurempi mitä länsimaiden. Ongelma on vain siinä, että yksi länsimaisen perheen lapsi kuluttaa resursseja noin 200-kertaisesti kehitysmaissa syntyneeseen lapseen verrattuna. Suomeksi: länsimaiset lapset kuluttavat ison osan maapallon resursseista.

Että se siitä argumentista.

24.7.2008Torstai 24.07.2008 16:50

Maagi lvl 56! \o/

Luultavasti vähän hidastan levuttamista että ehtii tehdä Blackrock Depthsin, Scholomancen ja Stratholmen questit. Outland on sen verran nähty mesta että sen kanssa ei kannata kiirettä pitää. Nyt lähinnä paladinillani tahkoan kultaa että saa sen nopeamman lentomountin alleen ja maanantaina jatkuu (toivottavasti) Mount Hyjal.


20.7.2008Sunnuntai 20.07.2008 04:53

Päivän lainaus.

"Kristinusko on uskonto jossa palvotaan kosmista zombia, joka osaa ikuisesti elämisen taidon ja kertoo sen sinulle jos symbolisesti syöt hänen ruumistaan ja telepaattisesti kerrot hänelle hyväksyväsi hänet johtajaksesi, jotta hän voi poistaa pahan voiman sielustasi joka on ihmiskunnassa, koska puhuva käärme uskotteli kylkiluusta tehdylle naiselle että maagisesta puusta syöty omppu on hyvää..."

- Tuntematon.

13.7.2008 Sunnuntai 13.07.2008 15:55

Päivän lainaus.

"Religion has convinced people that there’s an invisible man…living in the sky, who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of ten specific things he doesn’t want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer and burn and scream until the end of time. But he loves you. He loves you and he needs money."

- George Carlin.

En voinut vastustaa kiusausta lisätä kuvakaappausta Supremuksesta. Pomo vielä kaatamatta ja jää varmaan vielä kaatamattakin toistaiseksi. Palailen perjantaina tai torstaina lomilta jolloin varmaan raidailu jatkuu. :)


11.7.2008Perjantai 11.07.2008 05:06

Raidailuja. :)

The Black Temple
- High Warlord Naj'entus

10.7.2008Torstai 10.07.2008 17:35

Päivän lainaus...

"When Illidan said: "You are not prepared", this is the guy he was talking about."

- Joku satunnainen Thottbotin käyttäjä Brutalluksesta.

9.7.2008 Keskiviikko 09.07.2008 05:36

Nyt se sitten alkaa, pitkä ja kivinen tie kohti Illidan Stormragea. Kerron sitten miten kävi.

Miksi erosin kirkosta? Perjantai 04.07.2008 16:26

Muutama syy kirkosta eroamiseeni.

1) Jos kuulut kirkkoon, allekirjoitat kirkon opit. En usko kirkon oppeihin, joten osoitan suoraselkäisyyttä arvojeni takia eroamalla kirkosta. Kirkko opettaa kymmentä käskyä, yksi niistä kuuluu: "Älä tapa." Miksi kuitenkin sotilasvalat vannotaan kirkossa? Kaksinaismoralismia kukkeimmillaan.

2) Kirkko tukee fundamentalista ja ihmisoikeuksia polkevaa liikettä, vanhoillislestadiolaisuutta. Allekirjoittanut ei voi hyväksyä tällaista menettelyä. Kuulumalla kirkkoon osoittaisin vain tukeni kyseistä liikettä kohtaan mikä sotisi räikeästi arvojani vastaan. Kyseisen liikkeen syntikäsitykset ovat suorassa ristiriidassa Suomen perustuslain ja YK:n ihmisoikeuksien julistuksen ja ties kuinka monen muun perustavaa laatua olevan asiakirjan sekä yleisen, sivistyneen moraalikäsityksen kanssa.

3) Kirkko sanoutuu irti politiikasta mutta silti käytännössä Kristillinen Liitto on kirkon käsikassara. Tämä samainen puolue ajoi 80-luvulla teokratiaa Suomeen. En voi hyväksyä tällaista menettelyä.

4) Uskonnonopetuksen heikko moraalipohja. Kyseessä on lähinnä käskyjen ja oppien ulkoa opettelu, auktoriteettien kunnioittaminen ilman mitään reunaehtoja, ja järjenkäytön systemaattinen salpaaminen.

5) Raamattu itsessään. Miksi ihmiset paasaavat videopelien ja television vaarallisuudesta, vaikka Raamatussa kyseisen opuksen "antagonisti", Jumala, kunnostautuu tappamalla itse suoraan 371 186 ihmistä ja määräämällä tapettavaksi 1 862 265 ihmistä?

6) Vaikka kirkko syyttää "okkultistisia uskontoja" (pakanauskonnot) saatananpalvonnasta niin se ei silti kaiva malkaa omasta silmästään. Ottakaa huomioon että kirkon palvontamenoissa symbolisesti syödään ihmislihaa ja juodaan verta. Lisäksi Raamatussa on kohtia joissa Jumala on vaatinut jopa ihmisiä uhrattavaksi itselleen. Kuulostaa aika pirulliselta lahkolta.

7) Koko kirkkolaitos on historiassa ollut yksi pahimmista ihmisoikeuksien polkijoista (noitavainot, inkvisitio ja ristiretket). Historiasta tiedetään hyvin että Jeesuksen nimissä on teloitettu ja kidutettu kuoliaaksi eniten ihmisiä.

Lopuksi päivän lainaus.

"The church says the earth is flat, but I know that it is round, for I have seen the shadow on the moon, and I have more faith in a shadow than in the church."

- Ferdinand Magellan (1480-1521).