IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Opintojen aherrusPerjantai 28.10.2005 11:32

Taidankin tehdä tästä fuckin blogista oikean avautumis ja winetys mekkani.. buhahaha..
Niin.. Nämä tietokoneet.. Kenties se johtuu vain siitä että kone on jo 6 vuotta vanha ja siksi se kusee niskaan sen lisäksi että se on kovasti formatoinnin kaipuussa... oh well.. Minkäs teen kun en ole nörtti.. ainakaan kovin hyvä sellainen x)
Tänään kuitenkin kitisen yhteiskunnan pakkomiellettä rutiineihin. Miksi Vitussa koulujen pitää alkaa 8.00am ja kestää sinne 4.00pm? Miksi tuota ajankohtaa ei voitaisi siirtää nykysuomalaisen nuorison elämäntavoille paremmiksi, eli esim 10.00am - 06.00pm jolloin aamulla saisi nukkua pidempään ja yöllä saisi valvoa myöhempään!! Juuri niinkuin se meille kaikille paremmin sopisi. Well.. kenties vielä joskus tässä pääsen läpi jonnekin ja saan tehtyä radikaaleja muutoksia suomen byrokratian ylimmässä portaassa eli politiikan huipulla.

Pohdintojani: "Olisi paljon kätevämpää jos ei tarttisis syödä elääkseen ruokaa jne. Säästäisi opiskelijaparkakin rahaa ja nälkä ei vaivaisi koko ajan eikä paskalla käymisestäkään tarttisi huolehtia. Toisaalta voisi myös kehittää jonkun basic pöperön jossa on kaikkia vitamiineja päivän annos ja kaikkea muutakin ruumiille tarpeellista kuten proteiinit, hiilihydraatit ja kuidut jne pakolliset aineet ja sitä olisi saatavilla eri makuisina vaihtoehtoina. Korvaisi normi ruoat ja sellaiset ja olisi terveellisempää kun ei sisältäisi haitallisia ja ylimääräisiä turhia aineksia."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.