IRC-Galleria

Theonce

Theonce

Tarvitsen vierelleni nyt jos koskaan enemmän sinua Kuin ketään muuta

Uusimmat blogimerkinnät

Close To The FlameMaanantai 26.11.2007 23:03

The kiss sweetest
And touch so warm
The smile kindest
In this world so cold and strong...

Elämä on surkeeta, tai siis ei surkeeta, masentavaa. Loskaa, lunta, kuraa.. olispa jo joulu. Kaakaota ja piparkakkutalo keittiötason nurkassa, päällään tomusokeri lumi. Kaunis ja hento talo. Unelma koti, jota kukaan ei voi saada. Kaakaokuppi, lämmin ja vastaanottava. Unelma.
Joulu, rakkauden ja yhdessäolon aika. Hyvämieli onnellisuus. Mutta entä jos ei? Jos ei ole ketään ketä rakastaisi? Tai ketään kuka sinua rakastaisi? Onko joulu silloin joulu?
~~
Ahdistava tunne, masennus. Pelko ja kylmyys. Yksinäistä, pelottavaa, kaunista kaikki.
Musta taivas, kynttilä palaa ikkunalla. Istun tässä yksin, peläten pahinta ja ikävöiden ikävintä. Ikävöin ainoaa yhtä ihmistä, vain yhtä, ehkä kahta. En enempää. Rakastan vain yhtä, jota en koskaan voi saada. Se on kuin unelma. Unelma, joka ei koskaan toteudu, vaikka siihen kuinka uskoisi. Onko minut luotu olemaan aina yksin? Vai onko sillä joku tarkoitus? En haluaisi olla yksin, vaan käpertyneenä toisen kainaloon, turvaan, lämpimään. Rakastaen toista kuin unelmaa.
Mutta en voi, minulla ei ole ketään, ei ole ketään ketä rakastaa, eikä ketään kuka rakastaisi minua. Ei ketään eikä kukaan.
Jos se ihminen joka tunnistaa tästä ja edellisistä merkinnöistä itsensä, please ota yhteyttä ja vastaa jotain. Minä en halua enään elää usvapeitteessä, tietämättömyydessä. En halua enään uneksia tyhjästä. En jaksa, olen väsynyt. Tule luokseni, minä odotan sinua. Rakastan sinua.
K<3

-Black-Bird(iitu)

__
Alun kohta Him:in biisistä Close To The Flame

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.