IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Theonce

Theonce

Tarvitsen vierelleni nyt jos koskaan enemmän sinua Kuin ketään muuta

Uusimmat blogimerkinnät

<33Lauantai 15.12.2007 00:55

Oltiin siis tänään Vuoltsulla akustista keikkaa katsomassa.. noin 50 minuuttia sitten viimeinen bändi lopetti. Mutjoo..
Päästiin paikalle siinä vähän yli kuusi ja sitten venailtiin JanneLotan ja Irmelin kanssa että kello kloksahtais seittemän. Tulihan sitten Heijasteen Juho, siihen meidän lähelle pörrään, jotenka ketkä ampas sinne? Mehän tietysti.
Renoise alotti soittamaan siinä seitsemän pintaan, ja vaikka tää oli bändiltä ensimmäinen keikka, yllätyin minä positiivisesti. Oltaishan me haluttu keikan jälkeen niiden kanssa jutteleen ja kuvia ottamaan, mutta piti pitää paikkaa itelleen, vaikka ei siellä vielä ollut hirvästi porukkaa. White Flame aloittu soiton siinä varttiavaille 8. Ja niiden musiikki ei ihan hirveesti kolahtanut muhun.. ainoa plussa oli hyvännäköinen kitaristi. Puoli yhdeksän se sitten tapahtui(vihdoin). Heijaste kapusi laiteille (harmittavasti Joonaa ei enään ole) ja aloitti keikan. Porukka oli hyvin messissä, ja vaikka A-J:n mikki ei toiminut oli meillä "kotoinen" tunnelma. Pojat soittivat ainakin: (EI järjestyksessä) Hetkille, Kiinni, Nämä Lausee(?), Sydämmeni, Lähemmäs, Oikea, yms.. Joku muistavampi voi sitten kertoa tarkemmin.
Kuvia saatatte saada myöhemmin..
Niin vielä oli yks bändi Lines of leaving, bändin alkaessa soittamaan, sanoin, että tää on ihan kamalaa... mutta miten kävi kun bändi lopetti? Tää alko tykkään. Viimeisenä bändin laulaja/kitaristi vetäisi coverina 30TSTM:n The Kill, ja kuka veti mukana`? Okei..mut se vaan on hyvä biisi...
Sit tietty kaikki kuvatukset ja rupattelut.. ja tää neiti joutu lähteen kotiin..
Kivaa oli, ja tack JannLode

-Theonce

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.