IRC-Galleria

Vappu oli ja meni. :EMaanantai 01.05.2006 09:41

Ööö tota alottelin Kaivaris jtm:kaa. :D Sit tuli erron sisko ja sen kaveri. :DD ne oli nii vitun jurris ku olla ja voi. Itseasiassa niin olikin minäkin sit näin erron yritin ostaa silt paukut mut se hävis..
No ei se mitää sit näin mafian ainii ja tota ennen tappelin jonku somalin kaa,Ja sit mafia ja arska teippas mun suun junas ku selitin jotain. :
Dd sit henkailtiin westiksella kai,Ku ei oikee toi muisti pidä.. sit konttasin himaa,mut ei faija tarjoo lisää ja sit taisin nukahtaa,tossa 00.30 ainii näin aikuisten lelukaupan pitäjän jezman ja wapperinki. :
DC ja panda kiitti takin lainasta rockrock fiilis oli. ;>>>>> Jos joku näkee mun Korua,puhelinta taikka avaimia ni vois ilmottaa :E
Tuomas Kiittää ja Kuittaa. Ja pahoittelut jos oon suutani soittanu jne. :
D Niin Joo,sori koomis söin ne patukat Ja emt kenenkaa oon kännykkää puhunu emt olliks antoisat keskustelut. Ku ennoo ees puolselvä viel. :p Ja tota noin JOS joku mut on ikuistanu johonki ni saa tottakai lähettää kuvan. :)) alan kattoo seinää ku darra paskanmaku tekee tietään suuhun. ;><3 Ja näin outoo unta et minkaaah soitti mulle. :DDDD repes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.