IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Andrew wk - she is beatifull<3Perjantai 30.11.2007 15:24

Tuli tässä pohdittua miten erikoinen olento se matti meikäläinenki osaa olla kun oikeen silmiin katsotaan.. :D

Otetaan esimerkiksi lotta normaali nykynuori jolle maistuu alkoholi ja viettää paljon aikaa tietokoneelta..
Lotta sanoo:
jooo, osaan aina sönkkää
Lotta sanoo:
viime viikol en oikeesti osannu puhuu ollenkaa
Lotta sanoo:
sönkkäsin vaa koko aja jtn
Lotta sanoo:
se oli iha hirveetä !!!

Tätäkö nykyyhteiskunnan nuoriso on? Sönkkäävää teinilapsimutaatiota :ooo No ei ehkä sentään löytyy sitä vielä pahempiakin.. Niin itsenilaisia ihmisiä jotka pelkäävät päivänvaloa jotka eivät osaa enää edes nauraa vaan toteavat kylmästi "Lol" missä meni vikaan..? Siinä kun poika ei koskaan vaihtanu windowsia mäkkiin?
Vai oiskohan sielä ulkona pitäny käydä joskus..? Niin monia kysymyksiä paljon vastauksia ! :(((
Onko vika siis nyky-yhteiskunassa riehuvissa superhyperäideissä joille oma pertti on silmäterä nämä kamalat ihmiset jotka kurvaavat sotavaunuillaan ohi niin että saa väistää lätäkköön ja kirota ja mikä helvetti siinäkin on ettei voida pistää meidän omaa perttiä päiväkotiinkaan ku siellä voidaan perttiä kiusata :(( Ei siis jumalauta jotain ryhtiliikettä suomalaiset kotiäidit...!

Mut joo tänää eka tänää nään saanan :D sit käväsen tuol noin ja sit meen viivin kaa safkaa kiinalaiseen 8) Että semmosta ja illalla kai vähän maistelemaan alkoholia tunnettujen dataniskojen kanssa #SPONSORED BY #silakkapussi ja velimiehen kung-fu !

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.