IRC-Galleria

Kotiteollisuus - kaiholaPerjantai 01.02.2008 00:26

Lopettakaa hei noi moraalisaarnat sun muut saarnamiset! Omapahan on elämäni kyllä mä pärjään kiitos tuesta ja niin eespäin jos oon tähän mennes pärjänny hyvin tilanteeseen nähden ni miksen nytki... Ja se on oma asiani jos juon,poltan taikka polttelen älkää vaivatko päitänne sillä!

Alkaa tulee korvista toi valistus Oma on terveyteni, elämäni ja asiani..! Ja tosiaan teen mitä haluan voitte kyllä asiallisesti asiasta sanoa mut en kaipaa niitä "susta tulee spurgu isona" kommenteja.

Niin ja onko se niin helvetin vaikeeta uskoa etten pane,pokaile jne kaikkea mikä liikkuu? Vittu ihmiset muuttuu ymmärtäkää se nyt jumalauta..! Alkaa pikkuhiljaa nousta huppuu ku ihmiset joita pidän mun kavereina ja luulis tajuavan jotain musta ja tuntevan heittää semmosta paskaa et huhuhu... Ja jos ette usko et aikuistuisin ikinä ni antakaa nyt jumalauta mahdollisuus? Älkääkä tyrmätkö asiaa suoralta kädeltä ja pitäkö tätä jonain "läppänä" tai säälinhakuna koska haluun tosta itserakantamastani paskasta ihan oikeesti eroon ja näyttää et oon oikeesti muuttunu.

Mut en jaksa noit saarnoja kaikesta mikä liittyy mun elämään tai mihinkään. Antakaa mun elää huoh ku kuulostan angstiselta. Mut oma on tosiaan asiani jos juon ja jos ja kun joulukuus oli vaan pari selvää päivää antaa vituttaa jos vituttaa?! Minkä mä sille voin et jos ero rakkaimasta ihmisestä perheen jälkeen ottaa koville ja en osannu vielä sillo purkaa sitä ahdistusta,kipua ja tuskaa muuhunkaan ku alkoholiin ja idiotismiin ni se on voi voi.. Mut kaikkein vähiten kaipaan ohjeita miten elän omaa elämääni.. En mäkään tuu neuvoo teitä annan teille rauhan elää omaanne elämäänne..

En tarkota tätä pahalla ihanaa se on et mulla on ystäviä kaiken idiotismini jälkeen jotka jaksaa välittää musta mutta rajansa kaikella! Mä en oo mikään teinilapsi joka etsii itseään tai elämää en voi sanoa et oisin sitä paljon. Mut tarpeeks sen verran et voin elää ja tehä omat elämänipäätökset yksin.. Kysyn kyllä jos tarvitsen apua KIITOS!

Niin ja ihan oikeesti oon muuttunu täysin onneks joku teistä on edes huomannu sen vaikka suhtaudutte skeptisesti ja vähän arveluttavasti tähän muutokseen. Koska muutos on suuri siitä mitä olin.. Mut onks se niin helvetin väärin ajatella joskus järkevästi ja kattoa maailmaa ihan selvinpäin eikä pullon takaa.. ?! Vai eikö se sovi mulle joidenki mielestä en oo oma itteni jos aikuistun vitut.. En vaan jaksa olla se pelle joka yllytetään tekemään idiootti temppuja et muut saa nauraa mä en ite saa siitä mitään irti paitsi huonon olon :E Ja oon saanu sydäreitä sun muita ihan sen takia että juon ku viimistä päivää ihan siks et voisin sekoilla.. Kai mulla oli joku vitun halu mielyttää kaikkia.. Mut ei enää oon oma itteni jos en kelpaa tämmösenä ni se on voi voi tos on ovi (l) oho toi näyttää pillulta :D

Mut tosiaan oon sick and tired siihen et oon se sika,pellekusipää pleijeri panee kaikkia juo kaikki blaablaa ku elämänarvot muuttunu ihan vitusti sen jälkeen ku ero tuli ihan sen takia että ku sai maistaa omaa lääkettään (Kiitos krista annoit hyvän oppitunnin.) Ni sitä tajuaa et tommoses vitun showmeninngissä ole mitään järkeä! Jee saan arvostusta jätkiltä mitä mä sillä teen saan sitä muutenkin mielummi oon ihan omaitteni enkä vedä mitään roolia tai dokaa vitusti..

Ois vaan niin vitun jees asettua taas aloilleen ja rakastaa. Tekemättä samoja virheitä mitä tein viimeks koska vannoin itteleni etten niitä enää tee (pettäminen,huono kohtelu(silloin tällöin..) Mut tuntuu vaan et oon maineeni vanki.. Itehän mä tän sopan keitin mutta silti antakaa mulle edes tilaisuus näyttää olevani eri-ihminen se on ainut mitä mä pyydän..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa !

Ps oon oiva itsemurha kandinaatti aina duunin jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.