IRC-Galleria

Fuck it all..Tiistai 25.03.2008 23:41

Ai jumalauta mikä fiilis.. :D Oon niin helvetin ylpee ittestäni ja siitä mitä oon.. Vitut siitä mitä muut kelaa vahvistu tänää toi fiilis kertaa 100 ainaki ! :)))))

Mutta joo aamulla kouluun rimin kaut pitäähän kofeeinia saada koneeseen päivä ei lähe käyntii ilman sitä.. No sit koulus soittelin sinne sun tänne.. Et sais duuniharjottelu paikkaa ei napannu mut huomenna o päivä uus ! :))))

Sit koulussa sain idean lähettää viiville tekstarin et lähettäiskö tänää leffaa ja sit skolen jälkeen sitä mentii.. Eka kyl kävin himas siivoomas et sain baxii iltaa varte.. No hain sitte röökiä mulle ja viiville ihanaa polttaa taas suomalaista ei millää pahalla virolaiselle skeidalle mut ilmaröökiähän tuo on..

Ja leffa.. Oli aivan mainio toi jotenkin sen oman tekemisen arvostamisen ja sen semmosen fiiliksen pintaan mä oon mitä oon jos ei kelpaa ni painu vittuu :) ! Ja muutenki oli siisti nähä mistä suomipunk on "kotosin" vaikkei se musikaalisesti mitään nannaa ole koskaan ollutkaan.. Mutta se tekemisen fiilis ja sen fiiliksen tuominen lavalla yleisölle se oli helvetin hyvin tulkittu ja kerrottu varmaan sama asia muttei vois täs ihanas fiilikses vittuakaan kiinostaa.. :D Sit leffan jälkee saatin viivin ja halit ja seurasta kiittelyt ja suuntasin junaan ja sielt siskolle korjaa sen konetta ties monennen kerran... :D

Pääsin äskön himaan tuli karjuttua/laulettua don huonojen riidankylväjää tos kotimatkal... Ihmiset vähän mulkkas mut ei voi mitään.. :D

Ah mikä fiilis <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.