IRC-Galleria

:ASDTorstai 03.09.2009 06:51

Huomenta.. Löysin taas kerran itteni kirjottamas öisiä fiiliksiä.. :)
Jotenki pistäny silmää nykyää ku erilaisia ihmisiä tuomitaan (en nyt puhu rotu,väri jne) vaan esim galleriaski teiniäidit vastaan vihaajat..

Muualla taas skinit,pissikset jne :o Ärsyttää se turha tappelu ne jotka esim jaksais tutustuu aitoon skinhead kulttuuriin ja mistä se juttu lähti sillo aikoinaan seiskytluvul..
Ja pissikset nyt o pissiksiä mut minkäs teet ku maailma tarvii erilaisia ihmisiä pyöriäkseen..
Lapset äitejään iästä riipumatta jotenki niin turha tapella ku kaikki vois ottaa asteen rennommi ja antaa vaan asioiden mennä omalla painollaan!


Toinen mikä o suunattomasti jääny ärsyttää on tiettyjen entisen lähipiirini kuuluvien ihmisten käytös
varsinki ylimielisyys no vittu ollaan täysin suoria ku sitä o joskus niin mainostettu
Maje herää nyt vitun idiootti.. Oot muuttunu vaan pahemmaks mitä olit, Enne olit ainaki jotain näyttää silt et kusi noussu päähän niin pahasti.. Toivottavasti joskus opit myöntämään virhees ja tekee jotain itekki..

Ja taas tällee ihanan sekavaa tekstiä kellohan on sen 3:48 ja uni ei tuu.. Mut vois kans omia kuulumisii tähä heitellä ku huvittaa nyt kirjotellaki taas pitkäst aikaa..
Pidin tänä selvänä oloa niin kamalana asiana ja maailmanloppuna ettei pää kestäis no okei onha se pari kertaa hajoomispistees ollu ja nuorten kriisipistees käyty apua hakemas..
Mut päivä päivemmält on vahvempi olo.. Jotenki sisäistäny senki että jos mä nyt tosta vetäsen tota ja tota ja herään huome samat mul o ongelmatki..

Ja piti sitte galleriaanki tunnukset palauttaa et pääsee kyyläämään erästä tiettyä henkilöä ja uppoutumaan omiin hetkiin.. Esim lumen täytteiseen matkaan pasilan asemalle ja monia muita (:
Ja tänään käyty keskusteluki rentoutti ja helpotti oloa suuresti :)
Nykyään jopa kestää ihmisen ikävän toisen luo <3

Ja tää nyt o vaan ihanaa ittelee kirjottelua mut lukekaa ihmees jos haluutte :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.