IRC-Galleria

Jatketaan nyt öistä fiilistelyä :)

Toine jota mietiskelly pidemmän aikaa elämä ja elämänasenne :o

Miten helvetissä siitä tuli niin negatiivinen.. Miten joku sanotaan 20v voi sanoa jo nähneensä kaiken tarpeellisen.. Ja miks on helpompi luovuttaa ku pistää vastaan ? Jotenki tuntuu niin älyttömän tekopyhält jauhaa näist mut toisaalt ylpeeltä! :)
Mut jos joku vois kertoo et miks niin moni nuori kokee olevansa yksin ja lohduttautuu siihen itsesäälin tuomaan melankoliaan joka syö pala palalta enemmän..

Ja miks vitus toiset pärjää paremmin ja huonommin pärjääviä sorretaan,haukutaan tai pahimmas tapaukses katotaan muualle ihan siks ettei haluta sotkeentua, Tuntuu et empatia on häviävä piirre nykymaailmas tai myötätuntoa kumpaakaan et pahemmin enää nää..
Tai se miten ihmiset olettaa aina pahinta ja suojelee itteään menettämällä uusia ihmisiä,kokemuksia sun muuta vaan siks et on helpompi olla syrjäänvetäytyvä..

Ylenpalttinen kateus toisia kohtaan jotka on saanu jotain aikaan..
Ihmisten pitäs ymmärtää se ettei asiat tuu vaan sormia napsauttamalla (poikkeuksiakin on..)
Mut asiat järjestyy jos on vaan uskoa ja tahtoa tehdä asioille jotain..

Ehkä mul on liikaa aikaa miettii näit en tiiä mut pistää vaa masentaa se et ihmiset tuntuu hyväksyvän ja ottavan vastaan kaiken paskan mitä ne saa niskaansa ku vois nousta seisomaan ja sanoo EI ENÄÄN.. Kai se on sitä kuuluisaa suomalaisuutta..

Mut mitä vitun hienoa olla perinteinen suomalainen jos se tarkottaa sitä et toinen saa sortaa sua ja sä vaan nielet sen vaan sen takia ettei tulis enempää ongelmia?
Maailma muuttuu ja ihmiset muuttuu ja siihen on pakko sopeutua jossain vaiheessa.. Ku faktahan on se et Rannanjärvi o kuollu.. EDIT Tulipa hyvä esimerkki tästä suuresta suomalaisuudesta miten jo ala-asteella sulle sanotaan jos sua kiusataan "kävele pois älä välitä niistä.." HUOH!

En taas tosiaan tiedä..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa mut onneks ittel menee paremmi ja uskaltautunu tehä jotain radikaalia :)!

Ps ihmiset kokeilpaa tehdä kerran päivässä joku hyvä teko ja kattokaa minkälaisen olon se saa aikaan ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.