IRC-Galleria

Ah viime galleriavautumisesta onki aikaa ihanan teiniä ja mua itteään.. :---D Mut ei se mitään nyt ottaa aivoon,nakertaa tai miten haluattekaan sen ilmaista rakkaat lukiani..<3

Alkuun voisin lainata www.irc.fi/mari
:a <- piti korjaa et mari sais käviöitä ettei sil ois niin yksinäistä aina ku se ei voi dokaa ku on duuniharjottelus xU.Iki ihanaa merviämme alkuun työnnän sanotaan 8 naisensukupuolielintä capsilla tottakai koska muahan nakertaa!

VITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTU ! Ja elämä jatkuu ja asiaan päädymme nyt !
Elikkäs tällä kertaa pikku pissistä siis mua ottaa päähän ihmiset jotka ottaa toisen elämän tärkeemmäks kun omansa ja koittaa vielä ohjata toisen elämää suhteita puhumalla KAKKAA kyllä sitä itseään!

En mä tätä pahalla kirjota voikka voisin ampua sut ilman et ees surettais itseasias naurattais ja kusisin haudalles mut olkoon tämä ihminen vaikka neiti B(itch? :D) Mut ei se menoa haittaa
ihmettelen suuresti miks sä koitat rikkoa kahden ihmisen välillä jotain jota on kestäny pidemmän aikaa mikä antaa sulle oikeuden kajota semmoseen mikä ei (A. Sulle kuulu (niinku ei toisten asiatkaan !) (B. Ei liity suhun mitenkään. (Silti juoruut sitä liikalihaville ystävilles..)

Ja onko niin vaikeata kiittää toista ihmistä ku se on kenties pelastanu sun elämäs/sut pulasta lainannu sulle kaikkea antanu katon pään päälle..? Silti pitää puhua paskaa ja muutella sanotaan nyt SUN pelkästään ja ainoastaan sun kohdella TARINOITA niitä ei vaan enään kukaan usko. Jakaisit sitä persettäs sillä nuoruudeninnolla vaan niin pitkään ku sua joku jaksaa katella ! En sanoisi että olisin itse mikään adonis olenhan sentään sexuaalisesti epähaluttava ja kiihottava ;(((((!

Toisekseen onko se liian vaikeeta olla onnellinen ihmisen puolesta josta muka välität niin helvetisti silti käpälöit ihqdaa rakastamasi ja välittämäsi ihmisen poikaystävää ja puhut huonoon sävyyn tästä ihmisestä tälle välittämällesi ihmiselle sanot et tän ja toisen ihmisen juttu ei kestä pitkään ja jätä se on se on kusipää ja sika !!!!1111oneone. Voisit tehdä palveluksen ja olla hiljaa ku et tiedä mitään..? Sä et edes tiedä kuka sä olet no sul on kaks vaihtoehtoa horo vai jakis päätä siitä sitten mut noilla sun so called aivoillais sekin tuottaa vaikeuksia.

Mene oikeesti hakemaan sitä huomiota muualta angstaamaan muualle puhumaan paskaa muualle ! Ei oo meijän vika jos äitis ei rakastanu sua tai imettäny sua sillo ku pikku neidin teki mieli ! Ja voisit joskus irtautua galtsusta toisten ihmisten elämän ja kommenttieen kyttäämisestä ja googlettaa <- jos nyt osaat eiku hei anna mä opetan (www.google.fi ja hakusananks "Ostetaan elämä.. eiku hei korjaus ! Ostetaan OMA elämä..!"
Onko se liian vaikeeta olla ajattelematta muuta kun ittees ! Kato hei peiliin ja mieti miks kaikki "vihaa sua ja elämä tuntuu pahalta" mieti ku et osaa edes kiitos sanoa saati sitten totta puhua ja havittelet toisten omaa ja jaat persettäs enemmä ku hkl:än lipputoimisto vuorolippuja ni eikai sua voi enää "hyväks" no semmonen sä et koskaan ollu. ihmiseks voi tosiaankaan kutsua sä olet vaan pissis jolta heruu kaikille jotka haluu kuhan pelissä on vähän alkoholia jonka sä saat ilmasiks..<3 Säälittävää eikö..?

Ja älä nyt oikeesti koita olla jotain muuta ku olet heppatyttö hei.. Susta ei vaan voi tulla yhtä kaunista,ihanaa,ymmärtäväistä ja viimisempänä muttei vähäisempänä hyvää ihmistä kun siitä ihmistä kenen elämää koitat ohjata ja kenen onnen koitat tuhota.

Katotaan hetken päästä ootko tyytyväinen ku kaikki hylkää sut ja kukaan ei halua sua paitsi semmoset pojat jotka näyttää enemmän norsun viileltyltä vitulta ku ihmisiltä : <
Vituttavinta tässä on se et oot aiheuttanu niin paljon paskaa ja huonoa oloa yhdelle mun elämäni rakkaimalle ihmiselle.. Joka sinisilmäsenä koitti aina puolustaa sua ja oli sun tukena ku Herra a ja ristiriitaset viestit ja Herra k sua vähän sörkki ei saa myöskään unohtaa 6 jätkän nose keikkaa hip hei heruu heruu<3 ;) Ja kehtaat väittää ettei se ole tehny sun eteen ku se on tehny mutsis ja faijas jälkeen eniten sun eteen.. Mieti nyt vittu vähän mitä sä teet!

Saman oot tehny mun hyvälle kaverille menetin jopa hetkeks luottamukseni tähän ihmiseen ihan vaan siks et sä päätit avata suusi oletko tyytyväinen kun saat paskaa aikaan viillät itteäs varmaan orkuissa et AH SAIN JAETTUA PAHAA OLOA VÄHÄN MUILLEKI !!!!111. Jos oisit miespuolinen auta armias.. tai no ku naamaa kattoo ni ei eroa huomaa ilman suurennuslasia.
oikeesti et sä vois oikeesti jo lopettaa et sä saa horjutettuu tai erottua kahta ihmistä jotka oikeesti rakastaa etkä muuten saa paskaks kaverisuhteitakaan (omias nyt ei lasketa. :DDDDD ne ei mene hyvin ku pitää haukkuu seläntakana!) Kyl muaki vituttais jos mun kieroilu ja paskanpuhuminen ei toimiskaan enkä sais sitä mitä haluan.. En saa kyl koskaan tietää milt toi tuntuu koska en harrasta tommosta.. : < Mut sähän voisit kertoa et miltä tuntuu olla hyljeksitty luuseri :)? Toivon yhä edelleen sun kuolemaa en pahalla en hyvällä.. tosiaankin ei sun hautajaisiin varmaan paljon ihmisiä tulis ne huokasis helpotuksesta et päästiin siitäkin paskasta. Olen ilkeä ja kusipää paska tiedetään mut tätä on nyt jatkunu vähän yli 7kk tätä paskaa joten annan kaiken tulla samalla ulos joten näihin sanoihin lopetan.

KUOLE PASKA !

Tuomas Kiittää ja kuittaa sori kirjotusvirheistä mut kirjotin tän alle 5min ;TUNTEELLA!
[15:36:51] * @Thomasss :: Martti Servo & Napander - Mikä On Kun Ei Taidot Riitä? / 02:58 :: <- omistettu Neiti B:lle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.