IRC-Galleria

Tuli tässä tässä mieleen että voisin mietiskellä tänne galleriaan elämestä ja muusta sen semmosta josta mulla ei ole kokemusta tai tietoa.. On vaan kiva pukee ajatukset sanoiks..

Mut miks ihmees ihmiset on ajautunu ryhmiin ja ihmiset tuomitaan ulkonäön perusteella ja lokeroidaan johonkin laatikoihin "tässä lepää ernut" "tässä hevimiehet" En ymmärrä miksei jokainen saa olla mitä on vaan ahdasmieliset ihmiset jotka ei oo tottunu mihinkään uuteen alkaa heti vittuilee "ernu,lol kato vaatteitas.." Miks näin pitää olla..? Miksei voitas elää sovussa..?

Harvinaisen perseestä toi leiman otsaan lyöminen vaatteiden,musiikin tai minkään takia.. Ei oo tainnu tulla tietyillä ihmisillä mieleen että jokainen meistä on loppupeleissä ihminen.. Joten jos joku tänne asti jaksaa lukee miettikää asiaa ja pohtikaa pienessä mielessänne.. Voitte yllättyä!


Ja muutenkin säälittää ihmiset jotka purkaa pahan olonsa muihin ja on mukavia kun siitä on niille hyötyä.. Jotenki vaan vituttaa ja säälittää tommoset ihmiset ku satuin lähipiiristä löytää yhden tommosen.. Miettikääpä te ihmiset jos itsenne tekstistä löysitte sit ku teillä ei enään ole kavereita kun kaikille on tehty paskat tai karkotettu pois.. On varmaan helvetin ihanaa tajuta olevansa yksin sit loppupeleissä...

Mut puhutaampa nyt elämästä..?

Mitä elämä on ? Miks siinä onnistumisessa luodaan ja otetaan niin isot paineet..? Itteleni ainakin riittää et teen parhaani enempään en pysty.. :oo Mut koulut jne luo niin isot paineet et heikompi ihminen voi vajota masennukseen / stressiin ja saada pysyvän pahan olon ku koulu kaataa onnistumisen paineen niskaan pelottavaa sinänsä et asia mitä teet ittes takia voi "syödä" sut.. :o Ja syksy ja pimeys tulossa joten muistakaa ihmiset olla positiivisia ja tehdä parhaanne enempää ette voi tehdä ! :) Ja jos silti painaa tukeutukaa lähinmäisiinne ! ;)

Ja aina voi yrittää uudestaan jos ei onnistu virheet opettaa jne..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa.. !

Ps elämää ei sen enempää totesi viisasmies Irwin goodman..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.