IRC-Galleria

Se vei mennessään minutkinPerjantai 01.02.2008 01:26

Viivi mul on tunnustettavaa.... NARUTO<3

IT HAS TAKEN ME TOOO :'(

Kotiteollisuus - kaiholaPerjantai 01.02.2008 00:26

Lopettakaa hei noi moraalisaarnat sun muut saarnamiset! Omapahan on elämäni kyllä mä pärjään kiitos tuesta ja niin eespäin jos oon tähän mennes pärjänny hyvin tilanteeseen nähden ni miksen nytki... Ja se on oma asiani jos juon,poltan taikka polttelen älkää vaivatko päitänne sillä!

Alkaa tulee korvista toi valistus Oma on terveyteni, elämäni ja asiani..! Ja tosiaan teen mitä haluan voitte kyllä asiallisesti asiasta sanoa mut en kaipaa niitä "susta tulee spurgu isona" kommenteja.

Niin ja onko se niin helvetin vaikeeta uskoa etten pane,pokaile jne kaikkea mikä liikkuu? Vittu ihmiset muuttuu ymmärtäkää se nyt jumalauta..! Alkaa pikkuhiljaa nousta huppuu ku ihmiset joita pidän mun kavereina ja luulis tajuavan jotain musta ja tuntevan heittää semmosta paskaa et huhuhu... Ja jos ette usko et aikuistuisin ikinä ni antakaa nyt jumalauta mahdollisuus? Älkääkä tyrmätkö asiaa suoralta kädeltä ja pitäkö tätä jonain "läppänä" tai säälinhakuna koska haluun tosta itserakantamastani paskasta ihan oikeesti eroon ja näyttää et oon oikeesti muuttunu.

Mut en jaksa noit saarnoja kaikesta mikä liittyy mun elämään tai mihinkään. Antakaa mun elää huoh ku kuulostan angstiselta. Mut oma on tosiaan asiani jos juon ja jos ja kun joulukuus oli vaan pari selvää päivää antaa vituttaa jos vituttaa?! Minkä mä sille voin et jos ero rakkaimasta ihmisestä perheen jälkeen ottaa koville ja en osannu vielä sillo purkaa sitä ahdistusta,kipua ja tuskaa muuhunkaan ku alkoholiin ja idiotismiin ni se on voi voi.. Mut kaikkein vähiten kaipaan ohjeita miten elän omaa elämääni.. En mäkään tuu neuvoo teitä annan teille rauhan elää omaanne elämäänne..

En tarkota tätä pahalla ihanaa se on et mulla on ystäviä kaiken idiotismini jälkeen jotka jaksaa välittää musta mutta rajansa kaikella! Mä en oo mikään teinilapsi joka etsii itseään tai elämää en voi sanoa et oisin sitä paljon. Mut tarpeeks sen verran et voin elää ja tehä omat elämänipäätökset yksin.. Kysyn kyllä jos tarvitsen apua KIITOS!

Niin ja ihan oikeesti oon muuttunu täysin onneks joku teistä on edes huomannu sen vaikka suhtaudutte skeptisesti ja vähän arveluttavasti tähän muutokseen. Koska muutos on suuri siitä mitä olin.. Mut onks se niin helvetin väärin ajatella joskus järkevästi ja kattoa maailmaa ihan selvinpäin eikä pullon takaa.. ?! Vai eikö se sovi mulle joidenki mielestä en oo oma itteni jos aikuistun vitut.. En vaan jaksa olla se pelle joka yllytetään tekemään idiootti temppuja et muut saa nauraa mä en ite saa siitä mitään irti paitsi huonon olon :E Ja oon saanu sydäreitä sun muita ihan sen takia että juon ku viimistä päivää ihan siks et voisin sekoilla.. Kai mulla oli joku vitun halu mielyttää kaikkia.. Mut ei enää oon oma itteni jos en kelpaa tämmösenä ni se on voi voi tos on ovi (l) oho toi näyttää pillulta :D

Mut tosiaan oon sick and tired siihen et oon se sika,pellekusipää pleijeri panee kaikkia juo kaikki blaablaa ku elämänarvot muuttunu ihan vitusti sen jälkeen ku ero tuli ihan sen takia että ku sai maistaa omaa lääkettään (Kiitos krista annoit hyvän oppitunnin.) Ni sitä tajuaa et tommoses vitun showmeninngissä ole mitään järkeä! Jee saan arvostusta jätkiltä mitä mä sillä teen saan sitä muutenkin mielummi oon ihan omaitteni enkä vedä mitään roolia tai dokaa vitusti..

Ois vaan niin vitun jees asettua taas aloilleen ja rakastaa. Tekemättä samoja virheitä mitä tein viimeks koska vannoin itteleni etten niitä enää tee (pettäminen,huono kohtelu(silloin tällöin..) Mut tuntuu vaan et oon maineeni vanki.. Itehän mä tän sopan keitin mutta silti antakaa mulle edes tilaisuus näyttää olevani eri-ihminen se on ainut mitä mä pyydän..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa !

Ps oon oiva itsemurha kandinaatti aina duunin jälkeen.

Pohdiskelua ja ajatteluaTiistai 29.01.2008 06:30

Ei jumalauta et oli taas koskettava leffa! (Green street hooligans) Meinasin pari kertaa ihan oikeesti itkeä ku kosketti se tarina sen verran suosittelen lämmöllä!

Tost leffast huomas taas mite väkivalta on niin turhaa.. Niin sairasta ei siinä mitää eikö joskus ole mukava ottaa oikeen kunnolla turpaan tai antaa.. Mutta silti tota kattoessa tuli vaan mieleen mikä on ainaki mun mielest elämässä tärkeintä.. Ja kun joku kysyy kuitenkin Niin perhe ja kaverit <3 You never walk alone ! Näin vähän kuolemaa nähneenä en toivo sitä enään missään nimessä kenelekkään joten miettikää onko siinä nyt järkeä hakata toista siniseks parin sanan vuoksi?

Sairasta sanon minä.. No mut toisaalta tää onki vaan mun mielipide jokainen ajattelee elämästä, maailmasta jne omalla tavallaan suokoon hänelle vapaus siihen.. Mut nyt ku alkaa miettii kaikkii noit tappeluita ni suurinosa niistä on turhia.. En kyllä sano että kaikki pitäs hoitaa puhumalla tietyt ihmiset ansaitsee saada turpaan luen myös itseni silloin tällöin tähän ryhmään :D Mut oikeesti miettikää nyt jumalauta mitä teette ei se ole sen arvosta.. Täytyy olla päässä vikaa jos pidätte sitä sen arvosena ku kelaa mitä VOI tapahtua! Niin kyllä lehmätkin lentäis jos Jossia ei ois mut silti toi oli vähä worstcasesceneraatio ajattelua.

Mut joo en jaksa "saarnata" enempää ja kaikki kiihkoilijat muistakaapa vaan että toi on mun mielipide! Mutta joo on mukavaa palata kouluu ku rytmit taas niin vituillaa menin n2 viikkoa nukkuu siihe aikaa mihin pitäs herätä ja täällä sitä ollaan taas kirjottamassa jotain galleriablokia vaik pitäs vetää unta kalloon toisaalta mua ei ees väsytä enää vaik tos illemal oli tyly semmone kohta sammuu valot fiiilis :D

Ootteko koskaa miettiny miten jännä elämä on siinä mielessä miten se opettaa asioita kantapään kautta ja miten asioilla on lopuks tapana järjestyä parhaiten päin.. Miettii nyt muaki ku parivuotta sitte en käyny kouluja tai mitään olin laiskapaskasossupummimulkku ja nykypäivään verratuna ffancya lainaten unelmavävy :--D (MUISTAKAA NYT JUMALAUTA LUKEA MYÖS HUUMORILLA NÄITÄ!) tai viime vuotta olin ekaa kertaa totaalisen rakastunut ja annoin kaikkeni suhteelle jonka myös itte ryssin ei siinä mitään opimpahan ainakin mitä en enää tee.. Ja pyydän anteeksi sitä ihmiseltä joka vihaa mua kyllä aika kovaa jos luet tätä ni anteeksi vaikka se ei sulle mitään merkitsekkään ! ^^

Mut takas viimevuoteen oon saanu vanhoista vihamiehistä ystäviä tavannu monia uusia ja kiinostavia persoonia jotka on tuonut sekä hyvää että pahaa mun elämään esim jalkojenkatkomisuhkauksista hyviin leffahetkiin ! Ja sekin ihmetyttää ja kummastuttaa miten maailma on pieni miten joku tuntee aina jonkun.. :oooooo Onnittelen jo tässä vaiheessa kun jaksoit lukea tänne asti !

Ja haluun myös kertoa teille että alkoholi ei auta suruun tai ahdistukseen se vain pahentaa oloa joku viisas joskus sano että ei se auta ne pirut osaa uida toi on täysin totta. Nolaat vaan ittes soittamalla kännissä ja avautumalla itku kurkussa ole mies/nainen ja kerro selvinpäin asiasi ! Otan valtuuden neuvoa tässä asiassa koska olen harrastanut känniavautumisia ja häpeän niitä tällä hetkellä syvästi :D Ja muutenki tosimies uskaltaa rakastaa ja pitää huolta perheestä, tyttöystävästä jne eikä vetää turpaan porukkaa tai nussia 3484824 eri muijaa.. Mut tääkin on taas mun mielipidettä ja voitte ilomielin leimata mut neidiks tai mikskä ikinä haluatte.. :D Moni teistä varmaan toivois et tää teksti tai no vuodatus oikeensa loppuis jo mutta ei mulla on enemmän asiaa kun karpolla !

Mut takasin elämään ei jumalauta et mua pelottaa mitä tapahtuu 15.5 ku musta tulee muutenkin kun mielellesesti aikuinen ja muistakaa nyt jumalauta lukea huumorilla tätä :D Mut oikeesti mitä elämällä pitäs tehä ? Haluisin kyllä olla jotain muutaki ku yks "rivinobo" duunari jostain raksalta mutta onko mulla pokkaa ja sisua lähtemään toteuttaa mun unelmaa joka on? En ees tiiä oikeestaan mikä mun unelma on tai no unelmat.. Ku ollu tää nuoruus ja lapsuus niin vitun sekasortosta aikaa aina menty paikasta toiseen ei oo ehtiny miettii ja nyt on semmone fiilis et pitäs tietää kaikki mihin hakea kouluun ? Mihin mennä isona duuniin? Oli se kyl niin jumalauta helppoa junnuna ku kysyttii mikä susta tulee isona heitit vaan jotain.. Mut ei enää pienestä pojasta kasvaa aikuinen isoon ja pelottavaan maailmaan..

Ja oma kämppä ja oman elämän hoitaminen.. Hohhoijaa on se elämä niin vaikeeta!
Mut onneks mul on maailman paras faija ja sisko ja oli maailman paras äiti rest in peace mama<3 Joten on hyvät opit lähteä elämään ihan yksinään avata siipensä ja lentää pois kun sen aika tulee ! (Toisin sanoen irkkaan ja kirjotan galtsupäivistä himassa vielä 40vuotiaanakin :DDD)

Tähän loppuun haluan todeta et älkää tuomitko mua ennenkun tutustutte on niin idioottimaista tuomita toinen kuulemansa perusteella koska jokaisella kolikolla on kaksi puolta voitte pitää mua pleijerinä sun muuna vaikka ite oon sitä mieltä et naiset on muutakin kun lihaa mut joo ajatelkaa musta mitä haluatte mä lähen nukkumaan!

Eikun irkkaamaan ! Tuomas Kiittää Ja Kuittaa

Ps Kiitos kaikille kaikesta ootte opettanu mulle elämästä paljon!<3

Ministry - Jesus built my hotrodMaanantai 28.01.2008 17:04

Oli ihana palata kouluun ku heti tuli.. "Tuomas sust tulee isona spurgu" Mäkin sua noora :---D <3333
Tämän kohtelun saa ku käyttää aknerasvaa : <<<<

Emohomo's heartbreak. sanoo:
BUKKAKE
Emohomo's heartbreak. sanoo:
bukkakeee
Emohomo's heartbreak. sanoo:
otan screenshotin ja floodin gallerian Tuomaksen bukkakekuvat

Cob - hate meMaanantai 28.01.2008 05:08

Hei olen Tuomas söin juuri iltapalaa ja odotan tässä makkaranpalasen kanssa postinkantajaa että voisin heittää tuuletusikkunasta postinkantajaa makkaralla.

Ei flippaa ei :--D

Niin Ja suuret kiitokset ffancylle yöirkkaus seurasta vaikka pakenit jo nukkumaan 8)!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 23:45

No mutta mutta olipas kerrassaan mielenkiintoinen viikonloppu!

- Hiukset lähti
- Puhelin lähti
- Mut tussitaiteltiin kun sammuin
- Sain mielenkiintoista materiaalia videokameralla "perhefilmit" kasetille
- Tutustuin kahteen uuteen ihmiseen
- Kävelin 7km
- Jedireflexi on jadesoturi
- Jne

Kiitoksia Team R-a + burra ja tytöt :D

Pete heittäyty tunteeliseks :DSunnuntai 27.01.2008 18:01

pete SARI sanoo:
moroo
Tuomas sanoo:
moro
pete SARI sanoo:
ookko sä koskaa vetänny perseeseen akkaa ?

WOOHOOOPerjantai 25.01.2008 16:12

Afromen - let"s all get drunk tonight 8)

Let's all get drunk tonight. (Hell yeah.) I hope I don't fight with a punk tonight. (C'mon.)
Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight. (C'mon, dance with me baby, c'mon.)
Let's all sell yell tonight. (Sling yay.) I hope I don't go back to jail tonight. (Not tonight.)
Let's go to the club tonight. Find a woman that wanna make love tonight.
Let's get dumb, drink some rum. Make my teeth and gums feel real numb.
We'll be thinking 'bout surviving while we're drinking and we're driving.
Hope I don't wreck when my vision gets blurry. Sober up looking at an all white jury.
Judge don't like no drunk like me. Punk might give me strike number three.
Cause when I'm drunk and when I'm high, I don't give a damn 'bout a DUI.
Let's just get lit, dance like a nitwit, try to talk to the women that we can't get with.
Me and my staff make everybody laugh. If the beer runs out, we can all go half.
It's Friday night. Got the perfect weather. Lets get drunk together.

Let's all get drunk tonight. (Hell yeah.) I hope I don't fight with a punk tonight. (C'mon.)
Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight. (C'mon, dance with me baby, c'mon.)
Let's all sell yell tonight. (Sling yay.) I hope I don't go back to jail tonight. (Not tonight.)
Let's go to the club tonight. Find a woman that wanna make love tonight.

Bacardi. Colt .45. Let's party. We're still alive.
Tomorrow brings pain and sorrow, but tonight, we're all right.
Drink that beer 'til your belly can't hold it. Tell the homeboys, we fittin' to get loaded.
Rollin' through the Ante-dope Valley out there. Hope the cops don't smell
That beer on my breath, cause if the sheriff catch a whiff of that fifth, it'll probly knock him stiff.
Don't look dumb if my breath on hum. Stick your hand in you're pocket, please, pass some gum,
So the cops can't tell my breath smell. We won't go to jail, we'll go to Palmdale
With the beautiful women and the beautiful weather, we can both get drunk together.

Let's all get drunk tonight. (Hell yeah.) I hope I don't fight with a punk tonight. (C'mon.)
Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight. (C'mon, dance with me baby, c'mon.)
Let's all sell yell tonight. (Sling yay.) I hope I don't go back to jail tonight. (Not tonight.)
Let's go to the club tonight. Find a woman that wanna make love tonight.

Baby, I beg your pardon, but your outfit's giving me a hard-on.
Maybe some way, maybe some how, you could dance with me, right here, right now.
Been lookin' at you all night long. That DJ's playing my favorite song.
Everything is splendid, don't mean no harm. Don't get offended when I pull your arm.
I ain't felt this good since I don't know when, and I might not feel this good again.
It's Friday night, beautiful weather, let's get drunk together. (C'mon, y'all.)

Let's all get drunk tonight. (Hell yeah.) I hope I don't fight with a punk tonight. (C'mon.)
Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight. (C'mon, dance with me baby, c'mon.)
Let's all sell yell tonight. (Sling yay.) I hope I don't go back to jail tonight. (Not tonight.)
Let's go to the club tonight. Find a woman that wanna make love tonight.

Let's all get drunk tonight. I hope I don't fight with a punk tonight.
Let's all get high tonight. Maybe nobody will die tonight.
Let's all sell yell tonight. I hope I don't go back to jail tonight.
Let's go to the club tonight. Find a girl that wanna make love tonight.


ADHD testi, jos saat:
alle 1o - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi on normaalia luokkaa
1o-15 - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hieman normaalia huonompia
yli 15 - keskittymis ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hyvin alhaiset. saatat kärsiä adhd:sta

[x] Minun on vaikea olla järjestelmällinen.
[x] Kun minulle annetaan tehtävä, viivyttelen enkä ala heti sitä tekemään.
[x] Minulla on paljon projekteja meneillään, mutta en tunnu saavan niistä montakaan valmiiksi.
[x] Teen päätöksiä ja toimin niiden mukaan impulsiivisesti- kuten rahan tuhlaaminen, seksuaaliseen suhteeseen ajautuminen jonkun kanssa, uusiin aktiviteetteihin sukeltaminen ja suunnitelmien muuttaminen.
[x] Tylsistyn helposti.
yhteensä: 5/5

[/] Vaikka kuinka yrittäisin, en tunnu saavuttavan tavoitteitani.
[/] Olen usein muissa maailmoissa kun ihmiset keskustelevat, vaivun omiin ajatuksiini.
[ ] Keskityn johonkin tekemääni asiaan niin intensiivisesti, että en pidä taukoa enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun tai tekemään mitään muuta.
[x] Teen liikaa myös asioita jotka eivät ole hyväksi minulle, kuten pakkomielteinen shoppailu, liiallinen juominen, liiallinen työskentely.
[x] Turhaannun helposti ja tulen kärsimättömäksi kun asiat tapahtuvat liian hitaasti.
yhteensä: 3/5

[x] Itsetuntoni ei ole yhtä hyvä kuin muiden tuntemieni ihmisten.
[ ] Tarvitsen runsaasti stimulaatiota; toiminta elokuvia ja tietokonepelejä, uusia ostoksia, eläväisten ystävien seuraa, nopeaa autolla ajoa tai extreme- lajien harrastamista.
[x] Sanon tai teen usein asioita ennenkuin ehdin ajatella sen tarkemmin, ja joskus joudun vaikeuksiin sen takia.
[x] Teen asiat mieluummin omalla tavallani kuin seuraan sääntöjä tai muiden ohjeita.
[x] Huomaan usein naputtelevani kynälläni, heiluttelevani jalkojani, tai teen jotain muuta purkaakseni ylimääräistä hermostunutta energiaa.
yhteensä: 4/5

[x] Tunnen oloni usein yhtäkkiä masentuneeksi kun olen erossa muista ihmisistä, projekteista tai asioista joiden kanssa haluan olla tekemisissä.
[ ] Näen itseni eri tavalla kuin miten muut näkevät minut. Yllätyn usein kun joku suuttuu minulle, vaikka olisin itse tehnyt jotain mikä saa heidät suuttumaan.
[x] Vaikka olenkin usein huolissani vaarallisista asioista joita voisi sattua minulle, minulla on tapana olla huolimaton ja tapaturma-altis.
[x] Vaikka minulla on paljon pelkoja, ihmiset sanoisivat minun olevan riskien ottaja.
[x] Teen paljon huolimattomuusvirheitä.
yhteensä: 4/5


Nyt joku tilaa mulle säälistä semmosen ad/hd paidan =( !