IRC-Galleria

#ASDMaanantai 31.03.2008 14:55

Näyttää pahasti siltä et Eräjorma ei vaihdakkaan kotia ja omistajaa vaan jää mun lemmikiks <3

:(((Maanantai 31.03.2008 14:47

Harvinaisen tylsää tulkaa joku meille..? Tai ees tupakalle tai ees jotain =(

OHO!Sunnuntai 30.03.2008 09:56

Hyvää huomenta koko suomi ja sillee.. :)! Oon tässä tänään ja eilen pohdiskellu semmosta asiaa ku menneisyys.. Sitä ei voi unohtaa eikä uutta voi kaupasta ostaa jolla korjais rikkinäisen lapsuuden taikka vituiks menneeks suhteet ja muut jutut.. Vaan sen kanssa pitää elää, Niin se vaan on että oot mitä oot turha sitä on lähteä muuttamaan..(Tottakai ihmiset muuttuu aikuistuessaan ja kasvaessaan ja oppiessaan elämää..) Sitä en kiellä..

Mutta otetaan esimerkkinä Minä itse siitä ainakin tiedän eniten.. Entinen kusipää "pleijeri" pilluhaukka mikskä nyt mua haluaa luonnehtia.. En ottanu monee vuotee vastuuta omista teoista dokasin ja sekoilin vaan, Mut loppupeleissä kuka siitä hyötyy et kännis sekoilen itte mä sain siitä darrat muut sai naurut? Ei näin ei tosiaan näin täs lähiaikoina alkanu joku ihmeellinen sisäinen ääni kertoo ois aika rauhottua, Tästä hyvä esimerkki et oon alkanu koulua käymään ja miettii huomista pidemälle joka on silti vielä aika vaikeeta ku otin sen ohjenuoraks et päivä kerrallaan ku äiti vainaa heitti lusikan nurkkaan. Ja tää on ihan siks et se asia kävi niin nopee yks kaunis päivä ja bang..

Mutta joo nykyään pystyy jo ajattelee pidemälle aikavälillä ja ottaa vastuuta tekemisistään ja olemaan parempi ihminen ja kaveri.. Esimerkkinä ku tuli vihdoin ja viimein 2 vuotta myöhässä toi yhteishakuki ni kyl siin piti alkaa kelaa vähä pidemälle ku huomiseen ja sitä mitä tahtoo elämällään tehdä.. Ku ei täst pelkästä olemisesta ja erilaisten päihteiden käytöstä saa ammattia ja ilman ammattia et pärjää jos et tee rikoksia, Mitä mul on jo ihan liikaa tililläni ja muita idioottimaisia temppuja..

Niin ja nykyään osaan jo käyttäytyä ja kunnioittaa vanhempia se teiniangst kapina on jo historiaa.. Musta ei oo enää kovaa haistattaa vitut faijalle ja dokaa 24/7 (Ollu suht selvinpäin täs lähiaikoina..)
Ja nykyään myöskin osaa paljon paremmin rakastaa,tukee ja olla muutenkin parempi ku enne elämä kai opettanu jotain muutaki ku että tietystä määrästä alkoholista lähtee muisti ja tulee darra.

Ja oon täs jo pidemmän aikaa koittanu päästä menneisyyden leimasta pois joka vaivaa viel pitkän aikaa veikkaisin, No joo ittepähän sen oon hommannu ois lapsellista ja katkeraa syyttää jotain muuta esim olosuhteita tai tapahtumia.. Itte sen on lopuks sit kuitenki päättäny että mihin lähtee kellä leikkii ja mitä tekee.. Ja katua saa mutten mitään häpee koska ilman niitä ja monia muita tapahtumia en ois nyt tässä enkä ois tämmönen mitä oon joten antaa sen olla.

Haluisin vaan joskus tulla muistetuks muusta kun suht koht hyvästä viinapäästäni,sekoiluistani tai muusta idiotismista.
Niin ja haluisin kans joskus kirjottaa kirjan ja tehä biisejä ja onnistua elämässä ja saada sit joskus muijanki.. Jolle vois olla vähän parempi ku edeltäjille ja näyttää et kyllä mieskin osaa rakastaa :D !

Mutta tosiaan sitä odotelessa että onnistuisin jossain elämässä tai naisrintamalla ni so long my friends ja lukijat!

Ps ihmiset muuttuu elämä opettaa ja potkii päähän.. Ja siitä ei selviä henkissä Mut eikai tossa mitään semmosta ollu mitä ette tietäisi !

Kiitos ajastanne ja siitä että jaksoitte lukea tänne Tuomas Kiittää Ja Kuittaa <3

:( ::SADPerjantai 28.03.2008 18:41

En sit saanukkaa konetta tänää kuntoo ku tilaus ei ollu vielä tullu.. : <
Noo onneks faija pelasti ees osittain tän päivän tuo pari lonkeroo ja tilaa pizzat ja katotaan matsia..
On muuten helvetin ärsyttävää ikävöidä ihmisiä.. :(

Naurusta elämänfilosofia..Torstai 27.03.2008 20:54

Ylempään vedoten tässä on teille uusi nauruntäytteinen elämänfilosofiani... Naura myös sille että luet tätäkin.. On ollut helvetin hauska päivä koska olen sisäistänyt nauramisen ihanuuden muistakaa hymyillä.. Ja ennenkaikkea NAURAA :
D

Tämä on aivan helvetin naurettava elämänfilosofia joka toimii myös kunto-ohjelmana alavatsan lihaksille.. Kokeilkaa ihmeessä niin nauran teille onnistuitte tai ette...

Naureskelua.. <3Torstai 27.03.2008 20:51

Elämä on posiitivinen yhtälö jos siitä tekee positiivista. Ole siis positiivinen naura kaikella jopa ulosotolle taikka paskalle elämäntilanteellesi niin kyllä on hauskaa.. :D Naura myös vituiksi menneille nais-sotkuille.. Niin kyllä on vielä hauskempaa nimimerkki kokemusta on...

Naura myös lotalle joka ei osaa kääriä sätkää niin on vielä hauskempaa.. Naura myös sille että lotta kuolee tai joutuu ainakin teho-osastolle tänään äitinsä kautta.. On vielä hauskempaa ja huvittavampaa..
Muista myös nauraa sille että olet muiden mielestä outo taikka hullu taikka kusipää (Suosittelen kuuntelemaan tehosekottimen biisin nimeltä kusipää..)

Naura myös sille että loskaa tulee ja kengät kastuu... Naura myös sille että muiden kengät ja sukat kastuvat myös on niin helvetin hauskaa.. Naura myös sille että nauran sulle ku jaksoit lukea tänne asti toteat itsesi myös idiootiksi niinkuin minä olen... NAURA !

RAKASTAN TEIT<3Keskiviikko 26.03.2008 21:55

Sinne uppos 200e Mun rakkaseen.. :---D Ja perjanteilleki löyty ohjelmaa saapahan muuta ajateltavaa... ;>

TODIIN !Keskiviikko 26.03.2008 17:47

Tänään ei tosiaan mikään mene putkeen.. Aamulla jouduin venaa lumiauraa 15min 550:mpissä ja sit 67 oli myöhässä 16min.. Meni siinä sitte se kerranki ajoissa kouluun..

Ja koulussa kuuntelin vittuilua miksen ollu ajoissa.. Palo hihat hyvin.. :D Ja tuli lähettyä himaan ku ei nuppi kestäny... Ja mitä nyt illemalla tapahtuukin ni sitä innolla odottaen.. :DDDD

Fuck it all..Tiistai 25.03.2008 23:41

Ai jumalauta mikä fiilis.. :D Oon niin helvetin ylpee ittestäni ja siitä mitä oon.. Vitut siitä mitä muut kelaa vahvistu tänää toi fiilis kertaa 100 ainaki ! :)))))

Mutta joo aamulla kouluun rimin kaut pitäähän kofeeinia saada koneeseen päivä ei lähe käyntii ilman sitä.. No sit koulus soittelin sinne sun tänne.. Et sais duuniharjottelu paikkaa ei napannu mut huomenna o päivä uus ! :))))

Sit koulussa sain idean lähettää viiville tekstarin et lähettäiskö tänää leffaa ja sit skolen jälkeen sitä mentii.. Eka kyl kävin himas siivoomas et sain baxii iltaa varte.. No hain sitte röökiä mulle ja viiville ihanaa polttaa taas suomalaista ei millää pahalla virolaiselle skeidalle mut ilmaröökiähän tuo on..

Ja leffa.. Oli aivan mainio toi jotenkin sen oman tekemisen arvostamisen ja sen semmosen fiiliksen pintaan mä oon mitä oon jos ei kelpaa ni painu vittuu :) ! Ja muutenki oli siisti nähä mistä suomipunk on "kotosin" vaikkei se musikaalisesti mitään nannaa ole koskaan ollutkaan.. Mutta se tekemisen fiilis ja sen fiiliksen tuominen lavalla yleisölle se oli helvetin hyvin tulkittu ja kerrottu varmaan sama asia muttei vois täs ihanas fiilikses vittuakaan kiinostaa.. :D Sit leffan jälkee saatin viivin ja halit ja seurasta kiittelyt ja suuntasin junaan ja sielt siskolle korjaa sen konetta ties monennen kerran... :D

Pääsin äskön himaan tuli karjuttua/laulettua don huonojen riidankylväjää tos kotimatkal... Ihmiset vähän mulkkas mut ei voi mitään.. :D

Ah mikä fiilis <3

#ASDFTiistai 25.03.2008 00:52

Toi kuva on nii hottis vaik pöllinki sen mikolta eikä se mahtunu mun ihkupoksii ni laitoin sen tänne <3 hihihih

Ps oon aikamoinen idiootti hohdoton jotten paremmin sanoisi..
Nii ja mikko pyys sanoo et se on ihana <3

MIRA AKA PIIPPA ON MYÖS IHQ <3