IRC-Galleria

;HUOH;Lauantai 24.03.2007 15:52

Go poliisi go ootte mun idoleita ku jauhatte paskaa ja syytätte syyttömiä ihmisiä.. On se nyt jumalauta ku meil on bileet poliisi vie putkaa ei anna ees käydä lopettaa bileitä YAY !<3

On vitun kiva kuunella lässytystä miten on nuorisorikollinen jne jne.. Vaikkei kyllä mitään ole tehnykkään ja olin auttavainen ja kiitin...

Nouseeko sinilakeilla kusi päähän tai jotain ! Menkää jahtaamaan niitä OIKEITA rosvoja ei kahta pientä poikaa jotka yrittää ettii kadonutta puhelinta et GTFO POLICE !
Ah viime galleriavautumisesta onki aikaa ihanan teiniä ja mua itteään.. :---D Mut ei se mitään nyt ottaa aivoon,nakertaa tai miten haluattekaan sen ilmaista rakkaat lukiani..<3

Alkuun voisin lainata www.irc.fi/mari
:a <- piti korjaa et mari sais käviöitä ettei sil ois niin yksinäistä aina ku se ei voi dokaa ku on duuniharjottelus xU.Iki ihanaa merviämme alkuun työnnän sanotaan 8 naisensukupuolielintä capsilla tottakai koska muahan nakertaa!

VITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTU ! Ja elämä jatkuu ja asiaan päädymme nyt !
Elikkäs tällä kertaa pikku pissistä siis mua ottaa päähän ihmiset jotka ottaa toisen elämän tärkeemmäks kun omansa ja koittaa vielä ohjata toisen elämää suhteita puhumalla KAKKAA kyllä sitä itseään!

En mä tätä pahalla kirjota voikka voisin ampua sut ilman et ees surettais itseasias naurattais ja kusisin haudalles mut olkoon tämä ihminen vaikka neiti B(itch? :D) Mut ei se menoa haittaa
ihmettelen suuresti miks sä koitat rikkoa kahden ihmisen välillä jotain jota on kestäny pidemmän aikaa mikä antaa sulle oikeuden kajota semmoseen mikä ei (A. Sulle kuulu (niinku ei toisten asiatkaan !) (B. Ei liity suhun mitenkään. (Silti juoruut sitä liikalihaville ystävilles..)

Ja onko niin vaikeata kiittää toista ihmistä ku se on kenties pelastanu sun elämäs/sut pulasta lainannu sulle kaikkea antanu katon pään päälle..? Silti pitää puhua paskaa ja muutella sanotaan nyt SUN pelkästään ja ainoastaan sun kohdella TARINOITA niitä ei vaan enään kukaan usko. Jakaisit sitä persettäs sillä nuoruudeninnolla vaan niin pitkään ku sua joku jaksaa katella ! En sanoisi että olisin itse mikään adonis olenhan sentään sexuaalisesti epähaluttava ja kiihottava ;(((((!

Toisekseen onko se liian vaikeeta olla onnellinen ihmisen puolesta josta muka välität niin helvetisti silti käpälöit ihqdaa rakastamasi ja välittämäsi ihmisen poikaystävää ja puhut huonoon sävyyn tästä ihmisestä tälle välittämällesi ihmiselle sanot et tän ja toisen ihmisen juttu ei kestä pitkään ja jätä se on se on kusipää ja sika !!!!1111oneone. Voisit tehdä palveluksen ja olla hiljaa ku et tiedä mitään..? Sä et edes tiedä kuka sä olet no sul on kaks vaihtoehtoa horo vai jakis päätä siitä sitten mut noilla sun so called aivoillais sekin tuottaa vaikeuksia.

Mene oikeesti hakemaan sitä huomiota muualta angstaamaan muualle puhumaan paskaa muualle ! Ei oo meijän vika jos äitis ei rakastanu sua tai imettäny sua sillo ku pikku neidin teki mieli ! Ja voisit joskus irtautua galtsusta toisten ihmisten elämän ja kommenttieen kyttäämisestä ja googlettaa <- jos nyt osaat eiku hei anna mä opetan (www.google.fi ja hakusananks "Ostetaan elämä.. eiku hei korjaus ! Ostetaan OMA elämä..!"
Onko se liian vaikeeta olla ajattelematta muuta kun ittees ! Kato hei peiliin ja mieti miks kaikki "vihaa sua ja elämä tuntuu pahalta" mieti ku et osaa edes kiitos sanoa saati sitten totta puhua ja havittelet toisten omaa ja jaat persettäs enemmä ku hkl:än lipputoimisto vuorolippuja ni eikai sua voi enää "hyväks" no semmonen sä et koskaan ollu. ihmiseks voi tosiaankaan kutsua sä olet vaan pissis jolta heruu kaikille jotka haluu kuhan pelissä on vähän alkoholia jonka sä saat ilmasiks..<3 Säälittävää eikö..?

Ja älä nyt oikeesti koita olla jotain muuta ku olet heppatyttö hei.. Susta ei vaan voi tulla yhtä kaunista,ihanaa,ymmärtäväistä ja viimisempänä muttei vähäisempänä hyvää ihmistä kun siitä ihmistä kenen elämää koitat ohjata ja kenen onnen koitat tuhota.

Katotaan hetken päästä ootko tyytyväinen ku kaikki hylkää sut ja kukaan ei halua sua paitsi semmoset pojat jotka näyttää enemmän norsun viileltyltä vitulta ku ihmisiltä : <
Vituttavinta tässä on se et oot aiheuttanu niin paljon paskaa ja huonoa oloa yhdelle mun elämäni rakkaimalle ihmiselle.. Joka sinisilmäsenä koitti aina puolustaa sua ja oli sun tukena ku Herra a ja ristiriitaset viestit ja Herra k sua vähän sörkki ei saa myöskään unohtaa 6 jätkän nose keikkaa hip hei heruu heruu<3 ;) Ja kehtaat väittää ettei se ole tehny sun eteen ku se on tehny mutsis ja faijas jälkeen eniten sun eteen.. Mieti nyt vittu vähän mitä sä teet!

Saman oot tehny mun hyvälle kaverille menetin jopa hetkeks luottamukseni tähän ihmiseen ihan vaan siks et sä päätit avata suusi oletko tyytyväinen kun saat paskaa aikaan viillät itteäs varmaan orkuissa et AH SAIN JAETTUA PAHAA OLOA VÄHÄN MUILLEKI !!!!111. Jos oisit miespuolinen auta armias.. tai no ku naamaa kattoo ni ei eroa huomaa ilman suurennuslasia.
oikeesti et sä vois oikeesti jo lopettaa et sä saa horjutettuu tai erottua kahta ihmistä jotka oikeesti rakastaa etkä muuten saa paskaks kaverisuhteitakaan (omias nyt ei lasketa. :DDDDD ne ei mene hyvin ku pitää haukkuu seläntakana!) Kyl muaki vituttais jos mun kieroilu ja paskanpuhuminen ei toimiskaan enkä sais sitä mitä haluan.. En saa kyl koskaan tietää milt toi tuntuu koska en harrasta tommosta.. : < Mut sähän voisit kertoa et miltä tuntuu olla hyljeksitty luuseri :)? Toivon yhä edelleen sun kuolemaa en pahalla en hyvällä.. tosiaankin ei sun hautajaisiin varmaan paljon ihmisiä tulis ne huokasis helpotuksesta et päästiin siitäkin paskasta. Olen ilkeä ja kusipää paska tiedetään mut tätä on nyt jatkunu vähän yli 7kk tätä paskaa joten annan kaiken tulla samalla ulos joten näihin sanoihin lopetan.

KUOLE PASKA !

Tuomas Kiittää ja kuittaa sori kirjotusvirheistä mut kirjotin tän alle 5min ;TUNTEELLA!
[15:36:51] * @Thomasss :: Martti Servo & Napander - Mikä On Kun Ei Taidot Riitä? / 02:58 :: <- omistettu Neiti B:lle

Home sweet home ! <3Maanantai 19.03.2007 21:44

Elikkäs olipa kerran viikonloppu pääsin koulusta kaheltatoista ja kuuntelin siinä sitten uuden savolaisen "vahvistuksemme" winet et ÄLÄ IRKKAA!!!1111(Niinku gallerias vois..) Sitten hipsin kotiini missä odottelin kävelevää lompakkoa also known as faijaa kotiin.

Sit isukki anto rahaa ja mä lähin pissiskamppii shoppailee.. :>>> bongasin galleriasta aimotukon "julkkiksia"!!1111 Sit semmoset munanmittaset pikkutytöt minihameissaan tuli kyselee että "Hei setä ostaX röökii pls =)" Sit kylmänviileesti totesin EIOOLEIKÄÄ... Kehtasit väittää et valehtelen ja oisin 20 =(! (Kuulemma ainaki sen näkönen..)

Ja sit ostin hölkkä/fruit liivin! Ku se oli alenuXXXes! Huisin jännä juttu tuokin.. :)

Sit mä kirmailin ympäri kamppii ja sit kellon viisarit löivät 18.20 ! Oli aika kiivetä bussiin joka suuntasi kohti läyliäistä oli yllättävän valosaa ja ei tarvinnu pelätä etten mee ohi mun siaskotini ! Sit mä saavuin sinne kera kukkapuskan sain aik ison pusun ku toin kukkii ! ====) Ja sit henkailtiin mun siaishuonees ja tehtii kaikkee kivaa ;)))))) buhahahaa. Ku kaikki hyvä nääs loppuu aikanaa ni piti sit men nuq =( :(

Sit minä ja pikkuveli huomattiin et on kivempi herätä naisen vierestä kun yksin !
Sitten siinä mutusteltiin pitsat ja pohdittiin että mikä on ku pitserian pitäjän naama on ku norsunvittu =( ! Ei se semmonen vetele hyvää asiakaspalvelua vaadimme perkele !

Ja sit ku pitsat oltiin syöty ja lihottu taas uusiin ulottuvuuksiin lähdimme HIUSHOMOGALTSUST Luo niinku.. :---D se oli aika surkuhupaisa reissu.. Jesse ja moottoriajoneuvot... Jokainen voi ajatella mitä haluaa.. :---D

Sit sieltä ku tultiin linnotauduin koneelle ja vilkasin sm-liigan sivut ah mikä ihana tulos sieltä ponkahti kuin nouseva aurinko silmilleni ! Jokerit oli voittanut elämä tuntui elämisen arvoiselta. :
D Ja sit loppuilta pelailtii monopolii ja oltiin kullan kaa IHQDAAHAPPYFAMILY<3

Sit olikin sunnuntai aamu! =( Tuli haikee olo.. :/ Emt oikee miks sit siin zippailtii ja dippailtii ja oltii ja lihottiin se on muute mun uus harrastus.. ;>>><<<3 sit oho oho bussiki meni siinä sänkyssä henkailessa ohi että pärähti.. no sit piti jäädä viel yheks yöks.. hihihi<3 :D sit pelailtii monopolii ja sit ihailin kristan taideosta huuruses ikkunas "Rakastan sua<3" Se oli aika söpö ku se viel tökkäs semmosen "ANKHA HALUU PUSHUN" ilmeen. :> olin aika myyty ! <3 =)
Sit sit vaan henkailtiin ja krista btw nolas mut saamal aoe3:sen toimii..^^

Sit nukahdettiin kulta kainalossa... Ja herättii sit aamulla piip piip äänee klo 06.. ^^ sit mää puin ja lähettii dösärille "KRISTA OLI ILMAN MEIKKIÄ OMFG!!111" Sit mä menin bussii ja sit hautauduin kamojeni alle.. Ja nukahdin sit ponkasin sielt poish ja naksautin kaikki paikat ja mummot katto sillee "ÄLÄ SAATANA! Se hajoo kohta käsiin..!!!1111" Mut empä hajonnu...

Sit mä kurvasin kouluun 67:kalla mihin nukahdin noin 10 kertaa.. =) oli kiva kattoo oho oonki jo täällä. =D Sit koulus vaan olin olin ja olin ja sit tulinki kotii ja nyt oon katellu ku jokerit nöyryyttää ilvestä ! <3

Tuomas Kiittää ja kuittaa ja rakastaa kristaa<3

:)Torstai 15.03.2007 13:17

Rakas päiväkirja! Eilen oli mukavaa kun ei ollut normaalia koulua vaan hattutehdasta. Söin myös valtionlaskuun ties monennen kerran! =) Oli hyvää ruokaa ja juomaa ja tänään uudestaan tämä todistaa sen että koulussa voi myös olla mukavaa.

Ainakin omaurassa. =D<3

Ja viimeistään huomenna pääsee maailman parhaaseen paikkaa et ImaC 50cent ja lil _kebabit ==D=D=D=D=D=DD=D<3

Nyt haukkaa happee !->

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa.

Uudet kommentit:14.03.07 15:18 <krissta-> oot tommonen maailman söpöin poikaystävä<3

Elämän pienetkin ilot tuntuvat isoilta sun kanssa.<3

Ps Juuri näin ! <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 16:43

No more alkoholia minulle kiitos.

Alkoholi on pahasta sivuuttakaa alkoholi ja ottakaa juippi nimeltä jeesus elämäänne !

Zen cafe - idiootti.Sunnuntai 11.03.2007 15:12

Zen Cafe - Idiootti Lyrics

Saatan viettää monta päivää ajatellen niitä näitä
Vihamiesten hautajaisia ja ystävien häitä
Saattaa mennä
viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta
itsestäni pysty nyhtää

Koita hyväksyä
En osaa
käyttäytyä
OLEN IDIOOTTI

Saatan käyttää kaikki
rahat viinaan
Jos sellaisen oikun toteutus mua helpottaa
Ja sitten kavereilla roikun
Saatan olla monta päivää
syömättä
Ja kiihtyvyyden asteikolla mitattuna
Tunnen
nollan läheisyyden

Koita hyväksyä
En osaa
käyttäytyä
OLEN IDIOOTTI

Ja minä puhun paljon

Nukun vähän
Jätän laskut viime tinkaan
Hätäännyn
ja soitan perään
Onnistu ei varsinkaan siksi
Että
samanlainen olen ollut aina
Minun elämäni perääntyy
Kuin vuoden vanha kiinnelaina

Koita hyväksyä
En osaa käyttäytyä
OLEN IDIOOTTI

Koita
hyväksyä
Olen idiootti
En osaa käyttäytyä
Olen
idiootti
Koita hyväksyä
Mä olen idiootti
Vittu angst päätä särkee jne jne jne jne jne IMO angst. lol

Jacrain
Hieman ujo käyttäjä


Joined: 02 Oct 2006
Posts: 102
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:24 pm Post subject:

Itse olen sillä linjalla että puolet pitsamiehistä vois lähteä, eihän ne edes ole mitenkään sorrettuja omassa maassaan toisinkuin somalit lähteväs henkensä kaupalla yms.
Neekereitä tulee aika usein vastaan.. Vähän liikaakin. Ne bussikuskit ja sellaset on ihan okei mut ne vitun pellet jotka nostaa sossun tukea ja loikoo himassa, ne voitais lähettää takasin mestoille.
Mustalaisista en sit tiedä, ne on kuitenkin suomen alkuperäiskansaa. Vähän kun häädettäis omia pois, vaikka en mustalaisista hirveästi tykkää

Satuin löytämään ihanilta runeskeip foorumeiltamme näinkin viisaan toverin. :>>><<<3

Mutta mutta.. Eipä kai tässä muuta lisää buranaa nassuu ja toive unesta sit vaa. =(


Ps viska vi baila today paska ruotsi 4+ et wine off Kiittää ja kuittaa.

Jenkit. :>Keskiviikko 07.03.2007 21:20

Amerikkalaisetko muka tyhmiä. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Suomalaisetko muka tyhmiä.
http://www.youtube.com/watch?v=ZdiIggokxsU

Että tällästä tällä kertaa!

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa. :>

Ps Rakastan sua krista ja ikävä on <3 =)

AINIISunnuntai 04.03.2007 19:10

Oonko nyt katuuskottavampi ja enemmä räp ku jauhoin Iso H:n kaa metros räpist 8) !