IRC-Galleria

Beck - loserTiistai 31.07.2007 17:04

Huoh vitun teinirunerunkkarit.. >:(

Tulipa taas tuhlattua ihanasti 9päivää turhaan venailessa yhtä pikkukakaraa.. Ja tulipahan sotkettua irl talouttaki ton takia..


Imekää kyrpää kaikki vitun hikiset runenörtit im out.

I just got owned..Keskiviikko 25.07.2007 10:09

I just got owned by myself! :ooo Omgz0r

Tuomas sanoo:
vois miettii nukkumist päivemmäl
Tuomas sanoo:
arvaa mitä kävi
Ida sanoo:
no?
Tuomas sanoo:
kaadoin tost suun ohi tota energia juomaa
Ida sanoo:
Pälli
Tuomas sanoo:
silmät kii olin maistavanani sen makua
Tuomas sanoo:
ja sit kelasin mitä vittuu ku oli etumus litimärkä
Tuomas sanoo:
ja tuntu märält : <

Ainii näin uniikin tos yks päivä 8)!

Kotiteollisuus - Routa ei lopu koskaanKeskiviikko 25.07.2007 10:07

Nyt keksikää mulle tekemistä.. :DDD iski semmone fiilis et pakko saada jotain aikaan.. Ihan vaan sen vuoks ettei tää hyvä fiilis lähtis pois ja tää kamala energyboost ! (Toisin sanoen nää 4 colatölkkiä jotka oon juonu :--D!)

Mut joo niin tekemistä koska alkaa olla tylsää koska ihmiset lähtee duunii tai menee nuq.. Ja mä jään vaan yksin bostailee ei yhtään kivaa ei yhytään.. ;( Mut hei keksikääs mulle kans ohjelmaa loppulomaks koska te lukijat olette super viisaita.. Ainakin toivon niin.. Ja eiks toivos oo hyvä elää vai onko..? Tuosta päästiin taas elämää ja kuolemaa isompaan kysymykseen.. Ollako vai eikö olla..? Mielenkiintoista No ei vitussa. :---D

Kehtais tuota tyttöystävääki mennä koht pussailee kuhan herätyskello saa sen äkäseks ni prinssirohkea tulee pussailee aamupöhnät pois.. <3 Saa nähä onnistuuko saattaa tulla jotain negatiivista kommenttia takasinki.. Iik nyt rupes pelottaa.. :--D! On muuten huvittavaa kattoo ulos ja tajuta olevansa maalla ku liikennettä on puolet vähemmän rauhallisempaa jos mul ei ois luureja korvissa voisin jopa kuulla linnun laulavan.. Mut ei se lintu mitää lamb of godia viserrä joten en mä jaksa luurejani riisua.. Voisin kyllä kohta avata ikkunan ja imasta sisään aamunensinmäiset maalaisilmat..

Helvetti ku tekis mieli pistää tanssiks voi myös johtua et skulailen atm flogging mollyä joka on muuten aivan helvetin hyvää musaa.. Suosittelen jos joku tänne asti jaksaa lukea.. Miksköhän aina tostelen et jos joku jaksaa lukea tänne asti näis mun päiväkirjamerkinöissä jotka on aivan turhia kuhan pitää saada tekemist siihe et joku herää tai tjsp..

Mut toisaalt tää on vapauttavaa kirjottaa mitä tulee ekana mieleen taiteelista ja syvällistä paskaa sen semmost oikeen hienoa.. Ois isäpappa ylpee jos nyt näkis.. Joo-o taitaa toi unenpuute saada aikaan flippausta.. Joka ei sinänsä ole pahasta.. Muttei kai hyvästäkään jos nauraa yksinään omille jutuilleen.. Noh outo oon ollu aina..

Ja juttu jatkuu nyt tänne ku kukaa ei laita viestiä missään... Joten saatte kärsiä tästä paskasta vielä ainakin öö emmä tiiä.. Ois varmaan viisainta olla postaamatta tätä ollenkaan mut eipä toi haittaa on täs kai jotain asiallista ja järkevää muu onkin mun sairaan mielen tuotetta kello 7.05 ja siitä alaspäin vai voinks mä sanoa alaspäin.. No kai mä voin..

Jeejee !

Don johson big band - busy relaxin..

Vois mennä relaxailee ->

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa !

Ps Oon muute hesast ja oon komeempi!
Ps I <3 MÝ BABEH(Krista :--D) babest tuli kyl mielee se possu ni piti kirjottaa toi nimi tohon.. Tosi romanttista tuomas.. :D Mut niin rakastan rakastan sitä piti sanoa tosi paljon ja sillee..!

Ismo alanko - ekstaasiin..<3Keskiviikko 25.07.2007 09:46

Uh on ihanaa kattella ku ihmiset vaivautuu duuniin saan kiksei siitä et mua ei sido mikään paikka tai asia.. Olen vapaa.. !

Toistan ikivanhan lauseen uskon rakkauteen.. :o !

Mutta joo voisin sanoa että kivaa on ollut käyny in helsinki city,veikkola pelaillu pelikoneit jne.. mut joo back tuu jotain :---)!


Tuomas Kiittää Ja Kuittaa!

Ps kello on 6.46 ja mua ei väsytä vola ku rytmit kunnos.

Finlanders - oikeestiSunnuntai 22.07.2007 05:33

Hmm.....

Tehosekotin - Fiksu ja KypsäSunnuntai 22.07.2007 01:45

Haistakaa vittu läyliäisten joq kirppis.. : <<< Myivät perkele mulle rikkinäisen viteon.. :'(((((((((((( </3333333333333 #angstNii joo ja hv vaan.

DUUDUDUDUDMaanantai 16.07.2007 03:04

Hei kaikki !

Tuomas<3Krista 10kk <3

Rolling stones - start me upKeskiviikko 11.07.2007 09:09

Nonni! Oon tarpeeks pitkään naureskellu duuniin menijöille aika mennä nuq->

Rolling stones - paint it blackKeskiviikko 11.07.2007 08:12

Aurinko nous oli harvinaisen kaunista katseltavaa kuorsauksen tahdittamana.. 8) Mietin kyllä tosiaan että mitä vittua mä hereillä taas kerran teen.. :oo

Järkee tai ei mut ku väsyttää muttei jaksa nosta persettään koneelta.. :o Aika tuttu ilmiö itse kullekin jännä jotten sanoisi.. Pitäs kai nyt kirjottaa ihkut galtsupäiviksen lukijani mitä oon tehny tänää ja mitä mulle kuuluu ja sillee...

Teidän onneksenne en jaksa.. :D Ette kuitenkaan jaksais lukea.. Vai lukeekohan kukaan tännekkään asti.. 8) Hauskinta täs valvomises on se etten mitään ole saanu aikaan istunu vaan ja lukenu foorumeita koskien peliä jota en enää pelaa.. Wow niin ja naureskellu jerkmaninin poitsulle ku se joutu inttiin..<3 ! Hajoa!

Tekee mieli kirjottaa ihan täyttä paskaa missä ei oo mitään järkeä ihan vaan itteni ja teijän ihmisten jotka jaksaa tänne asti lukea.... :D

Noh noh pysytään kuitenkin asiassa.. Lande life on kivaa tääl vois viettää pidempiäkin aikoja.. Niin jos ja kun on tietokone niin ei oo mitään hätää...


Tuomas Kiittää Ja Kuittaa!

hohhoijaaTiistai 26.06.2007 02:07

Olen väsynyt mutta onnelinen.. Kiitos krista olemassa olostas ja kaikesta oot vaan paras number one =) ! <3