IRC-Galleria

Thompsony

Thompsony

DiIVIDA ET EMPIRA

Saatanan KusipäätSunnuntai 27.12.2009 16:38

Kyl tää nyky yhteiskunta on mätä ku hiukka jos oot erilainen etkä kulje massan mukan sut leimataan narkkariks, saatananpalvojaks tai joksikin muuksi. Mädäntykööt suossa kaikki ennakoluuloiset kusipäät ja rukoilkoot sitä heidän mitätöntä jumalaansa "jos" se pelastaisi heidän mitättömät paska sielut ei ainakaan helvettiin sillaisia vitun metroseksuaalia malleja kaivata. Kuunnelkoot he sitä amis poppiansa hevosen vitussa. Sitten ne saatanan urpot tulee heti uhomaan sen saatanan liimalettis kans ett suoraan sanottuna alkaa vituttaa niin paljon ett viimeisetkin aivosolut kiehuu pois....

Kuolkoot kaikki perkeleen vääräoppiset teknopuppelit *aaarrrggghhhhh* ja sitten on niitä helvetin pintaliitäjä ämmiä jotka luulevat ulkonäölläs voivas talloo kenen ylitte vaan mut ei perkele kyl Metalli maailman naiset on 10000000000000000000000 kertaa parempia.

Vihaan sitten joitakin ihmisiä yli kaiken mutta en mä ihan kaikkia ihmisiä vihaa....

Sit on nämä Paris Hilton kloonit ja hemmetti trendi geelipellet mitkä joutais joukkohautaan jos hitler eläis niin sais enemmin näitä "täydellisiä" ihmisiä pistää auschwitziin kaasukammioon ne vaan saastuttavat tämän maailman paskoillaan ja muron paketeista saaneillaaan elämänohjeillaan. Mä myönnän olevani allerginen paskoillevihannekseille.

Se mitä teknopaskaa, amispoppia ja hemmetin discomusaa mitä ne kuuntelee ei edes ole mitään musiikkia. Jos aiotaan tehdä musaa niin se on verta ja hikeä. Oikea musiikki syntyy soittimista. Klassinen sinfonia orkesterikin on jo musiikkia jopa iskelmä on musiikkia vaikka en itse henk.koht. kuuntelekkaan sitä kunnon musiikin taidon näytteet löytyy rokista brutaaliin death metaliin.

(eksyin aiheesta mut olkoot)

Parasta on hevarit, gootit, rockarit ja kaikki niiden väliltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.