IRC-Galleria

Thompsony

Thompsony

DiIVIDA ET EMPIRA

Blogi

- Vanhemmat »

Juosten kustu ÄPÄRÄ.Tiistai 19.09.2006 14:14

Verinen hauta on äpärien. Hirtettyjen kasvoilla loistaa melankoliaa.
Sudet ulvovat lailla isien. Mustakuu peittää maan. Siellä äpärät
huutavat tuskissaan.

En ole viel keksinny enempää sanoja tuohon biisiin...

Kopio KornKeskiviikko 16.08.2006 16:38Toiminnassa 1993–
Kotipaikka Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Tyylilaji(t) alternative metal
industrial rock
nu-metal
Levy-yhtiö(t) EMI / Virgin Records
Jäsenet Jonathan Davis
James Shaffer
Reginald Arvizu
David Silveria
Korn (usein myös KoЯn) on yhdysvaltalainen, moninkertaisesti Grammyllä palkittu alternative metal -yhtye, joka on toiminut vuodesta 1993. Kornia kutsutaan myös nu metal -genren pioneeriksi, mutta oikeastaan nu metal -nimitys on median luoma musiikkigenre, miksi bändi ei halua itseään kutsuttavan. Korn on myynyt 25 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti ja on 12 vuoden ajan ollut eräs parhaiten myynneistä metalliyhtyeistä[1].

Korn on tehnyt yhteistyötä ja Amerikan kiertueen Rammsteinin kanssa, Korn on myös rakentanut remixin Rammsteinille.

Sisällysluettelo [näytä]
1 Kokoonpano
1.1 Entiset jäsenet
2 Esiintymiset Suomessa
3 Diskografia
3.1 Albumit
3.2 Videotallenteet
4 Lähteet
5 Aiheesta muualla[muokkaa]
Kokoonpano
Jonathan Davis – vokaalit, säkkipilli
James "Munky" Shaffer – kitara
Reginald "Fieldy" Arvizu – basso
David Silveria – rummut
[muokkaa]
Entiset jäsenet
Brian "Head" Welch oli alkuperäisjäsen, mutta erosi yhtyeestä helmikuussa 2005 uskoontulonsa johdosta.
[muokkaa]
Esiintymiset Suomessa
28. kesäkuuta 2004, lämmittelijäyhtyeenä Static-X
18. syyskuuta 2005, lämmittelijäyhtyeenä Finntroll
[muokkaa]
Diskografia
[muokkaa]
Albumit
Korn (1994)
Life Is Peachy (1996)
Follow the Leader (1998)
Issues (1999)
Untouchables (2002)
Take a Look in the Mirror (2003)
Greatest Hits Vol. 1 (2004)
See You on the Other Side (2. joulukuuta 2005)
[muokkaa]
Videotallenteet
Who Then Now? VHS (1997)
Deuce DVD (2002)
Live at Hammerstein DVD (2002)
Live on the Other Side DVD (2006)

Vtun sarkastinenTiistai 18.07.2006 09:05

I have a dream... everyone will come kneel before me and suck my cock... Nobody dosnt want to live forever with my kingdom =P

Satanic MantraKeskiviikko 07.06.2006 13:59

"Archangel, Dark Angel
Lend me thy light
Through Death's veil
'Til we have Heaven in sight!"

5 epätodennäköistä asiaa minustaKeskiviikko 24.05.2006 16:31

1. Olen blondi

2. "Tissit"

3. Älykkyysosamäärä on sama kuin kengän kokoni

4. Olen rikas

5. Asun yhdysvalloissa


Voi luojan kiitos en ole Paris Hilton!!

Ja lisää ninjoista.....Perjantai 19.05.2006 15:17

Etymologia

Sana ninja on peräisin 800 vuoden takaa Japanin vuoristoseuduilta. Alkuaan se tarkoitti henkilöä, joka harjoitti ninjutsua, eräänlaista taistelulajia, jota usein kutsuttiin 'salaperäisyyden taidoksi' tai 'näkymättömyyden taidoksi'. Ilmaisu on peräisin japaninkielisestä ilmaisusta shinobi no mono. Tämä kirjoitetaan kahdella kanji-merkillä, jotka lausutaan rěnzhě (忍者) mandariinikiinassa. Ensimmäinen kanji, jota myöskin käytettään ninjutsun kirjoittamiseen, tarkoittaa kestävyyttä. Merkitys laajeni myöhemmin tarkoittamaan piiloutumista tai salavihkaisesti liikkumista. Toinen kanji tarkoittaa henkilöä. Ninjoihin viitataan myös toisella kiinalaisperäisellä termillä 林鬼 lín gǔi, "metsäpirut". Ne olivat kiinalaisia vastineita ninjoille tai shinobeille, ja niiden uskottiin vaikuttaneen monella tavalla japanilaiseen ninjutsuun.


Historia

Ninjat jättivät harvemmin jälkeensä mitään kirjoitettua aineistoa tai kehuivat saavutuksillaan, joten ninjojen historiaa on vaikea tutkia ja suurinta osaa tarinoista on erittäin vaikea todistaa oikeaksi tai vääräksi. Minamoto no Yoshitsune, joka käytti yllätystä suurimpana aseenaan merkittävimmissä voitoissaan, on sanottu laajalle levinneessä kansantarinassa olleen tengun kouluttama taktiikoissa. Todellisuudessa häntä opettivat buddhalaiset munkit, jotka käyttivät opetusmateriaalina kiinalaisia kirjoja kuten Sodan taito.

Yksi vanhimmista ninja-tyyleistä, Togakure Ryū on peräisin myöhäiseltä Heian-kaudelta. Iga ja Koga ovat kuuluisimmat ninja-tyylit, ja fiktiossa näiden tyylien käyttäjät useimmiten taistelevat toisiaan vastaan. Todellisuudessa ne olivat liittoutuneita ja työskentelivät yhdessä. Kummankin tyylisuunnan väitetään olevan peräisin Heian-kaudelta.

Vain harvoja mainintoja on säilynyt Kamakura-aikakaudelta. Kusunoki Masahige käytti joitakin ovelia taktiikoita vihollisiaan vastaan. Taktiikat muistuttivat etäisesti ninja-taktiikoita. Muromachi-kaudelta on säilynyt vielä vähemmän lähteitä. Kummatkin aikakaudet olivat yleensä rauhallisia, joten monilla taisteluilla oli kilpailullisia lähtökohtia. Näiden aikakausien aikana bushido alkoi muotoutua oikeana ja kunniakkaana tienä, jota samurain tuli noudattaa. Vasta pitkälle Edo-kaudelle mentäessä bushido oli muotoutunut viralliseen muotoon ja siihen asti ninpoota ei erotettu bushidosta.

Sengoku-kaudella, joka myös tunnettaan sisällisotien kausina, ninjat olivat yleisiä, koska sotaonni usein riippui siitä, kuinka hyvin kenraalit saivat tietoa. Melkein jokaisella kuuluisalla daimiyolla oli ninjoja tai ninjojen kaltainen ryhmä komennossaan. Ninjat toimivat silminä ja korvina, joskus myös käsinä. Eräät daimiyot olivat joidenkin lähteiden mukaan ninjoja itse. Sanada-klaani, jonka tunnetuin jäsen oli Sanada Yukimura, oli tiettävästi ninja-klaani. Tämä on usein pidetty totena, koska he pystyivät puolustamaan linnaansa vain noin 3 000 miehellä Tokugava Hidetan johtamaa 50 000 miehen armeijaa vastaan. Sanadoiden hämmästyttävät taktiikat (muun muassa klaanin jako kahteen - toinen puoli kannatti Toyotomia ja toinen Tokugawaa - ideana oli se, että kumpi sitten voittikin, klaani säilyisi) antoivat heille legendaarisen aseman. Myöhemmin heidät tultiin tuntemaan nimellä Sanada Jū Yushi, kirjaimellisesti Kymmenen sankaria Sanadan alla. Fiktiossa he käyttivät ninja-taitoja voittaaksen kaikki muut paitsi mustasukkaiset vaimonsa, jotka - totta kai - olivat ninjoja itsekin.

Tokugawa Ieyasu käytti ninjoja hyvin johtaen Igaa ja Kogaa kumpaakin yhdistämisessä ja lopulta nousemisessa Shogunin asteelle. Hänen dramaattisessa paossaan Naran vuoristoisessa maastosssa Odan salamurhan jälkeen Hattori Hanzon johtamat Iga-ninjat auttoivat Ieyasua pakenemaan ansaiten Ieyasun puolelleen. Viimeinen taistelu, jossa ninjoja mainittiin käytetyn oli Shimabaran piiritys Tokugawashogunaatin alaisuudessa. Kun shogunaatista tuli vakaa, ninjat jäivät työttömiksi. Joistakin tuli oniwabashuita, puolisalainen ryhmä henkivartijoita ja vakoojia, jotka työskentelivät Edo linnan puutarhoissa ja salakuuntelivat varuillaan olemattomia daimyoita. Ninjamestari Fujibayashi Sabuji kirjoitti Bansenshukain (万川集海) kokoelmaksi ninjatietoudesta. Suurin osa tiedosta oli silti suullista ja harjoittelemalla monet ninjat uskoivat tulevansa pian tarpeellisiksi uudelleen. Edo-kauden rauha jatkui 200 vuoden ajan.

Edo-kaudella ninjoista tuli yleisiä sankareita kirjoissa ja näytelmissä. Monet myyttisistä ninjavoimista, kuten näkymättömäksi muuttuminen, korkeiden aitojen yli hyppiminen, loitsujen teko ja ihmistä suurempien sammakoiden kutsuminen, keksittiin näissä fiktiivisissä kertomuksissa ninjoista. Ninjat eivät korjanneet näitä uskomuksia ja jotkut jopa kirjoittivat näitä tarinoita itse parantaakseen omaa arvoansa, jos palveluksia tarvittaisiin jälleen. Yksi vähemmän tunnettu asia on se, että ninjat vaikuttivat ilotulitteiden kehitykseen tutkimalla pyroteknistä aseistusta.

Edo-kauden lopussa ninjojen palveluksia tarvittiin uudestaan. Ninjoja kutsuttiin saattaamaan delegaatteja, jotka tapasivat vieraiden maiden lähettiläitä. Monet ninjoista saattoivat olla näiden lähettiläiden palveluksessa. Tämän myötä kaikki viralliset maininnat loppuvat.


Ninjojen kulttuuri

Ninjaorganisaatiota johti ninjavuge (tai ninjaiida) (上忍), kirjaimellisesti korkea ninja. Jouninin johdossa oli useita chuunineita (中忍), kirjaimellisesti keskininja. Chuunin johti useita genineitä (下忍), alin ninja. Saatuaan tehtävän daimyolta joonin käytti chuuninia valitsemaan tarpeelliset henkilöt genineiden joukosta. Jotkut ninjaryhmittymät olivat pienempiä ja toimivat eri komentoketjulla. Toiset ryhmät taas olivat armeijan kaltaisia ja johtajaa saatettiin kutsua shooksi tai kenraaliksi jooninin sijasta.

Vaikka ninjoja usein kuvataan miehinä, oli olemassa myös naispuolisia ninjoja. Naispuolista ninjaa saatettiin kutsua kunoichiksi(くノ一); sana on oletettavasti johdettu yksittäisitä piirroista jotka muodostavat kanjin, joka tarkoittaa naista (女). Vaikka joskus kunoichejä kuvataan taidokkaina prostituoituina, jotka oppivat vihollisen salaisuudet viettelyllä, keinoa käytettiin harvoin. Useimmat keskiaikaisen Japanin prostituoidut työskentelivät bordelleissa ja siksi harvat käyttivät freelance-prostituoidun palveluksia. Monin paikoin se oli jopa laitonta.

Sana ninpoo (忍法), kirjaimellisesti 'ninjan metodit', viittaa moniin taitoihin joita ninja käytti, mutta useimmiten ne ovat yliluonnollisia ja fiktitiivisiä.

Ninjoilla oli monia sääntöjä ja tärkein niistä oli pitää salaisuutena ninjat itse ja daimiyo, joka oli komennon antanut. Suurin rikos oli jättää ninjaperhe ilman lupaa ja olla palaamatta koskaan. Häntä kutsuttaisiin nukenininksi (抜け忍) ja hänen perheensä jäsenillä oli tehtävänä tuoda hänet takaisin, elävänä tai kuolleena.

Kaikille tiedoksi ninjoista.... Perjantai 19.05.2006 15:15

Ninjat (忍者) eli shinobit (忍び) olivat feodaalisessa Japanissa toimineita salamurhaajia ja vakoojia, jotka olivat tunnettuja erityisesti taidoistaan liikkua huomaamattomasti. Eräät nykyisen budo ninjutsun harjoittajat väittävät, että ninjoja käytettiin lähinnä vakoojina, ei salamurhaajina. Yleisesti on uskottu, että ninjat olivat maanviljelijoitä, joilta oli lain nojalla kielletty miekan käsittely. Toinen yleinen uskomus on, että moni ninja oli myös samurai, joka toimi vakoojana daimiyonsa palveluksessa. Jälkimmäinen uskomus on siinä suhteessa epätodennäköinen, että ninja joutui työssään rikkomaan samurain kunniakoodistoa bushidoa vastaan.

Taustastaan huolimatta ninjan piti kyetä matkustamaan huomaamattomasti, joten suurin osa shinobin aseistuksesta oli helposti kätkettävissä tai naamioitavissa normaaleiksi työkaluiksi. Yleisiä ninjan aseita olivat shuriken eli heittotähti ja bo. Kansanperinteen mukaan käytössä oli myös erityiset lyhyet miekat (ninja-ken). Miekka saatettin tuntea myös nimellä ninja-to. Ninja-ken oli lyhyempi kuin katana, mutta pidempi kuin wakizashi, ja oletettavasti kehitetty hiomalla taistelukentiltä löytyneitä katanoita.
Ei auta jumalauta punainenristi on nyt selkääni tatuoitu hakaristi. Nyt siskostani on tullut huora nisti ja veljestäni über anarkisti. Sen takia isästäni tuli alkoholisti täysin mitätön terroristi. Päivän olla sain kun minusta tuli satanisti. Äitistäkin tuli julma fasisti..............


Aika köyhä.............

Täysin anaalista.............

hyvästi...........

XD.........


Norm life baby "we're white and oh so hetero and our sex is missionary."
Norm life baby "we're quitters and we're sober our confessions will be televised."

You and I are underdosed and we're ready to fall
Raised to be stupid, taught to be nothing at all

I don't like the drugs but the drugs like me
I don't like the drugs, the drugs, the drugs

Norm life baby "our god is white and unforgiving we're piss tested and we're praying."
Norm life baby "I'm just a sample of a soul made to look just like a human being."

Norm life baby "we're rehabbed and we're ready for our 15 minutes of shame."
Norm life baby "we're talkshown and we're poiting just like christians at a suicide."

You and I are underdosed and we're ready to fall
Raised to be stupid, taught to be nothing at all
I don't like the drugs but the drugs like me
I don't like the drugs, the drugs, the drugs

Päivän AforismiKeskiviikko 10.05.2006 15:12

Vituttaa se paskakin mutta kasvaa siitäkin sentään ruusu
- Vanhemmat »