IRC-Galleria

Thompsony

Thompsony

DiIVIDA ET EMPIRA

Über tylsää Lgendaariset kiroiluniPerjantai 16.04.2010 13:03

- Huoranvittuperkele
- Homoperse
- Perkelesaatana
- Viirusvittu
- Pukinpaksutpalli
- Huoranaama
- Äidinnussijahevosenkullinimiä

Ja kyl noit verbaalisia kirosanoja löytyy x).

Epämääräiset laulun sanatTiistai 30.03.2010 15:09

Kohta paistettaan ihmiskunnan mädät persoonat. Lihat revitään luista ja syötettään susille. Raiskaajien kallot halkaistaan ja kustaan heidä ruumilleen. Seivän nokassa ovat nuo raiskaajat jotka hädissää huutavat apua kun korpit nokkivat lihat heidän luistaan. Pedofiilien viimeinen marssi käy läpi palavan metsän jossa heidän sielut joutuvat helvetin pimeimpään nurkaan jossa pirut potkivat heiltä pallit paskaksi. Te jotka valehtelette minun nimeäni ja jotka kutsuvan nimeäni turhaan tulen ja vedän sielune mukaani kohti pimeintä kohtaloa. Te kuninkaat jotka turhaan palvotte minua saatte päällenne tuhat vuotisen tuskan. Te sotilaat jotka turhaan vuodatatte verta minun vuokseni niin kohtaatte pelkonne tuonpuoleisessa. Minä olen pimeys, pimeyden jälkeen. Minä olen kuolema, kuoleman jälkeen. Minä olen kunigas kuolemattomien. Minä olen jumala kuolevaisten. Minä olen tuli joka polttaa metsät. Minä olen meri joka hukuttaa maat.
Luova individualisti
©Viivi Brunila & Marika Borg

Neloset ovat syvällisiä, tunteikkaita ja aidosti yksilöllisiä ihmisiä. He kokevat elämän monipuoliset sävyt herkästi ja oivaltavasti ja ammentavat usein tarkkanäköistä luovuuttaan sekä työhönsä että yksityiselämäänsä. Tunteet ovat Neloselle tärkeä mittari. Nelonen on yleensä hyvin perillä siitä, millaisia ajatuksia erilaiset ihmiset ja tilanteet hänessä herättävät. Nelosella on ainutlaatuinen kyky muuntaa kokemuksensa, vaikeat ja raskaatkin, merkitykselliseksi kauneudeksi. Neloselle on tärkeää, että hänen yksilöllinen kädenjälkensä näkyy kaikessa, mitä hän tekee. Usein Neloset löytävät jonkin taiteellisen ilmaisumuodon sisäiselle maailmalleen, mutta yhtä hyvin he voivat ammentaa luovuuttaan työhönsä, harrastuksiinsa tai pukeutumiseensa.

Neloset ovat samanlaisuudessaan hyvin erilaisia ja pelkkä tyypin kuvaileminen yhdenmukaisesti sotii Nelosen yksilöllisyyden kaipuuta vastaan. Nelonen asennoituu elämään vahvasti tuntien ja saattaa välillä jopa voimistaa tunteitaan ja kokemuksiaan oman mielikuvituksensa avulla. Nelonen sisäistää kokemuksensa ja ottaa asiat hyvin henkilökohtaisesti. Tämä saattaa näyttää ulospäin joskus yliherkkyydeltä, liioittelulta ja dramaattisuudelta. Neloset myös loukkaantuvat herkästi, jos kokevat tulleensa ohitetuiksi tai väärin ymmärretyiksi. Neloselle on tärkeää tuntea, että hänen ainutlaatuisuutensa ei jää muilta huomaamatta.

Nelonen kokee tinkimättömyyden ja aitouden hyvin tärkeäksi ilmaistessaan itseään ja hän odottaa tätä samaa intensiivisyyttä myös muilta. Joskus Neloselle on tärkeää vetäytyä omaan sisäiseen maailmaansa, pois ulkomaailman asettamilta rajoitteilta ja vaatimuksilta ja selvittää tunteidensa viesti itselleen. Nelonen saattaa jopa nauttia melankolian ja haikeuden tunteista. Neloset kokevat herkästi olevansa erilaisia ja että muut eivät ymmärrä heitä. Nelosten on vaikea käsittää asiallista tunteilemattomuutta ja he pitävät välillä muita ihmisiä pinnallisina ja ylipirteinä. Arjen ja tavallisuuden vierastaminen saattaa joskus tehdä Nelosesta myös epäkäytännöllisen ja erikoisuutta tavoittelevan.

Parhaimmillaan Nelonen on vahva, moniulotteinen ja intuitiivinen ihminen, joka ammentaa syvällisyyttä ja luovuutta kaikilla elämänsä alueilla. Neloset ovat erittäin persoonallisia, oivaltavia ja ainutlaatuisia ihmisiä, joille elämä on kiehtova mysteeri. Nelosen kyky tuntea ja kokea elämää syvästi tekee hänestä upean ja vahvan ystävän. Neloselle mitkään inhimilliset tunteet eivät ole vieraita ja hän on mitä suurin tuki hädän hetkellä. Nelonen voi olla yhtä aikaa vakava, hauska, haavoittuva ja emotionaalisesti vahva. Nelosten huumorintaju on usein juuri älykkään oivaltavaa ja rosoisen riemastuttavaa.

Personalisuus testin tulos =)Sunnuntai 21.03.2010 01:16

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Siinä se on ja pitää paikkaansa =).

Oliverin seikkailutLauantai 13.02.2010 21:33

/116993046
Oliver kissa oudot seikkailut osa 1: Oliverin halut.

XynDrom3

MuistilistaTiistai 09.02.2010 12:06

- Alat työstämään omaa instrualdeathmetalia

- Tatuoijan uraa

- Goottimaiseen taidesuuntaus

- Kehittelet musiikkia

Xyndrom3Tiistai 09.02.2010 07:57

I don't have idea what a fuck is happening in this world?
I don't have idea where is the hope?
I don't anymore belive in love. All day i cry inside my mind nobodies dosn't see my misery when my tear's drop in dark water and i see my picture that filthy water. I'll becoming strong i have becoming syndrome of darkness. I'm virus, i'm plague, i'm syndrome of this fucking life.... Nobody can't cure that what i'll becoming. Take my heard but don't take my soul. My soul are great god who want's you blood. In this night i'll destroy all my feelings. Satan or God don't stop me now.

LuovuusTiistai 09.02.2010 07:41

Luovuus on monenlaista ja se miten sen osaa muokata. Ruoan laitossa luovuudella voi loihtia aivan uskomattomia makuelämyksiä ja se kun rohkeesti maustaa ruokansa ja keksii uusia ainesosia mitä ei heti tule käytettyä normaalissa ruoanlaitossa. Tänään loin todella hyvän ruoan käytin mielikuvitusta ja pistin hunajaa sekä siirapia kanafileisiin ja päälle kermakastiketta ai että mikä makuelämys. Maalauksessa vaikka ei ole kuin 3 väriä niin voi saada miljoonien arvoisen taideteoksen esimerkkejä löytyy mutta en mene niitä luettelemaan ken tietää keitä tarkoitan tai ei tiedä se on nyt ihan sama. Kirjoitus on myös luovaa kuten monet bestsellerit sen näyttävät.

LuovuusKeskiviikko 27.01.2010 14:49

Luovuus on monenlaista ja se miten sen osaa muokata. Ruoan laitossa luovuudella voi loihtia aivan uskomattomia makuelämyksiä ja se kun rohkeesti maustaa ruokansa ja keksii uusia ainesosia mitä ei heti tule käytettyä normaalissa ruoanlaitossa. Tänään loin todella hyvän ruoan käytin mielikuvitusta ja pistin hunajaa sekä siirapia kanafileisiin ja päälle kermakastiketta ai että mikä makuelämys. Maalauksessa vaikka ei ole kuin 3 väriä niin voi saada miljoonien arvoisen taideteoksen esimerkkejä löytyy mutta en mene niitä luettelemaan ken tietää keitä tarkoitan tai ei tiedä se on nyt ihan sama. Kirjoitus on myös luovaa kuten monet bestsellerit sen näyttävät.

Saatanan KusipäätSunnuntai 27.12.2009 16:38

Kyl tää nyky yhteiskunta on mätä ku hiukka jos oot erilainen etkä kulje massan mukan sut leimataan narkkariks, saatananpalvojaks tai joksikin muuksi. Mädäntykööt suossa kaikki ennakoluuloiset kusipäät ja rukoilkoot sitä heidän mitätöntä jumalaansa "jos" se pelastaisi heidän mitättömät paska sielut ei ainakaan helvettiin sillaisia vitun metroseksuaalia malleja kaivata. Kuunnelkoot he sitä amis poppiansa hevosen vitussa. Sitten ne saatanan urpot tulee heti uhomaan sen saatanan liimalettis kans ett suoraan sanottuna alkaa vituttaa niin paljon ett viimeisetkin aivosolut kiehuu pois....

Kuolkoot kaikki perkeleen vääräoppiset teknopuppelit *aaarrrggghhhhh* ja sitten on niitä helvetin pintaliitäjä ämmiä jotka luulevat ulkonäölläs voivas talloo kenen ylitte vaan mut ei perkele kyl Metalli maailman naiset on 10000000000000000000000 kertaa parempia.

Vihaan sitten joitakin ihmisiä yli kaiken mutta en mä ihan kaikkia ihmisiä vihaa....

Sit on nämä Paris Hilton kloonit ja hemmetti trendi geelipellet mitkä joutais joukkohautaan jos hitler eläis niin sais enemmin näitä "täydellisiä" ihmisiä pistää auschwitziin kaasukammioon ne vaan saastuttavat tämän maailman paskoillaan ja muron paketeista saaneillaaan elämänohjeillaan. Mä myönnän olevani allerginen paskoillevihannekseille.

Se mitä teknopaskaa, amispoppia ja hemmetin discomusaa mitä ne kuuntelee ei edes ole mitään musiikkia. Jos aiotaan tehdä musaa niin se on verta ja hikeä. Oikea musiikki syntyy soittimista. Klassinen sinfonia orkesterikin on jo musiikkia jopa iskelmä on musiikkia vaikka en itse henk.koht. kuuntelekkaan sitä kunnon musiikin taidon näytteet löytyy rokista brutaaliin death metaliin.

(eksyin aiheesta mut olkoot)

Parasta on hevarit, gootit, rockarit ja kaikki niiden väliltä.