IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka
Hehee.. syöpäklinikka os.7. Voi jestas. Teenkö mä mitään muita vuoroja kun öitä!? En mä valita, tykkään näistä. Mut tykkäisin jos niitä öitä olis sit kerralla 5-7 ja sitten olis samanmittanen pätkä vapaita. Mut ei.. valvot 3 yötä kerrallaan ja et hyödy siitä yhtään mitään. Persiasta. Mutta enää reilu viikko töitä, niin eiköhän tää nyt vedetä vaikka päällä seisoen, oli vuoro mikä tahansa.

Joops, viikonloppu tuli vietettyä vapailla Pohjos-Karjalassa:). Ilimat oli kylymät, mutta mieli sitäkin lämpimämpi. Tuli käytyä sukuloimassa, ja haudoilla ja mökillä vietettiin pari yötä. Mummolassa yks. Pääsin myös pitkästä aikaa Kipan kotipeliin (niille jotka ei tiedä, niin siis pesispeliä katsomaan) ja voittohan sieltä napsahti. Mie niin tykkään siitä pelistä mutta kun eihän ne täällä pääkaupunkiseudulla ymmärrä sitä edes pelata. Vielä mukavampaa ottelun seuraamisesta teki se, että vastassa oli Sotkamo. ARGH. Ja se että molemmissa joukkueissa pelaa miun vanhat koulukaverit. Poijjaat on edenny pitkälle. Hienoa.

Reissu oli siis sanalla sanoen mahtava, vaikka mitään ihmeellistä siellä ei tapahtunut ja vaikka ihan vähän oli niinku huono ilma.. niin silti Pohjos-Karjala on aina Pohjos-Karjala. :). KOTI!!!!

Haikeillen,
Ansku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.