IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 18:06

No minulla oli tuparit! Ja ne meni kivasti. Ihania ihmisiä on mun ympärilläin, muuta ei voi todeta. Mutta miten sitä kun hepsahti vähän humalaan ihminen. Onkos semmonen mahollista?? Kivaa oli, eikös niin?! Olihan??

[Ei aihetta]Torstai 25.01.2007 14:02

MINÄ TAHDON KOTIIN NETIN ETTÄ SAAN TÄNNE HIENOJA KUVIA!!!!!!!!!!!!! I miss africa. Ette muuten usko miten iso 'se' on norsulla.. no pian näette kun laitan todisteaineistoa.. voi niitä naarasnorsuparkoja, kun ne tekee sitä yhtä juttua! Auts. No tulis tänne muitakin kuvia kun norsukuvia.. löytys myös seeproja ja kiraffeja:) Ja ehkä jossain kuvassa ihmisiäkin:D

[Ei aihetta]Torstai 11.01.2007 21:20

Oma koti! Ah. Rauha. Argh. Stressi. Selviän ehkä. Mutta OMA KOTI!!!! Tuparit. Nautinto. Yksinäisyys. Vapaus. Ymmärrättekö fiiliksen?

[Ei aihetta]Torstai 28.12.2006 21:28

MIE SAIN ASUNNON!!!

Suomessa taas.. :(Torstai 21.12.2006 13:18

Niinpä, lentokoneen renkaat kosketti Suomen kamaraa 15.12. klo 14.35. Surullista. Lähtö oli suunnattoman epämukava ja surullinen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Inhoan heippojen sanomista ja nyt ne vielä joutu sanomaan monen monta kertaa ja monelle eri ihmiselle. Itku pääsi. Liiankin usein. Kuitenkin samalla kertaa viimeset päivät oli uskomattoman ihanat ja mukavat. Vaihdeltiin osotteita, vietettiin paljon aikaa ystävien kanssa. Nautittiin olosta ja elosta. Täydensin kesää ajatellen vaatevarastoani. :)

Ja kyllä, on omituista olla Suomessa. Sitä ihmeteltiin jo porukalla lentokoneessa. Ihmiset puhu suomee ja ymmärti suomee. Piti tarkkaan miettiä mitä päästään suustaan ulos. :). Mutta ihanaa oli kun kaksi ihanaista ystävää oli vastassa kentällä ja olivat varanneet miulle ruisleipää ja suomalaista kahvia. Nautinto.

Sittenpä iloisiin asioihin.. perheemme on lisääntynyt. Sunnuntaina lensi pieni Soija-vauva Englannista Suomeen ja liittyi perheeseemme uudeksi jäseneksi. Nyt Soijan mielestä Leivonmäen koti on paras koti ikinä kun täällä on NIIIIIN paljon tuhottavaa.. :) ihana pieni viipeltäjä.

Nyt pitäis viimestä tehtävää koulua varten ruveta vääntämään ennen ku voin siirtyä rauhaisaan joulun viettoon :)

Haleja kaikille! Olis ihana nähdä pian.

Viimesia paivia *itkettaa*Sunnuntai 10.12.2006 14:24

Hmm.. kohta suomessa, eikos se oo surullista?! AInakin musta on. en tahtois enka jaksais tulla. ma oon viihtynyt paremmin kun hyvin ja mun mielesta se on arsyttavaa etta just kun alkaa paasta jutun juoneen mukaan ja tutustumaan ihmisiin kunnolla niin pitaa tulla pois.. kaykaa ihmiset vahan kattelemassa muutakin maailmaa kun suomee, se avartaa kummasti.. ainakin mulle naa reissut on tehny vaan hyvaa.

melkein viikko vietettiin virpin kanssa etela-afrikassa. oli kivaa. krokoja ja hippoja. jopa soin ensimmaisena mainittua. noh, en tieda, ei ehka toiste tartte. tanaan lunkisti. huomenna taas tohina edessa. miks pitaa jattaa kaikki viime tippaan?! poh. mutta elama on.

pian suomessa. rakastan. halauksia.

Mosambikista terkut!Keskiviikko 15.11.2006 17:25

Hellou, haniseni!
Terkkuja Mosasta. Vetta tuli ku viimesta paivaa mutta olipa kivaa paasta pitkasta aikaa isoon kaupunkiin. Kaytiin leffassa, istuttiin kahviloissa, nautittiin nakymista. Kivaa oli. Mosambikin paakaupunki on Maputo by the way. Ja siella siis oltiin. Rajatoiminnat meni mukavasti, ja kombimatka sinne kesti alle nelja tuntia. Matka oli ahdas mutta mukava. En voi muuta sanoa kun etta kivaa oli, mutta kiva oli myos tulla takas. :) kiireinen viikko edessa mutta siitakin vaan nautin, uskokaa tai alkaa. Heips, sielta ei oo kuulunu aikoihin mitaan. kertokaa.
haleja, anna

haleja suomeenSunnuntai 22.10.2006 16:44

moi, rakkaani!
mina taalla piehtaroin sekavuuden tilassa ja mietin mita sille tekisin..

krugerissa siis kaytiin ja paljon elaimia nahtiin.. hienoja elaimia. kauniita elaimia. ja kaunista luontoa. nautin niin paljon. mutta ihana oli myos tulla kotiin. Siis kylla KOTIIN!!

oppari on lahteny etenemaan, ekat haastattelut tehty ja kai se joskus sielta sit valmistuu. en tieda. nyt viikonloppu on vietetty rauhallisissa merkeissa. pe oltiin vahan ulkona ja eilen vierailtiin paikallisella yksityisklinikalla. tanaan vaan mollistellyt. etta nain.

miksen kuule kenestakaan mitaan??

Viisumeja lisaa..Torstai 12.10.2006 15:51

Nyt on sitten passi vetamassa Mosambiquen embasyssa etta sinne pollahtais senkin maan viisumi.. jeeeee. :). tunnin paasta pitais menna hakee. Kivaa. En tieda millon sinne olen menossa mutta onpahan sitten viisumi valmiiks..


Huomenna aamulla lahdetaan sitten Krugerin luonnonpuistoon. Mukavaa. Innolla odotan.

Kertokaa mita suomeen kuuluu??

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.10.2006 16:23

www.freshlyground.com SUOSITTELEN!!!!!!