IRC-Galleria

Helvítis fokking fokkLauantai 31.01.2009 01:46

Ei tassa oo tullu muutosta mihinkaan suuntaan. Mua stressaa mun tyo niin alyttomasti, ma en saa nukuttua kunnolla edes vapaapaivina kun mietin etta niin ja niin monen yon paasta pitaa menna taas toihin. Okei, oon jopa huimat kolme tuntia toissa kahtena paivana viikossa, mut ne lapset on ihan kamalia. Hyva menna huonon itsetunnon kanssa toihin ku lapset tulee ja sanoo etta tiedathan sa ettei me tykata ulkomaalaisista.

Pomo sanos et mun pitais menna kaupungin maksamalle islannin peruskurssille. En viittiny huomauttaa etta ma tosiaan luen islantia yliopistolla jo toista vuotta ja etta ma pystyn puhumaan jopa politiikasta islanniksi. Menin kuitenkin sinne tasokokeeseen ja ne sano et oon aivan liian hyva niiden kursseille. Havetti sanoa niille etta ma puhun islantia lahinna vaan toissa kun mulla ei oo kavereita taalla. Tai no on mulla kavereita, mut ne voi laskea yhden kaden sormilla enka puhu niiden kanssa islantia. Kavereita on vahan vaikea hankkia ku ei jaksa ryyppaamaankaan lahtea tai olla tekopirtee.

Minka takia toissa ei ymmarreta etta ma opiskelen islantia islanniks? Ma en harjottele enaa maaraisia artikkeleja tai sanojen sukuja, vaan ma opiskelen esim. historiaa, taivutusoppia, fonologiaa ja filosofiaa ISLANNIN KIELELLA, joudun myos tekemaan kokeet useimmiten ilman sanakirjaa. Miksei ne voi tajuta, ettei mun alykkyysosamaara oo yhtaan sen pienempi ku muiden jos nyt vahingossa unohdan kayttaa subjunktiivia sivulauseessa. Koittakaa runkut ite oppia suomea.

Nyt ku jenkkilan leiria ei oo enaa niin meitsin pitaa hankkia elamani ensimmainen nine to five -tyopaikka mika tarkottaa rahaa, mutta myos sita ettei mulla todennakosesti tuu olemaan lainkaan kesalomaa. Ma en osaa kuvitella mun kesaa ilman leirin ja Virginian ihanuuksia, tulee varmaan vitunmoinen kesa.

Vittu kun vituttaa.
SUOMI
[x] Tykkään lihapullista ja perunamuusista
[x] Olen ollut Helsingissä
[x] ja tiedän mikä Helsinki on
[ ] Minulla/perheelläni on mökki järven rannalla
[x] Olen käynyt Lapissa
[ ] Tykkään jääkiekosta
[x] Talvi on lempivuodenaikani
[ ] Kuuntelen iskelmiä
[ ] Asun omakotitalossa
[x] Olen käynyt Linnanmäellä
Total:6

RUOTSI
[ ] Heja Sverige!
[x] Olen vaaleahiuksinen
[x] Olen käynyt Tukholmassa
[ ] Tykkään Basshunterista
[x] Olen ollut Silja ja/tai Viking Linella
[ ] Olen homo
[x] Olen käynyt Gröna Lundissa
[x] Tiedän Ruotsin rahayksikön
[x] Osaan ruotsia
[ ] Olen prinsessa tai nimeni on Victoria
Total:6

ESPANJA
[ ] Olen käynyt Madridissa
[x] Tykkään paellasta
[x] Osaan espanjaa
[x] Tiedän mitä churrot ovat
[x] Tiedän Espanjan lipun värit
[ ] Olen käynyt Kanariansaarilla
[ ] Seuraan Los Serranoa
[x] Tiedän mitä kirjainta käytetään Espanjan ajoneuvojen lyhenteenä
[x] Tykkään yli 30 asteen lämpötilasta
[ ] Tiedän mikä on Espanjan korkein vuori
Total:6

AMERIKKA
[x] roskaruoka<3
[x] olen hieman lihava
[x] Olen ollut keltaisen taksin kyydissä
[x] Olen jättänyt tippiä ravintolassa
[x] Osaan puhua sujuvasti Englantia
[x] Tiedän kuka on Yhdysvaltojen presidentti
[ ] Olen saanut ajokortin 16-vuotiaana
[x] Olen käynyt Amerikassa
[ ] Vietän kiitospäivää
[x] Tiedän missä ilmansuunnassa California sijaitsee
Total:8

EGYPTI
[ ] Minulla on tummat hiukset
[ ] Olen käynyt Kairossa
[x] Pidän itämaisesta ruoasta
[x] Haluaisin mennä risteilylle Niilille
[x] Olen lentänyt yli 6 tunnin lentomatkan
[ ] Olen Islam-uskoinen
[ ] Tykkään poseerata kuten patsaat/kleopatrat
[ ] En pelkää terrori-iskuja enkä sotia
[ ] Tykkään tanssia vatsatanssia
Total:3

JAPANI
[ ] Olen käynyt Aasiassa
[ ] Pidän mangasta
[x] Tykkään riisistä
[ ] Seuraan aktiivisesti sumopainia
[ ] Olen käynyt Tokiossa
[x] Tunnen buddhalaisen/shintolaisen
[ ] Japanin keisari on idolini
[x] Osaan sijoittaa Japanin kartalle
[x] Tiedän Japanin rahayksikön
[ ] Tykkään sushista
Total: 4

ISLANTI
[x] Pidän kylmästä ilmasta
[x] Olen käynyt Reykjavikissa
[x] Asun saarivaltiossa
[x] Haluaisin käydä kuumassa lähteessä
[x] Viihdyn alueella jossa ei ole korkeita puita
[x] Pidän jäätiköistä
[ ] Tykkään hevosista
[x] Olen nähnyt naalin
[x] Tykkään kalasta
[x] Pidän pienistä valtioista
Total:9 -> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en spennandi!

kysyn vaanTiistai 09.12.2008 16:29

etta mika vittu mun konetta vaivaa ku se rupee aina kirjottaa nain kesken kaiken???? Tulee raivo!
Kaks vuotta sitten Eyrarbakissa kirjotin paivakirjaani, etta sitten kun mulla on tarpeeks rahaa niin haluaisin muuttaa pois Suomesta, opiskella ulkomailla, ostaa oman tietokoneen ja matkustaa maailman ympari. Maailmanymparimatkaan ei oo viela varaa, mutta suunnitelma on miten sen toteutan (elakoon Pasporta Servo, eli esperantistien sohvalla nukkuminen ilmaiseksi).

Oon nuo kolme toivetta jo toteuttanu ihan itse ja elan kutakuinki sita elamaa mita oon aina halunnu, parempi puolikaskin on, mutta silti tuntuu etta oon vaan niin tyytymaton, etta jotain puuttuu. Ehka se on se turvallisuuden tunne mika puuttuu, tunne siita, etta oikeesti kuuluu johonkin. Mulla on vaan niin irrallinen olo ja tuntuu etta kaikki voi kadota ymparilta ihan tosta noin vaan. Tuntuu etta Jenkit on ainoa paikka missa mut on hyvaksytty sellasena ku oon. Tai no, Italiassa kans, mutta siella nyt tyypeilla sprengjaa housut jos toisella on edes yks vaalea hius paassa.

Mun pitais olla onnellinen siita etta mulla on oma huone, tyopaikka, rahaa ruokaan ja BA-tutkinto meneillaan, mutta haluaisin siirtya jo eteenpain ja koittaa loytaa se perusta... Kun vaan tietais mita sita elamaltaan edes haluaa. Perhe ja lapsia joo, mutta missa? Milloin?

Suruunsa syominen on muuten paska juttu kun yrittaa epatoivoisesti laihduttaa. Hukuttaisin murheeni viinaan, mutta se lihottais kahta kauheemmin.

irc :DKeskiviikko 19.11.2008 21:19

<Thyllis> :l
<h_enri> mitäs hylberi noin niinku muuten
<h_enri> skýr maistuu ja homma toimii

Farið í rassgatTiistai 11.11.2008 20:40

On taitanu vahan syysmasennus iskea. Toissa on ihan hirveeta kuukkyria, siella ei ymmarreta etta jos ma olen tasa-arvoinen islantilaisten tyontekijoiden kanssa, se on mulle vaikeempaa koska ne lapset on aivan kauheita mua kohtaan. Jos sanon yhdenkin asian vaarin ni alkaa kauhee nauraminen ja kysely etta minka takia ulkomaalaset tulee Islantiin. Tyopaikkarasismia parhaimmillaan, onneks pomo on lopettanu vittuilun... Sanoin etten halua ottaa sita vuoroa missa ma laitan paikan kiinni, koska JOS ma joudun soittamaan jolleki vanhemmalle niin ma en halua puhua englantia niiden kanssa, ja kun pomo sano siihen etta melkein kaikki puhuu englantia taalla ja etta mulla on taysi oikeus puhua toissa englantia, ni en viittiny sanoa siihen etta arvaas vaan millasta palautetta tulee jos en kayta islantia. Kyllahan ma sen ymmarran etta issikat vihaa ulkomaalasia kun ne haluaa sailyttaa "puhdasrotuisuutensa", mutta helvetti soikoon kun ma edes yritan ja opiskelen niiden sita ah niin kallisarvoista kielta.

Vahan vituttaa koulu kans. Ekan vuoden aikana oli suhtkoht helppoa ja motivaatiotakin loyty, mutta nyt on tullu kauhee tasoharppaus ja ma oon pudonnu karryilta. Meidan pitaa kirjallisuuskurssilla lukea kirjoja jotka kasittelee jotain politiikkaa ja kansainvalisia suhteita, ja ma en rehellisesti sanottuna ymmarra niista yhtaan mitaan. Loput 24 mitka on viela jaljella mun kanssa lukee kaiken ennen deadlineja ja vaan hikipinkoilee, ja tunnen itteni vaan niin paskaks niiden rinnalla.

Ma oon miettiny etta jos lahtis vittuhun taalta, mutta minne ma sit oikein menisin? Suomi ei oo vaihtoehto, ja taalla on kuitenki jo enemman tai vahemman asettunu aloilleen. Haluaisin lukea itteni maisteriks Italiassa tai jossain kivassa maassa, mut sit ois edessa taas kaikki asunnon ettimiset ja tyonhaku ja kaikki menis uusiks. Nicola siirtaa osotteensa virallisesti tanne joulun jalkeen ja alottaa kai yliopisto-opiskelun taalla, ma ehtisin siina ajassa kuitenki lukemaan maisteriks taallaki... mutta ku ei enaa kiinnosta taa islannin kieli, kaikki motivaatio on menny ku sataa vaan paskaa niskaan vaikka miten pistais ittensa likoon. Tasta ei kuitenkaan voi menna ku ylospain, kunhan lapasen sen vitun kreikanki.

voi kakkaPerjantai 07.11.2008 02:07

tuli eilen viestia etta jos rahallista ihmetta ei tapahdu niin Camp Massanetta suljetaan lopullisesti. masentaa.

kelakin evottaa mun opintotuen kanssa. vuokraisanta hengittaa niskaan. migreeniiki vaivaa.

mut oon sentas tulossa jouluks kotio :)

kui :(Tiistai 04.11.2008 03:46

menee ens viikolla uuteen passiin 90 euroa eli kruunuilla ihan saatanasti :(

LOKSINSSunnuntai 02.11.2008 03:19

mulla on vihdoin tietokone! ja ihana onkin! se on tosi pieni ja musta, ja se oli suhtkoht halpa, koska siina on vaan 16GB muistia ja levyasema puuttuu... mut tarkeinta on se ettei mun tarvii enaa istua yomyohaan koululla vasaamassa esseita tai kirjottamassa muistiinpanoja... ja saahan ne ulkoset kovot ja levyasemat ostettua myohemminkin :)

mut enpa ois koskaan uskonu etta meitsiki joskus rupee kayttaan Linuxia :P

Melkein sprengjasinKeskiviikko 29.10.2008 01:16

kun opettaja kertoi tanaan, etta kreikan partisiipit eivat taivu ainoastaan kaikissa suvuissa, luvuissa ja sijoissa, vaan muissakin muodoissa, esim. aoristus ekassa ja tokassa! Tulee raivo!

Mut onneks sain patea tanaan tunnilla etta oon joskus opiskellu aiheesta ablativus absolutus. Meilla kun on nyt genetivus ja accusativus absolutus, ja puolet ryhmasta on jo ruvennu kaljuuntumaan.