IRC-Galleria

Tibo

Tibo

Mun vaihdekeppii saat veivaa

Päiväkirjan säännötLauantai 15.12.2007 11:31

* Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa koko elämäntarinaasi! Tekstin poistaminen Internetistä täydellisesti on myöskin yleensä mahdotonta, joten mieti, mitä kirjoitat!
* Muistathan kunnioittaa myös muiden ihmisten yksityisyyttä. Älä mainitse muita ihmisiä nimeltä, mikäli sinulla ei ole siihen heiltä lupaa! Tällöinkin suosittelemme käyttämään pelkkää etunimeä.
* Yhteystietojen, esim. sähköpostiosoitteiden tai puhelinnumeroiden mainitseminen päiväkirjassa on kiellettyä.
* Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on kielletty. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taidetekstejä.
* Noudatathan myös hyviä tapoja ja Suomen lakia. Päiväkirjaa koskevat muutkin IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat kiellettyjä.
* Ylläpito poistaa sääntöjen vastaiset tekstit ilman erillistä varoitusta tai selvitystä. Räikeä sääntöjen rikkominen johtaa viikon jäähyyn tai pahimmillaan tunnuksen poistamiseen.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.