IRC-Galleria

Ooks tavannu tyyppii?Sunnuntai 19.11.2006 21:55

Ihmettelet varmaan itsekin, keneen oikein olet törmännyt. Onko hän erittäin puoleensa vetävä, seksikäs ja jollain tavalla hyvin salaperäinen. Nyt on syytä olla varuillaan, sillä hän on Skorpioninainen, jolla on hallussaan, ei enempää eikä vähempää kuin elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus. Vaikka haluaisitkin tämän kuultuasi perääntyä, ei se enää ole mahdollista, sillä hänen seksuaalinen vetovoimansa on suurempi kuin uskotkaan. Koska todennäköisesti olet hänestä pääsemättömissä, niin käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde hänen kanssaan suureen mystiseen seikkailuun sisäisen uudistumisen ja muutoksen maailmaan. Ettet tipahtaisi heti ensimmäisessä mutkassa niinkuin suurin osa yrittäjistä, sinun kannattaa ainakin yrittää ymmärtää häntä jo kaukaa lapsuudesta tulevien tapahtumien kautta.

Skorpionilapsi syntyy perheeseen, jota on kohdannut parin vuoden sisällä joku traaginen kuolematapaus tai onnettomuus, joka on jättänyt leimansa vanhempiin. Näin Skorpionilapsi syntyy ikäänkuin kuolemaan sisälle. Usein syntymistapahtuma itsessäänkin sisältää riskejä ja pelkoja sekä äidille että isälle. Myös ne jäävät syvälle lapsen alitajuntaan. Aivan varhaisen lapsuutensa tämä Plutoplaneetan tytär kokee äärimmäisen turvattomana johtuen monista eri tekijöistä; Hän ei ehkä ollut haluttu lapsi, mahdollisesta abortista keskustellaan isoilla kirjaimilla vielä syntymän jäkeenkin, isä tai äiti sairastuu vakavasti jne. Hänen äidillään ei ole aikaa kuin aivan välttämättömistä vaipanvaihdoista ja syöttämisistä huolehtimiseen. Lapsi itse jää huomiotta. Näissä Skorpionille kuuluvissa olosuhteissa hänestä kasvaa paljon tavallista voimakkampi nainen kestämään tavanomaista huomattavasti rankempaa elämää ja kokemuksia.

Silti hän etsii sinusta ennenkaikkea turvallisuutta, jonka hän uskoo saavuttavansa voimalla tavalla tai toisella hallita sinua. Osittain lapsuuden kokemuksesta johtuen käsitteet rakkaus ja seksi sekoittuvat toisiinsa. Niinpä hän uskoo, että rakastelemalla kanssasi hän automaattisesti saa kiinnityksen myös rakkauteesi. Vaikka et antaisi hänelle mitään suullisia lupauksia, on allekirjoituksesi löydettävissä lukemattomista sopimuksista hänen mielikuvituksessaan. Kun sitten onnellisen tietämättömänä rikot näitä salaisia sopimuksia, saat maistaa kuuluisaa Skorpionin myrkkyä.

Suurin osa miehistä on tässä vaiheessa jo kaatunut lamaantuneena tantereelle. Selviytyäksesi jatkoon tarvaitset armottoman tehokasta vastamyrkkyä ja resepti tulee tässä: Kieltäydy täysin selkeästi kaikista sitoumuksista ennenkuin hän ehtii edes kysyä niitä. Vain alusta alkaen täysin vapaa ja vapaana pysyvä mies on kyllin vahva astumaan Skorpioninaisen rinnalla sisäisen muutoksen polulle. Jos annat yhdenkin lupauksen, ei vaatimuksille tule loppua. Mikään inhimillinen näyttö ei riitä Skorpioninaiselle hänen etsiessään lopullista varmuutta sille, että et jättäisi häntä yksin. Yksinäisyyttä hän pelkää enemmän kuin mitään muuta ja sitä hän kuitenkin alitajunnassaan etsii. Anna hänen kohdata yksinäisyytensä sinussa. Vanhempiensa kautta hänellä ei ollut mahdollisuutta oppia miten elämää eletään omilla ehdoilla, koska etenkin äiti pelkäsi niin paljon yksinjäämistä, ettei uskaltanut antaa lapsensakaan kohdata jokapäiväistä eroamista ja yhteentulemista normaalilla tavalla. Koska eroaminen oli kriisi äidille, tuli siitä myöskin kriisi lapselle ja tämän kriisin poistamiseksi tarvitaan sinua. Jonkun avulla hänen on opittava, miten ihminen voi elää ensin itselleen ja vasta siteen muille. Hän ei saa sielulleen rauhaa ennenkuin ottaa käyttöönsä kosmiset parantavat energiansa ja niiden hallitseminen vaatii ehdotonta riippumattomuutta.

Ellei hän ole valmis hyväksymään riippumattomuuttasi, on parempi antaa hänen toteuttaa uhkauksensa jättämisestäsi heti eikä vasta 15. päivä, jolloin olet jo enemmän tai vähemmän lamaantunut hänen vaatimustensa ja myrkkypiikkiensä vaikutuksesta. Älä siis erehdy kyselemään häneltä mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat nauttia elämästä hänen kanssaan. Uskalla elää mahdollisimman riippumattomasti ja antaa hänen kaikessa rauhassa kiehua mustasukkaisuudessaan. Aikansa kiehuttuaan tulee hurjinkin Skorppari kypsymään ja sinäkin pysyt enemmän elävien kirjoissa. Jännitystä tulee riittämään moneen lähtöön hänen kanssaan ja sinun ei tarvitse kuulua niihin, jotka valittelevat elämän tylsyyttä.

Kiitokset: http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/rakkaus/skorpioni_nainen.shtml

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.