IRC-Galleria

To The North of FinlandMaanantai 01.09.2008 01:39

Jep jep. Tiistaina kukonlaulun aikaan lähdetään ajamaan Lappiin. Varmaan ti-ke Ranualla, ke-to Rovaniemellä, to-pe Vietosella, perjantaina takaisin Rovaniemelle, vielä yö siellä ja lauantaina takaisin etelään. Todennäköisesti pit stop Oulussa joko meno- tai tulomatkalla.
Koirat messiin ja menoksi siis. Nähtäillään.

Hihi. Bebe.Torstai 31.07.2008 02:28

Joo eilen käytiin töiden jälkeen kattelemassa autoliikkeiden pihoja ja aamulla oltiinki jo koeajamassa muutama auto. J.Rinta-Joupilta lähti sitten mukaan perusnäpsäkkä Ford Mondeo, ja Ekkeri jäi sinne :) Hihi. Uus bebe pihas. Nam.

(ps. ei mitään pappa betalar -meininkiä, omat rahat palamaan).

NoniinoniiKeskiviikko 16.07.2008 17:04

Eli sunnuntaina sitte haettiin Hertzi ts. Herman. Eli reissu Ouluun, 19 tuntia, ~1050km. Pieni road trip. Ei oltu ku 200km Rovaniemeltä, ois samalla voinu hoitaa sukuloinnit, mut ei, vaa syksyllä sit uusiks ja sillon Rovaniemelle ja sieltä vielä pohjosempaan.

Tos pari kuvaa reissun varrelta. Ekaks Vaskikellolta, hieno paikka ja täynnä kauheesti isoja ja pieniä... vaskikelloja. Ja sitte Tyrnävän paras nähtävyys.

Näyttäis kovasti siltä että..Lauantai 12.07.2008 01:08

Meille tulee afgaani. Herman. Sheralji Black Is Back. Ehkä jo tänä viikonloppuna lähdetään hakemaan poitsu Oulusta. Täs hää on.

Sniff.Keskiviikko 18.06.2008 08:22

Noni, nysse äijä sit lähti. Siis töihin RMJ:hin. Ja mä oon yksin tääl sunnuntaihin asti että kivat juhannukset ja silleen. Varmaan halailen patteria täällä juhannuksen jos ette keksi mulle parempaa tekemistä.
Noniin. Töitä tuli, tää on nyt sit ESA Jakeluiden virallinen vakituinen lehdenjakaja :D Eli mä tuon teiän Etlarit ja Hesarit et olkaa kilttejä tai kieritän ne mudassa ja heitän ikkunasta sisään. Tosin pelkoa on alustavasti vaan Salpakankaalla asuvilla eli ei varmaan kellään.

Ainii ja emmä sit lähde RMJ:hin ku oon varmaan jakamas teiän lehtiä sillonki mutta ei tämä mitään, liput on myyty 150 eurolla, nam <3

Ainii ja meil on uus karvanen kylppärin matto. Tulkaa kattoon.

Eiköhän nää uutiset ollu täs.

Onni kävi kylässäPerjantai 06.06.2008 18:40

Hihii. Onnelassa arvottiin liput RMJ:hin, kahdelle hengelle kolmeksi päiväksi, yhteisarvo n. 190e. Arvakkaa kuka herkkupeppu ne voitti ;D
Noniin. Kuka on paras kaveri ni saa toisen lipun. Et alkakaa kisaamaan. Tai sitte noi vois tietty myydäkki, tarjouksia tulemaan vaan. Mut veikkaisin et enköhän mä lähde kattelemaan tota murutskua siel töissä :)

Se ois sitte muutto taasTiistai 25.03.2008 11:55

Takas patariin. Ja takas Vihantakadulle :D Tosin viereinen talo. Kiva pikkuiso kämppä, omalla pikkuisolla pihalla. 15.4 lähtien meidät löytää sieltä.
Nii ja sitte 2 persialaista ettii uutta kotia tai jotain paikkaa missä ne vois väliaikasesti olla hoidossa. Yhdessä tai erikseen. Söpöjä ja kivoja, melkeen ku koiria, tulee toimeen kaikkien kanssa ja kaipaa paaaaaljon seuraa. Pliiiiide ottakaa ny joku.

Onni ei asu täällä.Maanantai 15.10.2007 23:59

Tehtiin 80 riviä Kenoa ja ostettiin 5 luontoarpaa. Voitettiin 7 euroa.
561211-452538. Tili mihin voi laittaa rahaa.

Nessu tuli taloonSunnuntai 19.08.2007 20:59

WIIIIIIIIII mä sain viimeinki sen koiran mistä olen taas vuosia haaveillut! :)) Pitkän harkinnan (mutta yllättävän nopean hankinnan) jälkeen eilen haettiin kotiin Nessu (Necku -> Nekku -> Nessu), joka on siis 7-viikkoinen musta-hopea saluki-tyttö, Aziz-kennelistä ja viralliselta nimeltään Aziz Darya :) Nessu on henkisesti tyypillinen saluki eli todellinen diiva ja sydäntenvaltaaja. Ulkoisesti se muistuttaa vielä enemmän peuran vasaa, jalkoja kun on tuplasti enemmän kuin kroppaa.. Kuvia tulossa pian.