IRC-Galleria

Hmm...Torstai 08.02.2007 17:40

Valitse kolme kaveriasi. Klikkaamalla satunnaista galleriasta ja laittamalla niiden oletuskuvatekstit paikoille klikkailujärjestyksessä heittomerkkien väliin, saat tietää mitä kolme kaveriasi sanoisi näissä tilanteissa.

- Otetaan tähän nyt vaikka hmm....... ding ding. Jessica, Ansku ja Jesse :D -


Jos kertoisin olevani kiinnostunut omasta sukupuolestani?
Jessica: "you'll never see me again, no matter what you do."
Ansku: "junassa jossain menossa johonkin?"
Jesse: "Yo! what's up?"

Jos jäisin luokalle:
Jessica: -
Ansku: "daah -.- rosa rakkaan <3"
Jesse: "me..tota...kannattaa kääntää"

Jos tulisin heidän ovelleen kiljuen pääseväni Thaimaaseen:
Jessica: "babysitter for a drummachine"
Ansku: -
Jesse: -

Jos kuolisin auto-onnettomuudessa:
Jessica:"Achtung, meine kopf ist kaputt."
Ansku: -
Jesse: "Uusi setti"

Jos joutuisin vankilaan:
Jessica: "Elämä on ihmisen parasta aikaa"
Ansku: "jou"
Jesse: "Se."

Jos väittäisin nähneeni ufon:
Jessica: "|nkku <3 ||henna_ <3"
Ansku: "Gonna rock your socks off!!!"
Jesse: -


Mäki tykkään teistä :D

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 15:32

Kissoja siellä, kissoja täällä, kissoja pöydillä ja kaapin päällä.

Reissua pukkaaTorstai 25.01.2007 19:48

Tampere ->
See you in five.

noniin. kone-episodi ohi :) tosiaan oma uskollinen koneeni sai lauantaina virtapiikin usb-portin kautta, emo kärähti ja worst case scenario oli että koko kone on sökönä ja pääsen uuden hankintaan.. 2nd worst case scenario oli että kone saadaan kuntoon mutta winukka p.skana (ei palautuslevyä kun en oo kahden vuoden aikana jaksanu tehdä sitä) tai ainakin muisti joko menny tai menossa. ja tietysti kaikkiin vaihtoehtoihin liittyi se fyffe-puoli, että ei olis laittaa 500e koneen korjaukseen tai vielä enemmän uuden hankintaan, kun ei edes tiennyt että korvaisiko vakuutus.
mut ei, homma sitte päättyi parhaalla mahdollisella tavalla (eli paremmin kuin mikä olis ollut paras mahdollinen odotus vielä alkuviikosta, niiq), datatronicin pojat pisti koneen kuntoon, uudessa kopassa uus emo, muuten kaikki niinku ennenki, toimii kuin unelma ja muistit tallella ja winukka kunnossa :) eikä maksanu ku 117e :) ja vielä kantoivat koneen autoon eikä tarvinnut kuin hymyillä nätisti ^^

että näin. lucky ass. <3

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:10

Et semmoi reissu. Päällimmäsenä ajatuksena, että ei Turkukaan ole suomen persreikä.. jos Lahteen vertaa. Kyl täältä muuttais mieluummin ihan mihin vaan. Mut näin, tulipahan ajeltua joku ~500km, mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan ja jouduin jopa yöpymään hotellissa. Sairasta.

[Ei aihetta]Lauantai 25.11.2006 06:03

En kyl tajuu ihmisiä jotka herää joskus klo 3.30 et vois lähtee ajaan johki Turkuun. Sairasta.

Ooks tavannu tyyppii?Sunnuntai 19.11.2006 21:55

Ihmettelet varmaan itsekin, keneen oikein olet törmännyt. Onko hän erittäin puoleensa vetävä, seksikäs ja jollain tavalla hyvin salaperäinen. Nyt on syytä olla varuillaan, sillä hän on Skorpioninainen, jolla on hallussaan, ei enempää eikä vähempää kuin elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus. Vaikka haluaisitkin tämän kuultuasi perääntyä, ei se enää ole mahdollista, sillä hänen seksuaalinen vetovoimansa on suurempi kuin uskotkaan. Koska todennäköisesti olet hänestä pääsemättömissä, niin käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde hänen kanssaan suureen mystiseen seikkailuun sisäisen uudistumisen ja muutoksen maailmaan. Ettet tipahtaisi heti ensimmäisessä mutkassa niinkuin suurin osa yrittäjistä, sinun kannattaa ainakin yrittää ymmärtää häntä jo kaukaa lapsuudesta tulevien tapahtumien kautta.

Skorpionilapsi syntyy perheeseen, jota on kohdannut parin vuoden sisällä joku traaginen kuolematapaus tai onnettomuus, joka on jättänyt leimansa vanhempiin. Näin Skorpionilapsi syntyy ikäänkuin kuolemaan sisälle. Usein syntymistapahtuma itsessäänkin sisältää riskejä ja pelkoja sekä äidille että isälle. Myös ne jäävät syvälle lapsen alitajuntaan. Aivan varhaisen lapsuutensa tämä Plutoplaneetan tytär kokee äärimmäisen turvattomana johtuen monista eri tekijöistä; Hän ei ehkä ollut haluttu lapsi, mahdollisesta abortista keskustellaan isoilla kirjaimilla vielä syntymän jäkeenkin, isä tai äiti sairastuu vakavasti jne. Hänen äidillään ei ole aikaa kuin aivan välttämättömistä vaipanvaihdoista ja syöttämisistä huolehtimiseen. Lapsi itse jää huomiotta. Näissä Skorpionille kuuluvissa olosuhteissa hänestä kasvaa paljon tavallista voimakkampi nainen kestämään tavanomaista huomattavasti rankempaa elämää ja kokemuksia.

Silti hän etsii sinusta ennenkaikkea turvallisuutta, jonka hän uskoo saavuttavansa voimalla tavalla tai toisella hallita sinua. Osittain lapsuuden kokemuksesta johtuen käsitteet rakkaus ja seksi sekoittuvat toisiinsa. Niinpä hän uskoo, että rakastelemalla kanssasi hän automaattisesti saa kiinnityksen myös rakkauteesi. Vaikka et antaisi hänelle mitään suullisia lupauksia, on allekirjoituksesi löydettävissä lukemattomista sopimuksista hänen mielikuvituksessaan. Kun sitten onnellisen tietämättömänä rikot näitä salaisia sopimuksia, saat maistaa kuuluisaa Skorpionin myrkkyä.

Suurin osa miehistä on tässä vaiheessa jo kaatunut lamaantuneena tantereelle. Selviytyäksesi jatkoon tarvaitset armottoman tehokasta vastamyrkkyä ja resepti tulee tässä: Kieltäydy täysin selkeästi kaikista sitoumuksista ennenkuin hän ehtii edes kysyä niitä. Vain alusta alkaen täysin vapaa ja vapaana pysyvä mies on kyllin vahva astumaan Skorpioninaisen rinnalla sisäisen muutoksen polulle. Jos annat yhdenkin lupauksen, ei vaatimuksille tule loppua. Mikään inhimillinen näyttö ei riitä Skorpioninaiselle hänen etsiessään lopullista varmuutta sille, että et jättäisi häntä yksin. Yksinäisyyttä hän pelkää enemmän kuin mitään muuta ja sitä hän kuitenkin alitajunnassaan etsii. Anna hänen kohdata yksinäisyytensä sinussa. Vanhempiensa kautta hänellä ei ollut mahdollisuutta oppia miten elämää eletään omilla ehdoilla, koska etenkin äiti pelkäsi niin paljon yksinjäämistä, ettei uskaltanut antaa lapsensakaan kohdata jokapäiväistä eroamista ja yhteentulemista normaalilla tavalla. Koska eroaminen oli kriisi äidille, tuli siitä myöskin kriisi lapselle ja tämän kriisin poistamiseksi tarvitaan sinua. Jonkun avulla hänen on opittava, miten ihminen voi elää ensin itselleen ja vasta siteen muille. Hän ei saa sielulleen rauhaa ennenkuin ottaa käyttöönsä kosmiset parantavat energiansa ja niiden hallitseminen vaatii ehdotonta riippumattomuutta.

Ellei hän ole valmis hyväksymään riippumattomuuttasi, on parempi antaa hänen toteuttaa uhkauksensa jättämisestäsi heti eikä vasta 15. päivä, jolloin olet jo enemmän tai vähemmän lamaantunut hänen vaatimustensa ja myrkkypiikkiensä vaikutuksesta. Älä siis erehdy kyselemään häneltä mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat nauttia elämästä hänen kanssaan. Uskalla elää mahdollisimman riippumattomasti ja antaa hänen kaikessa rauhassa kiehua mustasukkaisuudessaan. Aikansa kiehuttuaan tulee hurjinkin Skorppari kypsymään ja sinäkin pysyt enemmän elävien kirjoissa. Jännitystä tulee riittämään moneen lähtöön hänen kanssaan ja sinun ei tarvitse kuulua niihin, jotka valittelevat elämän tylsyyttä.

Kiitokset: http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/rakkaus/skorpioni_nainen.shtml

Päivän ajatusKeskiviikko 15.11.2006 13:09

Vittuperkeleen vektorigrafiikka ja Freehand stn meen henkilökohtasesti tinttaamaan turpaan tonkin antikristuksen ohjelman keksijää. Jumalauta. Syömään ->
Skorpionin vuodenaika:
Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorpparia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet Skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Hallitseva planeetta:
Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Rakkaus:
Skorpionin on opittava luottamaan tähän sisäiseen uudistumisvimmaansa ja uskallettava sukeltaa päivittäin häntä kiinnostavien asioiden pyörteisiin. Ystävät ja harrastukset saattavat vaihtua joskus tiuhaankin tahtiin, mutta sehän toki kuuluu asiaan kun on Skorpionista kysymys. Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. Skorpionin kanssa ei saa lähteä pelaamaan altavastaajana sillä tällainen kumppani tullaan tuomitsemaan syylliseksi mitä hirveimpiin väärinkäytöksiin Skorpioni raukkaa vastaan ja seurauksena on ikuinen häpeä ja karkotus Skorpionin valtakunnasta.

Seksi:
Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa. Omaisuuden takaisin saamisessa sitten riittääkin töitä pitkäksi aikaa. Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin ja kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpionin valttikortit:
Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.

Skorpionin heikkoudet:
Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet, joihin moni vastustaja tuupertuu. Vastustaminen, salailu, kostonhimo ja suoranainen julmuus takaavat oikeuden yksinäisyyteen, jonka kautta kehittyminen tapahtuu. Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä. Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.

Skorpionin sairaudet:
Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Seksuaalisuus näkyy myös tällä sektorilla altistaen sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon tulehdukset saattavat vaivata, joten pukeutumiseen tulee kiinnittää huomiota. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

Tällasta.Maanantai 04.09.2006 23:57


http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

Kyllähän tuo aika osuva on.