IRC-Galleria

Tigerous

Tigerous

Would you like a jelly baby?

Uusimmat blogimerkinnät

twist twist..Lauantai 18.04.2009 19:19

Ah, eilen perjantaina vihdoin pääsin Semmarikeikalle melkein puolen vuoden odotuksen jälkeen. Lähdettiin Tampereelta viiden hengen porukalla ajamaan kohti Keuruuta neljän aikoihin, siellä oltiin puoli kuusi ja törmättiin heti foorumituttuihin. Meitä "lintubongareita" olikin aika mukavasti siellä, joku viitisentoista. Vitsailtiin ennen keikkaa että jos saatais eturivistä varattua kaikille paikat. Sepi, Semmareitten ääniteknikko sattui tämän kuulemaan ja sanoi, että senkun kirjoitatte lapun ja viette sinne hänen luvallaan. :D Me oltiin sitten kaikki siinä eturivissä ja Semipojat vähän naureskeli sille.

Keikka oli hyvä, vanhoja biisejä kaikki, mutta hienoa niitä on aina kuulla livenä. Pojat repeili lavalla "oudoille äänille". :D Mielestäni Juha Rouvala taisi puuttua joukosta..

Keikan jälkeen sitten jututettiin muutamia, mm. Turkkaa, Jannea, Pasia ja ihan uutta Hannua, joka tuli kyllä aika hienosti lavalle ensiesiintymään (kolmatta kertaa, mutta anyways). Jullen olisin myös halunnut nähdä, mutta se ehti häippästä. Sitten vietiin taskuMariannan kanssa biisilistat (sain toisen puoliajan) ja huomasin että siellähän on juliste toisella puolella. Täytyis löytää sille paikka. Siellä oli kyllä laulut vähän erilailla kuin miten ne vetivät. Päästiin myös kokeilemaan I don't mind -surffilautaa, joka vaikutti aika painavalta.
Yritin Jannelta udella keikoista, ilmeisesti ennen kesää on Jyväskylässä joku keikka, joten sinne! Syksyllä pitäs olla klubikeikkoja!!!! ja tietysti 20 v. juhlakonserttia marraskuussa. <3

Jotain kuvia ottelin, täytyy katsoa onko ne julkaistavassa kunnossa vai ei. Laittelen niitä myöhemmin.

Oli kyllä todella hauskaa ja kiva oli nähdä kaikkia ruohonjuuritasolaisiakin pitkästä aikaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.