IRC-Galleria

pelottava horoskooppiKeskiviikko 18.06.2008 14:43

Uusi tuttavasi ei ole sitä miltä näyttää. Suhtaudu häneen varauksellisesti. Älä ainakaan kerro hänelle salaisuuksia tai luottamuksellisia asioita.

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 17:50

Ensimmäinen RMJ-lipun omistajan vaihdos tehty :)
Nyt lähtee nää liput kyl todella halvalla...

Tää ei oo totta!Maanantai 16.06.2008 19:09

Hei,

Kiitokset vielä osallistumisestasi www.koff.netin RMJ-skabaan! Onnetar oli kisassa puolellasi ja olet voittanut kolmen päivän lipun RMJ:een, sekä tapahtuman virallisen CD:n. Saat liput, sekä CD:n postissa eri kuorissa vielä ennen festivaalia. Onneksi olkoon vielä ja hauskaa festaria!

LÖYSIN UUDEN SERKUN :)Perjantai 13.06.2008 03:41

HAH :D Tiistai 10.06.2008 10:07

9.6.2008 17:47:50

Onnittelut, Tiina!

Olet voittanut Nokia Trends Labin kesähittiäänestyksessä kolmen päivän festariliput sinulle ja kaverillesi RMJ-festivaaleille!
Olet iloinen, kun yksi asia on hoidossa. Et joudu ajattelemaan sitä liian kanssa. Nyt siihen ei olisikaan aikaa tai halua.

Maanantai aamuMaanantai 09.06.2008 10:47

Voi sentää mikä maanantai aamu... no mun puhelin ei ollu herättäny ja heräsin 5 vaille 7 ja 7 alkaa työt...no ei siin mitää soitin töihin ja ilmotin et oon tulossa :D mut se siitä sit ... lähin sit ajelee kohti työpaikkaa voicea kuunnellen...no siel sit kerrottiin et kohta joku voi voittaa kaks lippua RMJ:hin...että ei niitä ilmaseks saa vaan pitää suoriutua tehtävästä...no minäpä sitte otin puhelimen käteen ja soitin...ylläri pääsin heti läpi sinne..no odotin et mikäköhä ihmeen tehtävä sielt nyt sit o tulossa..ne kyseli eka et mis oon ja sellasta..kerroin että autossa matkalla töihin... no ne anto tehtäväks soittaa auton äänitorvella pikkukakkosen tunnari ja jos voiden aamuraati sen hyväksyy niin sit ois tulossa kaks lippua RMJ:hin..no siin vaihees löi todella tyhjää...no aloin sit jotai säveltää sil torvella...no sit oli tuomion aika...ne hyväksy sen mun soiton tosiaan en kyl tiä oliks se ollenkaa sinneppäinkää :D mut joo tosiaan sit tuli voitettua 2 lippua RMJ:hin...eli nyt ei ois siit lipusta kiinni....enää seura puuttuu....halukkaita?? ehtona on vaan et tarvii nukkuu mun kaa samas teltas :D

Päivän horoskooppi.......Lauantai 31.05.2008 17:55

Kuulet kivoja uutisia, joiden et vielä ymmärrä koskevan sinuakin. Tulet kuitenkin piakkoin huomaamaan, että tällä asialla tulee olemaan merkittävä sija.

UUTISIA ODOTELLESSA :)
perhe(=äiti isi siskot)
työ(=raha)
asunto
auto

mitä sitte puuttuu...

kaverit...
poikaystävä..

ihmiset joiden kanssa viettää aikaa...

-> yksinäisyys..tylsyys...paha olla..ahdistaa...

Ei tätä oikein osaa sanoin "kuvailla"....