IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Tiis79

Tiis79

...kerää minut talteen, vie täältä pois.

Tämmöstä elämää...Perjantai 30.11.2007 19:19

On ollu kyl aika työntäyteinen viikko. Ahistavinta on se, kun tää mun office on tällä hetkellä täällä kotona, niin käytännössä sitä on taas könötetty koko viikko kämpillä neljän seinän sisällä.

Meinaa muuten vähän iso pyörä vetää välillä tyhjää o____O
Tänään naapuri oli oven takana. Mää siitä sit kätevänä tyttönä avasin sille oven pelkät legginsit jalassa. Jälkeenpäin tajusin, et ois ollu ehkä housut aika kova sana. :>

Opparia on nyt kasassa 48 sivua. Tuntuu vaan, et siitä kyllä puuttuu vielä kaikki järkevimmät ja tarkeimmät asiat. Ei siitä tuu ikinä valmis, mut pakko se on vaan palauttaa jossain vaiheessa.
Tänä iltana taidan pitää breikin tosta kirjoittamisesta ja ottaa muutamalla punkkulasillisella kalsarikännit. Jospas siitä sais huomiseks jotain inspiraatiota.... Tosin todennäkösesti siitä saa vaan ankaran pääkivun :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.