IRC-Galleria

Tiitimari

Tiitimari

paha tyttö;)

perseestäLauantai 29.10.2005 02:04

olipa taas päivä...ekana klo 8.45 tajusin et ritalla ois 2v neuvola klo9...ei pelkoo et sinne ois keretty ku tytöt söi vasta aamupalaa ja yövaatteet oli päällä niil viel.eiku siirtään aikaa sit. 17.11 sit uus yritys...jospa sen sit muistas..

puol kymmenen bussiin kerettiin eli tytöt meni ajoissa tarhaan ja itekki pääsin duuniin sen verran ajoissa et kerkesin siel syömään aamupalaks pitsaa ja kokista.kotona ku oli perinteinen teetä ja röökii aamupala...

duunipäivä oli aika helvettiä ku oli koko ajan ruuhkaa..mitä voi olettaa ku duuniaika oli klo 11-17,on perjantai ja duunipaikka stadissa ihan keskustassa..meni vähän ylitöiksi mut onneks sielt pääsi sentäs joskus poiski.

tyttöjä ku menin hakee tarhasta niin toki päivän kruunaa sit se et tätit tarhalla sanoo et tyttöjen kuravaatteet ja kumpparit on jääny himaan eli tytöt ollu ihan märkii pihalla..kengät on vieläki vähän märkiä..

eli ei tod ollu mun päivä tää.onneks on jo tääki päivä illassa ja lapset jo nukkumassa.taidampa itekki sänkyyn kohta kömpiä.aika sippi olo kyl ois.

jospa sit huomenna ois parempi päivä:)

rita sai tänään ekan synttärikortin vaikka sen 2v synttärit on vasta ens viikon perjantaina:)
niitäkin sai tänään sen verran järkättyä et duunissa aloin kyseleen kakkujen hintoja ja millon laittaa se sit tilaukseen et saan sen ajoissa:)

mut nyt unta.muuten ei kyl tuu mistään mitään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.