IRC-Galleria

TimBee

TimBee

Cry me a river...

hmmh....Torstai 08.03.2007 09:53

tanaan on jo torstai eika oo sattunu oikeen mitaan.. joku spaideri, waspi tai joku muu innikka kavi iholla vahan rahiseen ja jatti jalkeen kraaterin ja vahan tulehtuneen punasen rinkulan. Sain siihen jotain korealasita juttua ja kaippa se nyt paranemaan lahti.

Tanaan tuli vetta.. ei, ei satanut vaan tuli. Oltiin taas kerran avokado fieldilla poimimassa niita pirulaisia ja sit alko se ripsuttelu. Pienta sadetta ei mitaan ongelmaa, 10min paasta sita sitten vaan tuli. Mitaan pisaroita erottanu ku tuli niin paljon. Lahdettiin sitten ajelemaan semmosta hiekkatieta kohti pihaa. Kaikkihan on joskus nahnyt kun kaltevalle hiekalle kaataan vetta. Vesi lahtee silleen klontsana valumaan hissukseen siita. Sama reaktio, tosin se vesi massa oli 1m levee ja tuli aika kovaa :P vahan janskitti mut onneks on 4wd traktori ni silla paasee.

Siinapa taman viikon kohokohdat, tylsa viikko. Onneksi huomenna on PERJANTAI! viimeinen paiva toissa ja vika perjantai taalla.. Kuulemma olis bileet. Jospa tana perjantaina onnistus nukkumaan sangyssa. Vahan tyhmaa maksaa yosta lattialla samaa hintaa ku muut maksaa sangyssa nukkumisesta... noh sita saa mita tilaa.

Nyt jos menis jotain pienta syopottelemaan ja sohvalle makoileen. Katsellaan jos viela paasen koneelle naputtaan taalta, mut jos en, niin sit Cairnsista varmaankin paasen. Viikon paasta pitas tulla sit jo vahan kuviakin tanne.

Nakemisiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.