IRC-Galleria

Vituiksi meniKeskiviikko 30.07.2008 21:18

Oli tarkoitus mennä katsomaan Propagandhia tänään helsinkiin tavastialle mutta toisin kävi, laskin kaiken sen varaan että tänään tulisi palkka mutta wtf! Se tuleekin vasta 31. päivä (siitäkin huolimatta että edelliskuukausina se on tullut jo 30.) eikä 1,15 eurolla paljon osteta junalippua ja itse keikan lippua (jota en onneksi ehtinyt hankkia etukäteen). VITTU.

Pakko sitten vissiin pistää suunnitelmat uusiksi ja mennä huomenna turkuun katsomaan, paska homma vaan että piti esitellä asuntoa huomenna kämppisehdokkaille ja nyt joutuu sopimaan nekin uusiksi. Niin ja helsingin keikalta olisi ollut kyyti yöllä takaisin mutta turusta ei ole mistään sellaisista hajuakaan eikä näköjään yöllä kulje sieltä edes busseja/junia treelle eli pahimmassa tapauksessa joudun yrittämään saada jostain yöpaikan ja herätä vitun aikaisin että ehtii aamujunalla ja duuniin kymppiin... Fuck.

Eli JOS JOKU ON KULKEMASSA TURUSTA TORSTAIN JA PERJANTAIN VÄLISENÄ YÖNÄ TAMPEREELLE PÄIN, ILMOITELKAA! Menomatkakin olis plussaa mutta pääsen töistä vasta 17:30.

MYÖS LIPPU TURUN KEIKALLE KIINNOSTAA JOS JOLLAIN ON MYYNNISSÄ, ETTEI TARVIS ENÄÄ ENEMPÄÄ ARPOA... Mutta kai niitä vielä oveltakin saa, toivottavasti. Kiitti moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.